Şimdi Ara

8.sınıfta yapılabilecek buluş (Teknoloji ve Tasarım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son güne bırakınca böyle oldu yarına yetiştirmem lazım gece geç uyumayı düşünüyorum öneri verin çalışması gerekiyor..Bir de buluşu bir sorun sonucunda oluşturmuş olmam gerekiyor.Öneriler?

• Bırak zayıf versin hoca bir işe yaramıycak zaten.
  • 6 sene öncede yapılıyordu hala yapılıyor mu böyle saçma şeyler bi şeye yaramıcak yapma hatta ortaokulda hiç bir şey yapma keyfine bak nasıl olsa seve seve geçicen
  • Hiç takma bırak yapma
  • Işıklı ayakkabı yap.Varsa eski bi ayakkabın önünde ufak bi ışık koy
  • 4 yıl önceki halim aklıma geldi.. ben çok saçma sapan bişey yapmıştım da bizim arkadaş baya güzel bişey yapmıştı.. internette görmüş..

şöyle anlatayım:

tuvalet kağıtlarının üstüne fıkralar falan yazmış..tuvalette ihtiyacını görürken canın sıkılmıyor hesabında bi icattı..

hoca 100 vermişti,bence bunu yap hem sınıfı da güldürmüş olursun..
  • Sbs yi etkiliyor ama çok az bi payı var teknoloji tasarımın.Genede yapmam gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Salla geç
  • çüzdan yap maliyeti düşük olur hemde sallamasyon yaparsın böle değişik değişik yerleir olan cüzdan yap en son terizde diktirirsin
  • git bi elektirikçiye 20 milyon ver bişiler yapar sabahada alır gidersin okula 8. sınıftayken elektirikçiye ne istediğimi anlatmıştım adam yapmıştı alıp okula götürmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 11 Nisan 2011; 19:44:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

4 yıl önceki halim aklıma geldi.. ben çok saçma sapan bişey yapmıştım da bizim arkadaş baya güzel bişey yapmıştı.. internette görmüş..

şöyle anlatayım:

tuvalet kağıtlarının üstüne fıkralar falan yazmış..tuvalette ihtiyacını görürken canın sıkılmıyor hesabında bi icattı..

hoca 100 vermişti,bence bunu yap hem sınıfı da güldürmüş olursun..

Güzel fikir aslında.Tuvaletteyken Görsellikte olsa anlarsın ya

• Bunu yapabilirsin hem kolay hem de faydalı olabilir :D
  • Görünmez başörtü yap. En azından göremeyiz dışarıda türban takanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpass

Görünmez başörtü yap. En azından göremeyiz dışarıda türban takanları.

iyiymiş
  • kravata 2 tane cep yap en basitinden :D:D
  • son günse şansın yok son gün olmasaydı git marangoza ufak dolap yaptır ufak sonra o dolabı elektrikçiye götürüp içine ışık yap al sana ışıklı çekmece bide hocaya ısrar et hocam başka okullarda ahşap tepsi boyuyorlarmış de , ahşap tepsi yapın biz öyle yapa yapa bedavadan 5 almıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaknafein. -- 11 Nisan 2011; 21:00:55 >
  • sınıfı havaya ucuracak bir patlayıcı yap. bilim ve insanlıga faydalı bir buluş olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.