Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in Atatürk Orman Çiftliği arazisine yaptığı Ankapark'ın, ödenemeyen elektrik borcundan ötürü elektriğinin kesilmesinin ardından, oyuncaklar çürümeye başladı. Melih Gökçek CNNTürk'teki canlı yayında maliyetin 750 değil 400 milyon dolar olduğunu söylemişti. "Fakat" Gökçek’in, 9 Ağustos 2010’daki Belediye Meclis toplantısında ise bugünkü açıklamalarının aksine projenin tahmini bedelinin 750 milyon dolar olduğunu söylediği açığa çıktı. ( Kaynak: https://t24.com.tr/haber/gokcek-meclis-toplantisinda-maliyeti-750-milyon-dolar-olarak-aciklamis,886760 ) ![]()
![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 26 Haziran 2020; 11:59:45 > |
750 MİLYON DOLAR Harcanan Park 15 Ay Sonra Hurdalığa Döndü - CEVAP GELDİ

-
-
Ankaralilar bu adama yillar boyunca oy verdiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam 750 milyon doları yani, 5 milyar TL ' yi atık dinozor heykellerine gömmüş, sonra cehabe heykel yapıyor
-
I.Melih Disnayland yapacakti orayi, dij guclerin Mansuru altin yumurtlayan tavugu kesti :((
-
-
Ey Mansur Yavaş sen de adam gibi adam Melih Bey gibi olsaydın da, 3 kuruş da sen harcayıp orayı düzeltseydin. Adam 750 milyon dolar harcamış, yapmış bırakmış. Sen gelmişsin şu hale bak. İnsan utanır biraz. Ankaralılar bu adamı nasıl tefe koymaz hâlâ şaşırıyorum.
-
Korkunç para, hesabının sorulması şart ancak önce devran dönmesi gerek
-
Kahkaha attim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İthalat cenneti parkı yazık sermaye ve döviz disari akmış...
quote:
Orijinalden alıntı: Leipold
Bu mesaj silindi.Anlayamauacak bir şey yok.
Çocukluğunu yaşayamamış belliki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz siyasi çekişmeyede kurban gitti melih seçilseydi buranın hali boyle olurmuydu tabiki hayır bunu sizde bal gibi biliyorsunuz
dinozor olayını bende hatalı buluyorum orası okey ama dünyada bayıldığınız ülkelerde o büyük eğlence parklarına millet binebilmek için kuyruğa giriyor hatta ozel olarak turistik gidiyor...
ilk açılan hali bile hiç fena değil yurtdışındaki emsalleriyle yarışan cinsten, resmen melih yaptı ben rezil edem havasıda var biraz,klasik made in turkey siyaset 90 senedir ülkenin bitmeyen çilesi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2020; 0:43:20 >
-
Belediye değil özel bir şirketin işletmesindeydi park ne yapsaydı bir 750 milyon dolar daha mı harcasaydı hem de öncelikle yapılması gereken bir sürü hizmet varken.Tarafsız bakmak bu kadar zor olmamalı
quote:
Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl
Belediye değil özel bir şirketin işletmesindeydi park ne yapsaydı bir 750 milyon dolar daha mı harcasaydı hem de öncelikle yapılması gereken bir sürü hizmet varken.Tarafsız bakmak bu kadar zor olmamalıbiliyorum ama daha iyi bir kordinasyon yapılabilirdi zaten melihi bunla vuruyorlardı olucağı belliydi , ayrıca ben mansuru seviyorum melihdende zerre haz almam daha ama daha masurun ilk seçildiği saatlerde aha bakın şimdi ankapark çöplük olur dedim yani türkiyenin siyasetini biliyorum
tam terside olsa yine benzer birşey olurdu halk bunun benzerlerini ecevit demirel kavgalarında ezberledi zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2020; 0:31:18 > -
Parkın tüm malzemelerini satsalar 50 milyon dolar bile etmeyecektir . Yazık günah bu kadar da yenmez be !
Kesinlikle haklısınız bir disneyland kalitesinde yapılmış olsaydı dediğiniz gibi siyasi çekişmeye kurban gitti denilebilirdi , ancak 16 ayda çatıları çöken bir yerden bahsediyoruz :) yapmış olmak için yapılmış , 75 milyona mal edilmiş 750 fatura kesilmiş gibi duruyor . 750 milyon dolarlık gerçek bir disney kalitesinde yer yapılsaydı ve söylenen rakam gerçekten harcansaydı park bu kadar vasat bir hale gelmezdi , insanların ilgisini çekerdi .
Ağlarmış gibi konuşup sözde mağdur edebiyatı yaparak kara propaganda yapan bir haberciye emekçi diyen birinin tarafsız olmasını bekleyebilir misiniz gerçekten?
-
Siyasette malzeme olarak kullanıyorlar doğru bunu her iki taraf da yapıyor.Buna değil de işlerine ne için seçildiklerine odaklansalar biz de ne kadar çok gurur duysak keşke
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ankaralilar bu adama yillar boyunca oy verdiler.
![]() |
Adam 750 milyon doları yani, 5 milyar TL ' yi atık dinozor heykellerine gömmüş, sonra cehabe heykel yapıyor |
sırf ankaralılara değil. ANKAPARK Türk halkına atılmış en büyük kazıklardan biridir !
|
Belediye değil özel bir şirketin işletmesindeydi park ne yapsaydı bir 750 milyon dolar daha mı harcasaydı hem de öncelikle yapılması gereken bir sürü hizmet varken.Tarafsız bakmak bu kadar zor olmamalı
|
I.Melih Disnayland yapacakti orayi, dij guclerin Mansuru altin yumurtlayan tavugu kesti :(( |
Bu park aslında 2 amaçla yapıldı İlki Atatürk'ün mirası olan AOÇ yi iyice ortadan kaldırmak (AOÇ nin bir kısmı saraya gitti malum) 2 ciside o malzemeleri ithal eden firmalar yapıların inşaatı ni ustlenen firmalara rant Ve bu firmaların üzerinden paranın bunların cebine girmesi. |
Valla Türkiye tarihindeki en büyük kazık en büyük haram en büyük israf budur. İ. Melih gökçek adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Sırf bu yüzden hapis yatması lazım ama hesap soran yok tabi. Ama çok şükür bu dünya kimseye kalmıyor. Rabbim hesabını fazlasıyla soracaktır. Bir ankaralı olarak kendisine hakkımı helal etmiyorum. Allah affetmesin inşallah. |
Kesinlikle haklısınız bir disneyland kalitesinde yapılmış olsaydı dediğiniz gibi siyasi çekişmeye kurban gitti denilebilirdi , ancak 16 ayda çatıları çöken bir yerden bahsediyoruz :) yapmış olmak için yapılmış , 75 milyona mal edilmiş 750 fatura kesilmiş gibi duruyor . 750 milyon dolarlık gerçek bir disney kalitesinde yer yapılsaydı ve söylenen rakam gerçekten harcansaydı park bu kadar vasat bir hale gelmezdi , insanların ilgisini çekerdi .
|
Benzer içerikler
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- şark kurnazı ne demek
- 14 temmuz filmi
- irfan değirmenci gay
- twitter ifsa
- bimcell numara taşıma
- telefon taksit sayısı
- togg renk seçenekleri
- 112. kanal
- skoda elroq
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X