Şimdi Ara

7S mi Beklemeliyim 7 Alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5S kullanıyorum cihazım 3 yıldır beni yolda bırakmadı ama artık değiştirme zamanım geldi diye düşünüyorum. Ya 7 alacağım ya da 7S bekleyeceğim. Açıkçası iPhone'larda hep S serisini daha avantajlı gördüm ve 7S'de de bazı değişiklikler olacağı söyleniyor (cam tasarım, full hd ekran vs.) açıkçası çok kararsızım bu yüzden siz ne önerirsiniz?

Ek olarak iPhone 7'lerde 32GB olan modelle diğer modellerin veri yazma hızında fark olduğu doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş zam gelincemi alasin tuttu:)) hemen jemen 600tl fark geldi bence bekle acele etme kiyoyasan 7s veya 8 kiyarsin şunun şurasinda eylüle ne kaldi:))

• 7S beklersen daha 9 ay beklemen lazım
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Neyse ne artık geldi zam bir kere ve ikinci bir zam daha geleceği söyleniyor sizce almalı mıyım? Ben indirim geleceğini sanmıyorum dolar inmez daha. Referandumdan sonra 4.5 görür hatta.

• 6s'nin üzerine çok büyük şeyler katmadı. O yüzden beklersen daha iyi olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vazgeçtim almaktan hem fiyat çok yüksek hem de 6S ile arasında gerçekten çok büyük farklar yok ben de 10. yıl özel seri olan seriyi beklemeye karar verdim şurda 9-10 ay var bir şey olmaz beklesek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver hocam ios 11'e geçme daha yıllarca kullanırsın parana yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu özel seri geyiğini kim çıkardı?

7S mi Beklemeliyim 7 Alayım mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.