Bildirim
80 inç üzeri TV önerisi lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ev için mi alıyorsunuz televizyonu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ev için, izleme mesafesi 6 metre -
quote:
Orijinalden alıntı: Thermaltake
Evet ev için, izleme mesafesi 6 metre
Teknosada 88 js 9500 var -
quote:
Orijinalden alıntı: murat 131
quote:
Orijinalden alıntı: Thermaltake
Evet ev için, izleme mesafesi 6 metre
Teknosada 88 js 9500 var
Benim limitimle dediğiniz model arasında uçurum var -
Hocam arkadaşımız limiti 30K demiş ama sizin tv 55K bir hayli fark var arada -
http://m.akakce.com/p/?4802994 2 inc ufaklık önemli değil ise albani ustanın da bir arkadaşına aldırdığı tv dir baktığınız 2 modele göre çok daha donanıma sahip arka aydınlatması edge olmayan tv dir. Değerlendiriniz...
hocam ben de sizin gibi o ebatlarda bir şey bakıyorum. fakat o panellere çıkınca arkadaşımızın dediği gibi edge led aydınlatmalı oluyor malesef. şuan sizin gibi 85xd8505 i düşünüyoruz. 86 UH 955v için endişelerim var. panelin kenarlarını incelediniz mi ? Işık sorunları gibi bir şey gözlemledim. ayrıca hareketli sahnelerde nasıl bilginiz var mı? -
Valla yukardaki öneri güzel ama paneli değiştirmemdeki amaç büyütmek küçültmek değil, edge led olacak haliyle.
Valla Sony ye bende baktım, eski televizyonun LG diye tekrar LG den gitmeye karar verdim ve 86uh955v yi satın aldım. İsterseniz biraz bekleyin size memnun olup olmadığımı yazarım haftaya -
Bu kadar büyük ebat için tv yerine perde/projeksiyon düşündünüz mü? Yeriniz musaittr diye düşünüyorum.
Zaten geçen seneye kadar Epson TW9100 kullanıyordum ama eşimin gündüz izleyememe şikayetlerinden bunalınca TV ye geri döndüm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X