Şimdi Ara

75 den aşağı ping alan varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 75 aşağısı ping alanlar bağlantı özellikleri hakkında bilgi verebilirmi ?

Mesela nerede il olarak , hngi firma , ne kadar hız vs gbi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genel olarak 55-65 arasında oynuyor ping değerlerim. Ttnet kullanıyorum ara sıra internette kopmalar yaşanıyor ancak ping olarak memnunum ama tabi bu ttnetin şerefsiz bir firma olduğu gerçeğini değiştirmiyor sadece şanslı sayılırım. İstanbul bakırköy'deyim hızım da 16 mbps adsl. Normalde 3 ay sonra taahhütüm bitiyor bu yüzden uydunete geçmeyi düşüyordum ama onun forumlarına şöyle bir göz attığımda çoğu kişinin yüksek pingden şikayetçi olduğunu gördükten sonra soğudum diyebilirim. Ne kadar istemesemde mecburen ttnetle devam edeceğim.

Yalnız modemi resledikten sonra 88 ip bloğundan ip almasına dikkat ediyorum. 88 ile başlayana kadar reset atıyorum. 78 ile başlayan ip bloğundan ip alınca ping 20 civarında artış gösteriyor. Bunun sebebi o ip bloğunun çok yoğun olmasından mı kaynaklı bilmiyorum ancak bende işe yarıyor bu yöntem.
  • Hocam ping olarak 90 100 ms olarak 110 120 alan bir insanım. TTNET ultra net 25mb bulunmakta. Ben çözümü Matchmaking Server Picker ve Hotspot Shield ikilisinde buldum. Hotspot ile almanya seçiyorum, matchmaking'de ise bana uygun değerler ortaya çıkıyor. Şimdilerde 60-70 arası ms aliyorum çok daha mutluyum. Tekrar hesabım global ve oynamaktan ciddi zevk aliyorum.
  • 47-60 arası genelde fakat bazı zamanlar 80 ve üstüne çıkabiliyor sanırım Uydunet yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtyrone

Genel olarak 55-65 arasında oynuyor ping değerlerim. Ttnet kullanıyorum ara sıra internette kopmalar yaşanıyor ancak ping olarak memnunum ama tabi bu ttnetin şerefsiz bir firma olduğu gerçeğini değiştirmiyor sadece şanslı sayılırım. İstanbul bakırköy'deyim hızım da 16 mbps adsl. Normalde 3 ay sonra taahhütüm bitiyor bu yüzden uydunete geçmeyi düşüyordum ama onun forumlarına şöyle bir göz attığımda çoğu kişinin yüksek pingden şikayetçi olduğunu gördükten sonra soğudum diyebilirim. Ne kadar istemesemde mecburen ttnetle devam edeceğim.

Yalnız modemi resledikten sonra 88 ip bloğundan ip almasına dikkat ediyorum. 88 ile başlayana kadar reset atıyorum. 78 ile başlayan ip bloğundan ip alınca ping 20 civarında artış gösteriyor. Bunun sebebi o ip bloğunun çok yoğun olmasından mı kaynaklı bilmiyorum ancak bende işe yarıyor bu yöntem.

hocam uydunetteyim 40 ping var istanbul beylikduzundeyim hiz 10mbps speedteste 8 ms gozukuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

quote:

Orijinalden alıntı: dtyrone

Genel olarak 55-65 arasında oynuyor ping değerlerim. Ttnet kullanıyorum ara sıra internette kopmalar yaşanıyor ancak ping olarak memnunum ama tabi bu ttnetin şerefsiz bir firma olduğu gerçeğini değiştirmiyor sadece şanslı sayılırım. İstanbul bakırköy'deyim hızım da 16 mbps adsl. Normalde 3 ay sonra taahhütüm bitiyor bu yüzden uydunete geçmeyi düşüyordum ama onun forumlarına şöyle bir göz attığımda çoğu kişinin yüksek pingden şikayetçi olduğunu gördükten sonra soğudum diyebilirim. Ne kadar istemesemde mecburen ttnetle devam edeceğim.

hocam uydunetteyim 40 ping var istanbul beylikduzundeyim hiz 10mbps speedteste 8 ms gozukuyor.

İstisnalar kaideyi bozmaz Mesela bende ttnetliyim çoğu kişi yüksek pingden şikayetçiyken benim pingim normal değerlerde sayılır ki bu da kaideyi bozmaz Sonuç olarak bu ülkenin internetinden bi halt olmaz.

• vay anasını yav ben 90 ping alsam kendimi şanslı sayıyorum adamlar 40-50 pingten bahsediyorİl Sakarya bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Superonline 25 mbps fiber internet. İstanbul küçükçekmecede oturuyorum, 100 ping aşağısına nadiren iniyor. Bugün teknik destekten bağlantı iyileştirmesi yaptım, ilk oyunda 65-70 civarında gezdi ping sonra tekrar fırladı 100'lere. Bıktım artık oyun keyfi falan kalmadı, ping fırlaması sorunum da var zaten mge'yim buna bile şükür. Suçu tamamen internete atmıyorum ama ben de stabil 30 pingle oynayabilsem le olurum diye düşünüyorum... 14-14 giden oyunda sırf ping birden 300'e fırladı diye 1v1 kaybettim 15-14 oldu para yok bizde yenildik sonra. Neyse diyeceğim şu ki bu ülkedeki servis sağlayıcılarına lanet olsun.

Not:Le olamam belki de ama nedense içimde hep öyle bi his olmuştur millet 30 pingle oynarken ben 100'le oynayınca daha iyi rankları hak ediyorum diye düşünmüştüm. rank değişimi öncesi lem'dim zaten o zaman da global olurum belki diyordum şimdi global hayalden ibaret daha spray yapamıyoruz doğru düzgün mallığımızdan

Not2:Ben niye bu kadar içimi döktüm ki?

• Ankaranın göbeğinde, ttnet 100 ping alınca seviniyorum
  • Ethernet kablosu ile bağlanmanızı tavsiye ederim.
  • Uzun zamandir 120den aşağısını görmedimttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 9 Mart 2016; 21:39:48 >
  • Manisa uydunet 25 mb 90 100 ping.

Çok nadir 60-70 denk geliyor.
  • Turknet 3mb hız 0.60 kb upload 50-60 arası alıyorum nadiren 80-85 oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi başımdan geçen ping durumları ile ilgili ayrı bir konu açmayı planlıyordum. Şimdi burda fazla uzatmadan anlatmaya çalışayım. Öncelikle Türk Telekom FiberNet 24Mbps tarifedeyim. Uzun zamandır bende ping olayından çok çektim. 2 haneli görünce seviniyordum

Farkettiğim durum modeme reset attığımda farklı IP alması sonucu pingler değişiyor. Bir resetten sonra EU West 80ms gösterirken, tekrar reset atıp farklı IP aldığında ise bu kez EU East düşüyordu. Durumu iyice derinlemesine araştırdım. Sonuç olarak donanımcı123'ün açıklamasının yardımıylada durum netleşti

Örnek olarak 185.25.182.114 (EU East Serverından bir IP) tracert attığımda farklı pop noktaları izlediğini gördüm. Bu farklı rota sanırım modemin aldığı IP'den kaynaklanıyor.

Üstte verdiğim IP'ye 2 farklı tracert örneği var. İkisi arasında ki fark ise modeme reset atıp farklı IP aldıktan sonra yapılması. İkinci tracertı yeni IP ile yapınca, birinci tracert loguna göre rotası değişiyor. Prag sunucusuna uğramadan geçiyor ve 35 ms'ye yakın fark çıkıyor Elimde bunun gibi tracert/ping örnekleri mevcut. Örnekleri daha da çoğaltabilirim Negatif yanı ise bu düşük ping veren IP'yi bulasıya kadar modeme reset atmak insanı çileden çıkartıyor

Son fotoğrafta oyun içinden gelsin. En düşük 43 ping gördüm fakat fotoğrafı bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 9 Mart 2016; 22:17:11 >

• uydunet kullanıyorum 10mb. 60-70 ping arası.
  • 75'mi, onu bile göremedik.
  • Deathbringer kullanıcısına yanıt
    Oradaki ping değil, konsola ping yazdığında gelen pinge bakacaksın.
  • Superonline Fiber 50mb kullanıyorum. 50-90 arası oluyor benim. İzmir'de oturuyorum.

Bölge ve alınan network göre değişiyor. Eski evimde otururken mesela 65-110 arası idi.
  • Benim nazar degmesin su 10 gündür 40 larda adam gibi oynabilmeye başladım sonunda mermi sıkıyordum cay koyup geliyordun nerdeyse !0 gün önce 150 gidiyordum sürekli

• Ttnet 40-50

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.