Şimdi Ara

8 Yıl Sonra Lastik Aldım İzlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce konu açmıştım arkadaşlar lastik almayı düşünüyorum petlas mı lassa mı diye
    ben lassayı seçtim ve iyiki lassayı seçmişim şimdi izlenimlerime geçiyim kısaca
    bu lastik çok ilginç bir lastik lastiği aldık yerler kuru ama lastik soğuk ve havada ılıktı daha 1 km yol yapmadan kızaklama fren yaptım araç çok az bir şekilde kaydı ama dümdüz kaydı sağa sola gitme olmadı 4 lastik birden yani neyse o frenlemesi hoşumuza gitti ama ıslak zeminde yine kızaklama fren yapıyorum ıslak zeminde kaymıyor araba ne yaptıysam ıslak zeminde kaymadı araba acaba o kuru zeminde kayması daha lastikler alışamadığından mı oldu anlamadım sizce ?
    ama ıslak zeminde lastikler bir harika eski lastiklerimle frene dokunsam araba kızaklıyordu kalkarken gaza dokansam bile patinaj çekerdi artık hiçbiri yok
    eskiden 90 ile giderken araba 120 ile gidermiş gibi tedirgin ediyordu şimdi araba çok stabil gidiyor hızı belli etmiyor çukurlardan çok hafif geçiyor bazılarını hissedemiyorum bile eskiden tak tuk girerdik ve daha sessiz bir lastik
    neyse fazla uzatmayım lastik alacakları tavsiye ederim tabiki bridstone michelin gibi olamaz ama bence onlara yakın bir lastik
    Lassa Atracta 175/70/R13 ebatlarında lastiğim
    Eski lastiğim Bridstone B320 175/70/R13
    Araç Renault Broadway

• naptınız hocam 8 yıl lastik filan kalmamıştır terlik altı gibi olmuştur, hayırlı olsun lastikleriniz kazasız belasız sürüşler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayt01

naptınız hocam 8 yıl lastik filan kalmamıştır terlik altı gibi olmuştur, hayırlı olsun lastikleriniz kazasız belasız sürüşler..

aslında 6 yıl kullandım ama 2006 çıkışlıydı yani 8 yıllık lastikti ama dişleri hala duruyodu ama her yeri çatlamış lastikçi bile almadı o lastiği
  • Taş gibi olmuş lastikten yeni lastiğe geçince böyle şeyler hissetmen normal. Bide michealin alsan ne düşünecektin acaba..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla yaklaşık 6 yıldır 3 arabam oldu hiç birinde de lastik değiştirmedim. İyi lastikli araba alıp, 2 3 sene kullanıp satmak ideal. Hiç muayene de yaptırmadım mesela. Gerek yok bu tip şeylere. Sat kurtul :)

Annemin Twingosundaki kadar kabak lastik dünyanın hiç bir arabasında olamaz :) Benim 215 taban Bridgestone kuru yol hız lastiği de tabi karda ayrı bir deneyim. Azıcık yağdığında bile kızaklıyor. O yüzden arabayı çıkarmam karda
  • Sizin gibi cahil ve cimri insanlar olduğu sürece çok görürüz daha ''duramadı vurdu'' ''direksiyon hakimiyetini kaybetti'' başlıklı trafik kazalarını...

8 sene nedir ya.. ayıp yahu kendini düşünmüyosun bari başkalarını düşün,aracına bindirdiğin insanları düşün. bu nasıl bi rahatlıktır anlamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Sizin gibi cahil ve cimri insanlar olduğu sürece çok görürüz daha ''duramadı vurdu'' ''direksiyon hakimiyetini kaybetti'' başlıklı trafik kazalarını...

8 sene nedir ya.. ayıp yahu kendini düşünmüyosun bari başkalarını düşün,aracına bindirdiğin insanları düşün. bu nasıl bi rahatlıktır anlamıyorum..

sanki biz keyfimizden değiştirmedik paramız olmadıda değiştiremedik
    kabak lastiklerle hergün hız denemesi yapmadık sağdan yavaş yavaş gittik yılda yaptığım km 3-5.000 km mecbur olmadıkça kullanmadık arabayı halden anlayın memuruz bizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni saat aldım ss li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.