Şimdi Ara

780G o/b oyun performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evt arkadaşlar eski sistemimi değiştircem ama ekran kartına şimdilik parabulamam malum ekran kartı iyisi 1 aylık asgari ücrete eşit fakat amd nin 780g çhipsetli anakartları crycis-cod4- straglehold- gibi oyunları orta ayarda açabileceği söyleniyor buna 2 gb ram ve birde 5000+ almayı düşünüom oyunolarak orta yada düşük ayarlarda dediğim oyunları acarmı sizce bu karttan alan kulanan varmı formda araştırdım bulamadım firmalar yeni üretiormuş galiba türkiyeyed yeni gelmiş. yorumlarınızı bekliyorum

• yakında elime geçebilir bir adet, testleri yapabilirim, aceleniz yok ise bekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

yakında elime geçebilir bir adet, testleri yapabilirim, aceleniz yok ise bekleyin

bende 4 gözle bu kartı o/b sinin performansını bekliyorum eğer dedikleri gibi o/b kart 690g den 2 kat daha performaslı ise hem amd hem müsterilerin yüzü gülecek
    QErdem merakla bekliyorum testlerini

• Gigabyte GA-MA78GM-S2H, AMD 780G+SB700, HDMI, Socket-AM2+, m-ATX, PCI-Ex(2.0)x16

bu karti gecen ay aldik bir yakinimizla, 1.5 ram ile call of duty 4 normal grafiklerle fena degil, herhangi bir o c yapmadik, sanirim ramlardan biraz ekran kartina takviye etsek daha da iyi sonuclar alinabilir, bende sonucu beklicem veya cesaretimi toplarsam kednim yapcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 12 Mart 2008; 15:25:30 >
  • hiç bir zaman onboard a güvenme
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3k0

hiç bir zaman onboard a güvenme

Bence çok güzel birşey.
    mesela ben silkroad oynarım başka oyun oynamam akşamdan akşama 2 saat ilerde oyun şevki gelirse bi ekran kartı almak isterim.
    780G fazla oyunla haşır neşir olmayanlar için güzel olur gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

quote:

Orjinalden alıntı: s3k0

hiç bir zaman onboard a güvenme

Bence çok güzel birşey.
    mesela ben silkroad oynarım başka oyun oynamam akşamdan akşama 2 saat ilerde oyun şevki gelirse bi ekran kartı almak isterim.
    780G fazla oyunla haşır neşir olmayanlar için güzel olur gibi.

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 690G bile açtı Crysis'i düşük ayarlarda, 15-20 fps ile falan oynanıyordu, bu da açar herhal, hem de daha yüksek performansla.
  • kesinlikle fazla oyun oynamayacak kullanıcıları tatmin edecektir onboard ekran kartı performansı, ben daha çok 780g'lerin o.c. performansını merak ediyorum!...
  • oyun oymamayıp ne yapılır desktopta..desktop kullanıcıların yüzde kaçı oyun oynamaz..yani benim işim pc ile ama yani şim başka birşey olcak yani birtek oyun için otururdum yani..iş yeri içinde kalkıp forumda hangi pc diye soran yokrue herhalde..
    bu durmda bu anakart sli desteklermi..SLI i tek geçerim..
    triple SLI yaparsın egerki assassin creed yada crysis benzeri oyunlar çıkarda 8800 gt kartın elinde seneye patlarsa..ki benim 9800 prom elimde ilk sene patladı..2 sende bir sli yapsan bize değil triple penta sli gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuffguy

oyun oymamayıp ne yapılır desktopta..desktop kullanıcıların yüzde kaçı oyun oynamaz..yani benim işim pc ile ama yani şim başka birşey olcak yani birtek oyun için otururdum yani..iş yeri içinde kalkıp forumda hangi pc diye soran yokrue herhalde..
    bu durmda bu anakart sli desteklermi..SLI i tek geçerim..
    triple SLI yaparsın egerki assassin creed yada crysis benzeri oyunlar çıkarda 8800 gt kartın elinde seneye patlarsa..ki benim 9800 prom elimde ilk sene patladı..2 sende bir sli yapsan bize değil triple penta sli gerekiyor..

ne demek oyun oynamayıp da ne yapılır desktopda?!? bu kadar saçma bir soru olur mu Allah aşkına?!? şimdi evinde desktopu olanların hepsi oyun mu ynuyor?? oynuyorsa da sadece crysis mi oynuyor paso?!? sempron 2400+, 512 ram, 9550 ile tüm işimi görüyorum, arada canım sıkılınca eski oyunlardan birini o da öylesine oynarım, ben ne diye 8800gt alayım yeni sistemimde şimdi?!? ben 8800gt'Ye vereceğim para ile anakart+işlemci+ram alırım!!...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.