Merhaba 724tikla.com dan bir ürün satın aldım. Ürünü almadan öncede telefon ile ilgili ürün stoklarınızda var mı diye teyid ettirdim. Beni bekletip evet stoklarımızda var alım yapılırsa ertesi gün yollarız dendi. Bende bunun üzerine ürünü satın aldım. Yaklaşık 1 saat sonra ilgili arkadaş arayıp stoktaki ürünlerin tamamının arızalı olduğunu ve yenisininde olmadığını iletti. Sizi bekletmeyelim paranızı iade edelim dedi. Ne kadar beklerim dediğimde ise ürün yurtdışından geliyor, çok uzun süre olabilir dedi.
Bu firmadan alışveriş yapmak isteyenler 2 kere düşünsün bence, onay alsanız dahi ürünü alamayabilirsiniz.
Ben başıma geleni anlatayım dedim. Bilginiz olsun.
düşündüğüm olmuş, firma ürün fiyatını yükselterek ürünü tekrar listelemiş. Anlaşılan koydukları fiyatı revize etmemişler, ve sorun buradan çıkmış.
Güvenilmeyen bir şirket kesinlikle güvenipte bir şeyler almayın.
724tikla.com sitesinden alış-veriş yapıp problem yaşayan arkadaşlar olabilir, ama akakçe com da aramam sonucunda lexmark pro205 yazıcının en iyi fiyata 724 de oldugunu gördüm, hem de yarı fiyatına, bit yeniği aradım önce, stok teyidini yaptım ve sparişi verdim, 3 günde de yazıcı elime ulaştı ''0'' ve açılmamış kutusunda, piyasada 350-380 tl ye kadar fiyatla satılan yazıcıyı 180 tlye aldım... teşekkür ederim 724tikla.com sitesine..
(bit yeniği var diye lexmark türkiye yi de aradım ve bu fiyata verilemeyeceğini ve araştıracaklarını söylediler ve kampanya ile en ucuz satan magazaya yönlendirdiler.. ve oradaki fiyat tam 2 kat idi..)
Hayırlı günler arkadaşlar...Gezinirken gördüm.Uyarıda bulunmak için yazmak istedim.Yukarıda belirtildiği gibi bu firma gerçekten berbat.Diyelim bir tane telefon kılıfı alıyorsunuz kargo bedeli 5 tl.Yanına bir kılıf daha ekliyorsunuz oluyor 9 tl.Bu kadar saçma sapan bir kargo fiyatlandırması görmedim.Adamlar paket boyutları değiştiği için falan gibi şeyler söylüyor ama bu devirde neredeyse bütün online satış firmaları aynı adrese tek kargo ücreti alıyor.Bu akıllılar da kargo danda kar yapmanın peşine düşmüşler.Ayrıca istediğiniz bir üründe istediğiniz rengi temin edemiyorlar.parçalı kargo yapmıyorlar.İllaki bütün ürünleri piyasadan temin edip tek bir kalemde gönderiyorlar.Stoklu çalışmadıkları da aşikar.Aman diyorum canınız çok sıkılır aklınızda olsun.10 tl daha fazla verip alternatifleri düşünmenizi tavsiye ederim...Hayırlı günler....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme