Şimdi Ara

750W GOLD PSU ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rm750x'de öneririm ama yeni versiyonu. ha fsp de iyi arasında kalmıştım bunu aldım 0 ses bu da
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melek12345

    rm750x'de öneririm ama yeni versiyonu. ha fsp de iyi arasında kalmıştım bunu aldım 0 ses bu da
    yeni versiyonu nasıl öğreniyoruz seri kodunda felan bi farklılık var mı? sanırım seasonic alıcam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adata XPG Core Reactor 750W Gold
  • SnavS kullanıcısına yanıt
    evet var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

    FSP Hydro'nun düz G değil de, G Pro versiyonu alınnmalı. G Pro'da 2 adet 8 Pin CPU EPS bağlantısı var çünkü.
    Normal modele göre 5 sene değil 10 sene garantisi varmış. Eko modu tuşu var. Dediğiniz gibi 2 adet 8 pin 4+4 çıkış mevcut.

    Ancak 120mm fan kullanmışlar ve düşük voltaj koruması yok. Çok ilginç olan düz modelindeki fan daha büyük ve düşük voltaj koruması var görünüyor.

    Corsair RM750 ile FSP Hydro G Pro arasında kaldım ben de. Sanırım Corsair'e biraz daha yakınım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melek12345

    evet var
    Nasıl bir fark var hocam, nasıl anlayabiliriz ?

    edit: rm750x için soruyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthorde -- 18 Temmuz 2020; 20:27:42 >
  • fthorde kullanıcısına yanıt
    CP-9020179-EU bu yeni olan

    CP-9020155-EU eski olan

    dikkat etmek gerek. çünkü birinde cpu 2x8 mi ney işte öle eksikti eskisinde bende yeni olanı 179 luğu aldım.
    750W GOLD PSU ÖNERİSİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 18 Temmuz 2020; 22:57:9 >
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bilgilendirme için. Ancak ne Türkiye'de herhangi bir yerde ne de amazonda stok kalmamış beklemedeyiz bakalım..
  • Hocam birisi Amazon da aşırı gürültülü çalışıyor demiş. Ben de psu bakıyorum da alınır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hiç sesle karşılaşmadım o şekilde yükte veya normal. Bence alınır gayet
  • seasonic'in rakibi superflower yapımı evgalardır bakın rakibi daha iyisi değil çünkü daha iyisi yok.seasonic bu işin patronu o icat eder diğerleri takip eder o hyro g core reactor cart curt dediklerinizin hepsi seasonic taklididir tasarım olarak yani seasonic'in 2017'de icat ettiği kablosuz tasarım.sapla samanı ayıralım almak istemeyebilirsiniz anlarım ama burada high power fsp gibi markaları seasonic'ten iyi mi falan derseniz bayramlık ağzımı açarım.
  • https://akortek.com/seasonic-x-750-80-plus-gold-750w-guc-kaynagi.html

    Hocam bu arkadaşla 4. yılımızı tamamlıyacağız neredeyse. Çok şükür hiçbir sıkıntısı yok. Yani aletten ses bile çıkmıyor kulağımı dayıyorum ona rağmen ses duyamıyorum. Bu modeller sanırım stoklarda bulunmuyor artık ama Seasonic Focus serilerine bakabilirsiniz. Güç kaynağında Seasonic markasından şaşmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemiGo -- 20 Temmuz 2020; 22:24:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Corsair rm750 yada seasonic 750w gold modele göz atabiirsin rm750 fiyat avantajı yönünden değerlendirme altına alınaibilir.
  • fsp hydro g pro 750w

    x markasindan sasmayin gibi cümleler icerisinde fanatiklik barindirir. Fanatikler agresifte davranabilirler. Cünkü fanatiklik insanlara bu gibi seyler yaptirir.

    ben sana hydro g pro diyim de sonra bana niye söylemedin deme...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xigmatek shogun g serisi 80plus gold 750w kullanıyorum hiçbir sorunu yok ses vs . memnunum. RX 580 ve 2700 @ 4ghz overclocklu kullanıyorum
  • Güç kaynağı alırken bence en önemli kısım fanlarını tamamen durdurması ve düşük güçte hiç çalışmaması. Bu çok çok önemli. Bunu yapabiliyorsa zaten kaliteli bileşenler kullanmıştır fana ihtiyacı yok demektir. Üstüne kasanız çok daha az sesli çalışır. Bunu yapan seasonic var ama her model de var mı bilmiyorum onu kontrol etmekte yarar var. 8 senedir seasonic ürünün elden geçirilmiş corsair modeli olan ax850 kullanıyorum forumdaşlarım hala satma kullanmaya devam et diyorlar. Şu zamana kadar sık sık sistem değiştirmeme rağmen 3 cpu ve 6 tane gpu gördü psu hala devam ediyor.
  • Belirli bir yük veya sıcaklık altında fanların tamamen durması kağıt üstüne iyi gözükse de gerçek kullanımda her zaman beklenen sonuçlar vermeyebiliyor. Sıcaklık sensöründe tasarım hatası sebebiyle kritik sıcaklığı geçtiğinde fanın devreye girmemesi yüzünden 10 dk. bir kapanma döngüsüne giren veya yanan güç kaynağı modelleri oldu. Eski üretim Corsair RM 750- 850 ve Corsair AX860i modelleri buna bir örnek. Firma bu yüzden RM serisini geri çağırmak zorunda kaldı. En son olarak Corsair SF güç kaynakları yüksek sıcaklık ve nemin yol açtığı bir sorun yüzünden geri çağrıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    Belirli bir yük veya sıcaklık altında fanların tamamen durması kağıt üstüne iyi gözükse de gerçek kullanımda her zaman beklenen sonuçlar vermeyebiliyor. Sıcaklık sensöründe tasarım hatası sebebiyle kritik sıcaklığı geçtiğinde fanın devreye girmemesi yüzünden 10 dk. bir kapanma döngüsüne giren veya yanan güç kaynağı modelleri oldu. Eski üretim Corsair RM 750- 850 ve Corsair AX860i modelleri buna bir örnek. Firma bu yüzden RM serisini geri çağırmak zorunda kaldı. En son olarak Corsair SF güç kaynakları yüksek sıcaklık ve nemin yol açtığı bir sorun yüzünden geri çağrıldı.
    Corsair tarafında belirtilen süreçler sınırlı sayıdaki ürünlerde yaşandı, bunu da eklemek lazım.

    İlk üretim RM850 sahibiyim ve yıllardır kullanıyorum. GTX 1070 Ti SLI, GTX 1080 Ti (OC dahil), R9 390X, GTX 780 gibi bilumum config ve kartlar kullandım (yüksek güç tüketimi olanları öne çıkardım). Hali hazırda da 8700K + RTX 2080 ile devam ediyorum (gündemimde hep OC olmuştur).




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jake Lockley

    seasonic'in rakibi superflower yapımı evgalardır bakın rakibi daha iyisi değil çünkü daha iyisi yok.seasonic bu işin patronu o icat eder diğerleri takip eder o hyro g core reactor cart curt dediklerinizin hepsi seasonic taklididir tasarım olarak yani seasonic'in 2017'de icat ettiği kablosuz tasarım.sapla samanı ayıralım almak istemeyebilirsiniz anlarım ama burada high power fsp gibi markaları seasonic'ten iyi mi falan derseniz bayramlık ağzımı açarım.
    Bu konuya başka bir nokta ile alakalı yorum yapmıştım ama bu yorumu nasıl gözden kaçırmışım, anlamıyorum.

    Keşke gönül isterdi ki; SEASONIC gibi bir firmanın arkasında sağlam mı sağlam bir TR dist olsaydı. Allah'tan ürünleri olabildiğince sağlam ve iyi ki, satın alan kullanıcılar en azından satış sonrası süreçlerle min şekilde muhatap oluyorlar.




  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    sırf akortek ile muhattab olmamak için amazon'dan aldım ben.bi sıkıntı oldu pil kalmış kasada hareket ettikçe kısa devre yapıp makine kapanıyormuş biz anlamadık tabi önce.direkt tayvan seasonicle yazıştım adamlar deli yardımcı oldu.uluslar arası 300 liraya falan kargo imkanı varmış hani direkt gönderecektim psuyla ilgili bir şey olsaydı ama pili gördük sonra adamlar kasayı bi açın bakın sağına soluna kablo girişlerine falan diyince.hangi marka garantisi dört dörtlük ki yurdum ülkesinde?elin gavuru bile daha çok ilgileniyor.amazon.de olsaydı 2 sene garanti veriyor ve adamlar direkt ne sorun mu yollayın hemen modunda.o isimler laf olsun diye yapılmıyor.evga mesela kelek yapar mı sana garanti konusunda dünyanın öteki ucunda bile olsa?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.