Bildirim
700-800 tl civarı alabilceğim en iyi telefon?(Acil Gerekli))
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O fiyata kesinlikle Xperia Neo V öneriyorum. İndirimle falan Galaxy S yakalar mısın bilmiyorum ama bakmanı öneriyorum. _____________________________ Bana cevap verirken alıntı yaparsanız sevinirim. Zira her mesaj attığım konuyu takip edemiyorum.
Vaktin varsa göz at.. | Boşlukta Olmak.. | Çikolatalı Muz | Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm.. | Köpeğimden Kareler Bol SS'li -
neo v
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: St.MerciLess
Arkadaşlar kafamda bi kaç model var ama sizin tavsiye edebileceğiniz modeller nedir?
Satın almayı planladığın ürüne firmaların en iyi fiyatı vermelerini istiyosan bir site var. Google'da urun_iste diye yaz. En üstte çıkan siteye gir. Firmalar sana en iyi fiyatı, en hızlı şekilde versinler._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ****com02
quote:
Orijinalden alıntı: St.MerciLess
Arkadaşlar kafamda bi kaç model var ama sizin tavsiye edebileceğiniz modeller nedir?
Satın almayı planladığın ürüne firmaların en iyi fiyatı vermelerini istiyosan bir site var. Google'da urun_iste diye yaz. En üstte çıkan siteye gir. Firmalar sana en iyi fiyatı, en hızlı şekilde versinler.
reklam kokan hareketler bunlar_____________________________ 
-
reklam olması için benim bunun karşılığında bir kazanç elde ediyor olmam lazım. gir bak bakalım siteye bu alışverişten bir kazancım var mı _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler