22Bin tl Bütçe ps5 için 58 inç ve üzeri TV önerisi
1 Mobil
-
-
Arastırdığın TV'leri mutlaka telefon ile yada giderek mağaza fiyatını sormanı tavsiye ederim çünkü 2 hafta önce 35 bin olan 65 ınch C634 qled TV yi mağaza fiyatı ile 22 bin TL ye aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Berren ve Bahren ve Cevven -
Öncelikle teşekkür ederim. Şuan bulunduğum ilçede herhangi bir teknosa media markt gibi bir mağaza yok memleketimde var ama oradan buraya da gönderim yapılmaz herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
nerden aldınız hocam
_____________________________ -
Vatandan aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Berren ve Bahren ve Cevven -
Ben de benzer bütçe ile 55pus8508 ya da 58pus8507 düşünüyorum 120hz olanlar pahali malesef. Bu iki tv de VRR VE ALLM de var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
PSN: By_Coder_TR
-
aynı fiyata bulsam ben de alacağım hocam.
_____________________________ -
4 gün önce vatana uğradım bir şey için tekrar sordum fiyatını devam ediyordu umarım denk gelir sanada
Hocam ben hiç anlamıyorum tvlerden. Eğer siz karar verirseniz bana da haber eder misiniz?
Eğer fırsatım olursa bende il merkezinde vatana uğrayacağım. Teşekkür ederim.
Hocam ben gece indirimlerinden 55pus8508 i alacağım büyük ihtimal kartın günü dolsun diye bekliyorum. 25 civarina 55c745 yakalasam direk onu alırım ama düşmüyor oralara.
Ekleme: Az önce Media Markt ta gezerken hoşuma gitti 55pus8508 modelini 24 e aldim kart kampanyasi ile 23 e geldi. Yarın getirecekler bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 9 Kasım 2023; 17:40:12 >
PSN: By_Coder_TR
-
Hayırlı olsun hocam. Bende şuan philips 58PUS8507 ile 65PUS8108 a bakıyorum. O söylediğiniz iki özelliği öğrendikten sonra forumun başında söylediğim 2 tv den vazgeçtim. Şuan bu iki tv de 22 23 bin bandında. Zamanım olunca media marka vb gezip sonra karar vereceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt