Şimdi Ara

80 GB lık PS3 ler Ülkemizde Bulunuyor mu Arkadaşlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 almaya karar verdim ama 40 GB ps3 lerin kırpılmış olması hoşuma gitmedi bende m60 gblıklar kalktığına göre iyasadan 80 gb olanlarından almaya karar verdim ama alışveriş sitelerinde bulamadım!

Nereden bulabilirm acaba!

Teşekkürler.

myfrancoda pat diye kitlemiş diğer açtığım konuyu, oraya baktım aradığım cevabı bulamadım. Son cevap hakkı vermeden enden kitliyorsun. İşten gelene kadar cevap alırım diyordum kitlemiş ya, insanın canı myfranco arkadaş mod olduğundan beri buraya girmek istemiyor herşeyi kitliyor.neyse

Anlayan bir arkadaşımız yardımcı olursa sevinirm, teşekkürler.

• 80 yok... yani pal yok

ntsc lerde var 80 lik
  • Yeterince 60 lık var piyasada harddiski kafana göre büyütürsün sonra.
    http://www.akakce.com/oyun-konsolu/en-ucuz-sony-playstation-3-60gb-oyun-konsolu-fiyati,012545.html
  • 60 ve 80 GB PAL bulman biraz zor olabilir.

Ama NTSC dersen neredeyse heryerde var ama kesinlikle PAL al. 40 gb pal al + 500gb hdd al veya 250gb veya 1tb sana kalmış Ps3 e bağlarsın Hdd si artar.
  • 40gbler kırpılmıs olabilir ama yei sogutma sıstemleri ve 65nm uretilen cellerle donatılldıklalrı ıcın kotu degıller ama bazılarının bluraylarınde sorun olabılır ama 2 yıl euroasıa garantılı olunca kafaya takmaya gerek yok
    gecenlerde sony dukkanına ugradım 40gblık takmıslar oldukca sessız calısıyor sankı fanı yokmus gibi ayrıca ısınmıyor benım 60gb fanının seı duyulabılıyor ayrıca ısı da verıyor ama memnunum o da ayrı bır konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil92

40gbler kırpılmıs olabilir ama yei sogutma sıstemleri ve 65nm uretilen cellerle donatılldıklalrı ıcın kotu degıller ama bazılarının bluraylarınde sorun olabılır ama 2 yıl euroasıa garantılı olunca kafaya takmaya gerek yok
    gecenlerde sony dukkanına ugradım 40gblık takmıslar oldukca sessız calısıyor sankı fanı yokmus gibi ayrıca ısınmıyor benım 60gb fanının seı duyulabılıyor ayrıca ısı da verıyor ama memnunum o da ayrı bır konu

40 gb'lar 65 nm değil, diğerleri gibi 90 nm.
  • quote:

40gbler kırpılmıs olabilir ama yei sogutma sıstemleri ve 65nm uretilen cellerle donatılldıklalrı ıcın kotu degıller ama bazılarının bluraylarınde sorun olabılır ama 2 yıl euroasıa garantılı olunca kafaya takmaya gerek yok

65 değil 90 nmler.daha 65 lik yok!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yük ile alakalı olmasın o ?
  • arkadaşlar bende ps3 almaya karar verdimhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125080003&CS_Category=_PS3_KONSOL794&CS_Catalog=_OYUN___HOBI# bunu bi incelermisiniz pal mi yoksa ntsc mi ona göre alıcam birde ntsc olunca extradan hdd bağlayamıyormuyuz
  • 40 GB

80 GB

60GB

-40 GB

Avantajı :20-60 GB lık modellere göre daha az ısınması -az elektrik tüketmesi ve sessiz çalışması...

Dezavantajı: 2 USB girişi var kart okuyucu girişi yok.ps2 oyunlarını çalıştırmaz...

diğer butun özellikler var...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.