Bildirim
8.sınıfta yapılabilecek buluş (Teknoloji ve Tasarım)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bırak zayıf versin hoca bir işe yaramıycak zaten. -
6 sene öncede yapılıyordu hala yapılıyor mu böyle saçma şeyler bi şeye yaramıcak yapma hatta ortaokulda hiç bir şey yapma keyfine bak nasıl olsa seve seve geçicen -
Hiç takma bırak yapma -
Işıklı ayakkabı yap.Varsa eski bi ayakkabın önünde ufak bi ışık koy -
4 yıl önceki halim aklıma geldi.. ben çok saçma sapan bişey yapmıştım da bizim arkadaş baya güzel bişey yapmıştı.. internette görmüş..
şöyle anlatayım:
tuvalet kağıtlarının üstüne fıkralar falan yazmış..tuvalette ihtiyacını görürken canın sıkılmıyor hesabında bi icattı..
hoca 100 vermişti,bence bunu yap hem sınıfı da güldürmüş olursun.. -
Sbs yi etkiliyor ama çok az bi payı var teknoloji tasarımın.Genede yapmam gerek. -
Salla geç -
çüzdan yap maliyeti düşük olur hemde sallamasyon yaparsın böle değişik değişik yerleir olan cüzdan yap en son terizde diktirirsin -
git bi elektirikçiye 20 milyon ver bişiler yapar sabahada alır gidersin okula 8. sınıftayken elektirikçiye ne istediğimi anlatmıştım adam yapmıştı alıp okula götürmüştüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 11 Nisan 2011; 19:44:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tlbam
4 yıl önceki halim aklıma geldi.. ben çok saçma sapan bişey yapmıştım da bizim arkadaş baya güzel bişey yapmıştı.. internette görmüş..
şöyle anlatayım:
tuvalet kağıtlarının üstüne fıkralar falan yazmış..tuvalette ihtiyacını görürken canın sıkılmıyor hesabında bi icattı..
hoca 100 vermişti,bence bunu yap hem sınıfı da güldürmüş olursun..
Güzel fikir aslında.Tuvaletteyken Görsellikte olsa anlarsın ya
-
Bunu yapabilirsin hem kolay hem de faydalı olabilir :D -
Görünmez başörtü yap. En azından göremeyiz dışarıda türban takanları. -
quote:
Orijinalden alıntı: Surpass
Görünmez başörtü yap. En azından göremeyiz dışarıda türban takanları.
iyiymiş -
kravata 2 tane cep yap en basitinden :D:D -
son günse şansın yok son gün olmasaydı git marangoza ufak dolap yaptır ufak sonra o dolabı elektrikçiye götürüp içine ışık yap al sana ışıklı çekmece bide hocaya ısrar et hocam başka okullarda ahşap tepsi boyuyorlarmış de , ahşap tepsi yapın biz öyle yapa yapa bedavadan 5 almıştık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaknafein. -- 11 Nisan 2011; 21:00:55 > -
sınıfı havaya ucuracak bir patlayıcı yap. bilim ve insanlıga faydalı bir buluş olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X