Şimdi Ara

8. sahibinden araba 2012 model clio4 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşağıdaki ilanla ilgileniyorum. bugün sigortacı arkadaştan şasi no ile baktırdığımda aşağıdaki arabanın 8 kere el değiştirdiğini öğrendim. araç 3 kere plaka değiştirmiş. 3 ay önceki expertiz raporunda arabanın her yeri orjinal ve motoru yüzde 90 olarak gözüküyor.arka tamponda kılcal çok ince çatlaklar var. şoför kapısında da bir çiziğe rotuş yapılmış. Bu durum bir sorun mu yaratır mı acaba? en son 51250 olur dedi? arabayı 3 ay önce 51000 tl ye almış.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fiat-dustu-602171241/detay/

• 9.öpülecek kişiyi mi arıyorlar.Yani bi araç 8 defa niye el değiştirir, 6 yılda ortalamaya vursan yıl dolmadan satılmış hep.Bilmiyorum bana çok mantıklı gelmedi hocam.Birde 48 bin km hani olsa 100+km dicem alan kullandı bıraktı kimse mi sürmedi bu arabayı..

Not:Araç temiz olabilir ama kronik bir sıkıntısı olabilir iyi incelemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroKO -- 21 Eylül 2018; 22:14:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

9.öpülecek kişiyi mi arıyorlar.Yani bi araç 8 defa niye el değiştirir, 6 yılda ortalamaya vursan yıl dolmadan satılmış hep.Bilmiyorum bana çok mantıklı gelmedi hocam.Birde 48 bin km hani olsa 100+km dicem alan kullandı bıraktı kimse mi sürmedi bu arabayı..

Not:Araç temiz olabilir ama kronik bir sıkıntısı olabilir iyi incelemek lazım.
    hocam araba diri duruyor. km yapmadığı da belli. km kontrolünü ptt nin hgs uygulamasından yaptım. bu modellerde kronik bir sorun mu var acaba? 3 ay önceki expertizde orjinal çıkmış ve motor durumu da iyi. ikinci elde satarken bu olumsuz bir durum gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 21 Eylül 2018; 22:25:3 >
  • Daha 2 gün önce iş yerinden bir abim 2016 model siyah renk 1.5 dizel 90 beygirlik 66 bin km.de touch paketini 61 bin lira civarlarına aldı. Boya yok, ön tampon değişmiş sadece.

Fiyat/yakıt durumu/model kıyaslaması olsun diye yazdım. Sizin arabanın fiyatı biraz fazla gibi geldi sanki.
  • hepsi al-sat ile uğraşıyormuş herhalde.bir ihtimal daha var, 1,2 atmosferikten çıldırmış olabilirler
  • Baktırın kafanıza yatarsa alın.

Clio piyasa arabası çok el değiştirmiş olması onu pert yapmaz ama bakımlarını filan iyi kontrol edin binen satmış gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Daha 2 gün önce iş yerinden bir abim 2016 model siyah renk 1.5 dizel 90 beygirlik 66 bin km.de touch paketini 61 bin lira civarlarına aldı. Boya yok, ön tampon değişmiş sadece.

Fiyat/yakıt durumu/model kıyaslaması olsun diye yazdım. Sizin arabanın fiyatı biraz fazla gibi geldi sanki.
    hocam o abinize söyleyin. o arabayı 500 lira üstüne verip alırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Model Golf 7 Alınır mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Baktırın kafanıza yatarsa alın.

Clio piyasa arabası çok el değiştirmiş olması onu pert yapmaz ama bakımlarını filan iyi kontrol edin binen satmış gibi duruyor.
    hocam araba iyi duruyor. km kontrolü de yaptım. km de de sorun yok. ikinci el satarken bu durum sıkıntı yaratır sadece.
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    E guzel kardesim sen 65 bine kadar araba bakmiyormuydun ?? Ben demistim en iyi gidecek ve cok deger kaybetmeyecek arac dci icon ve touch dur diye soruna gelincede o araba zaten cekmez ayrica 2012 model bir arabaya ne olduda 8 kisi el degistirdi illa bir sorun vardir tavsiye etmem almanida onermem ama alirsanda hayirlisi olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haksızlığa gelemeyen adam

E guzel kardesim sen 65 bine kadar araba bakmiyormuydun ?? Ben demistim en iyi gidecek ve cok deger kaybetmeyecek arac dci icon ve touch dur diye soruna gelincede o araba zaten cekmez ayrica 2012 model bir arabaya ne olduda 8 kisi el degistirdi illa bir sorun vardir tavsiye etmem almanida onermem ama alirsanda hayirlisi olsun
    evet 65 bin ama üst sınırım o. mantıklı temiz 55 bin tl lik araç da olabilir. bu araçtan vazgeçtim gibi gözüküyor zaten.
  • Anadolu'da mekan mekan gezdirilen kons'lardan farkı kalmamıştır onun,boşver zaman ve emek harcama
  • İlk aracim 2006 model , hala ilk sahibi olarak keyifle biniyorum.

Arabami satmadim satmayi da düşünmedim.

Binicisinin arabasi 3-4 yilda bir el değiştirir en fazla. 8 ayda bir el değiştiren araba alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

İlk aracim 2006 model , hala ilk sahibi olarak keyifle biniyorum.

Arabami satmadim satmayi da düşünmedim.

Binicisinin arabasi 3-4 yilda bir el değiştirir en fazla. 8 ayda bir el değiştiren araba alinmaz.
    evet hocam vazgeçtim zaten. teşekkürler.
  • 50.000 civarına 0.9 icon bakın. 1.2 75 bg araçla bayılmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

50.000 civarına 0.9 icon bakın. 1.2 75 bg araçla bayılmayın.
    hocam cliolarda o motorları bir süre sonra üretmeyi durdurdular diye kötü bir ünü var. bazıları çok övüyor bazıları ise çok yeriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

50.000 civarına 0.9 icon bakın. 1.2 75 bg araçla bayılmayın.
    Bu araç nasıl? dizel 58bin de. diğerlerine göre fiyatı iyi gibi.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bam-motors-2015-model-58-bin-km-kazasiz-touch-navigasyon-606292445/detay
  • Hocam bu aracın icon olduğuna emin misiniz ? 4 cam otomatik değil. Touch gibi geldi araç bana.
  • Hocam ben de bu fiyatlara araç bakıyordum bir kaç tane clio baktım ve bu araçlar içime sinmedi açıkçası. Genel olarak ahı gitmiş vahı kalmış tipte araçlardı hepsi. Araç almak gerçekten zor. Bakıyorsun ilana temiz yazmış gidiyorsun araç sanki 30.000 km değil de 300.000 kmde gibi duruyor. Bence bu fiyatlara araç alırken önemli olan kriter içinize sinmesi. Ben bir sürü farklı araç baktıktan sonra en çok içime sineni ve mantıklı geleni aldım. 2017 dizel style i20 aldım 65000 tlye. Bu fiyatlara araç kalmamış gerçekten. 2012-2013 cliolara 60 civarı vermektense kendimi biraz daha zorlayıp kapattım i20yi. İyi araştırmanızı tavsiye ederim hocam umarım içinize sinen güzel bir araç alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin Cann

Hocam bu aracın icon olduğuna emin misiniz ? 4 cam otomatik değil. Touch gibi geldi araç bana.
    son gönderdiğim ilandan bahsediyorsanız touch hocam zaten ve ilanda arka camlar elektrikli diyor. bugün clio4 kullandım ve bana rahat geldi hocam. kasa tipi hoşuma gidiyor.
  • Bu aracın 8 kez el değiştirmesinin nedeni ,bence kuvvetle ihtimal bir araç dolandırıcılığına konu olmasıdır.

Bir gerçek örnekle aciklayayim.Bir tanıdığım aracını satmak istediği kişiye güvenip ,araç parasını noterden sonra almaya razı olmuş.Adamlar noterden sonra çeşitli bahanelerle ,kendi ofislerinde arkadaşı bekletip, bankaya yonlendirmisler ve ortadan kaybolmuslar.Ofisi de kapatip terketmisler.Arkadas durumu anlar anlamaz emniyete koşmus.Emniyette, sistem üzerinden araca bakarken ,araç o gün içinde 5 kez el değiştirmiş..

Şebeke soygunu ,anlayacağınız.5 kez El değiştirme nedeni şudur.Siz mağdurum diye hakime dert anlatırken,bu aracı alan o 5 kişide biz para verdik magduruz diye hak iddia ederler.Sizin gibi mağdur olduklarını söyleyerek hakimin suçluyu bulmasını engellemeye çalışırlar..

Bu aracın başından da böyle bir hikaye geçmiş gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.