Şimdi Ara

850-900 TL civarı telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    800-900 civari arasi telefon bakiyorum bu fiyatlara bana hangi telefonu onerebilirsiniz?? Samsung düşünüyorum marka olarak ama yine de tum tavsiyelere acigim

Edit:Sony m4 aqua aldik sagolun arkadadlar tavsiyeler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 18 Ekim 2015; 20:41:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Şimdi insanlarda şu olmalı yeni kendini kanıtlamamış olan servis(satış sonrası destek) ve ürün kalitesi konusunda geçersiz olan Marks'lardan uzak durmalı şahsen ben mesela lenovo Tr için ithalat bütün garantiler için 1 tane istisna yok hepsini görüyorum.
    Tamam o zaman ikincil olarakta şunu bilmeliyiz bir ismi marka yapan şey kalitesidir Atıyorum Vestel başarılıdır ama en üst seviye de Samsung başarılıdır fakat en alt seviye de , Sony başarılıdır fakat orta segmentte vb. Gibi Gibi şeyler şimdi sen önceliklerini yazmalısın
    1- 2. El ister misin ?akraba niteliğinde güvendiğinin hiç lafını şikayetini duymadığın tanıdık telefoncu olması lazım tabi ki
    2- garantisi senin için önemli mi ? Yani garantiye yolladığında kafan rahat mı olsun yoksa biraz daha risk alıp daha ucuz(uygun demiyorum çünkü sadece ucuz mal olur garantiden ötürü) şekilde mi sahip olmak istersin yoksa aynı fiyata daha üst model de alabilirsin bozuk telefon satmıyorlar satarlarsa aynı haftalarda değiştirirsin lakin adıl sorun ilerde telefonu garantiye yollarken e herkes sorun yaşamıyor kimisi ekranı diye gönderdim kasası bile değişmiş diyo yani riskli dediğim gibi ben uyarıda bulunmak için yazdım yoksa duruma göre risk alınabilir tabi cihazın kronik sorunlarına göre de
    3- neye öncelik verdiğini yazmamışsın batarya mı kamera mı sağlam kasa mı performans mı ekran kalitesi mi stabilite mi ? Ve en üst limitini de belirtirsen bu şekilde belki 1350 tl ilk olarak ürün 1000 e düşecek ama sen 850 900 yazdığın için ben sana o ürünü tavsiye etmem(herhangi biri) bunları her konuda belirtmelisin

Eklenti : Cep telefonu tavsiye bölümlerine bakman dana çok fazla fikir verecektir bir sen çok kişi ve birden çok telefon Hakkı'nda yorumlar mevcut son olarak kendine birden fazla telefon belirle ve en uyguna hangisini bulursan onu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım Rehberi -- 15 Ekim 2015; 21:41:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

O fiyata samsung önermem lenovo p70 ile vibe x2'ye bakabilirsin yada hafıza sıkıntı olmazsa m4 aqua'da bakabilirsin

Katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam onemli ozellikleri kamera ve bataryasi ve kasma felan yapmasin yeter.telefonu ablam kullanicak o yuzden oyun felan oynama durumu olmaz. Onemlo kisimlar iste ekran kamera ve bataryanin uzun gitmesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700 TL Telefon Önerisi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

g2 ye zorlayın o fiyata samsung alınmaz

HtC DESIRE 626G DUAL SIM WHITE
    Bu teli onerir misiniz peki?

Şu indirim konusundaki telefona da bak istersen....:

sony xperia c4 900 lira TEKNOSA
    http://forum.donanimhaber.com/m_111051961/tm.htm

• 800-900tlilk telefon isteyen birine artık g2 önermeyin, 32gb model en ucuz 1100tl, o da interntten alırsa, mağazadan almaya kalkarsa 1200 tl, ben de lenovo p70 derim , samsung olacaksa galaxy j5 olabilir, internetten alınacaksa 900liraya sony m4 aqua en iyi seçim olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @serhdemir hocam biz de m4 aquada karar kildik gibi buyuk ölçüde fiyati 1000 tl.ancak ekrn jelatini olmuyomus bunlarda kendi ekrani varmis sıkıntı olir mu bu durum sizce?youtube dan inceleme videosunu izledim oradaki adam soylemisti.ayrica htc 816 g icin ne dersiniz??? Bir de sony z1 icin yorumunuzu bekliyorum

@crauls hocam g2 alamayacak gibiyim fiyati da birax fazla zaten. M4 aqua veya htc 816 g dusunuyoruz yarin almaya gidecez bakalim ne olacak

• Htc 816g - 626g ram 1 Gb oldukca düşük, en azından 1.5gb olsaydı, belki alınabilirliği olurdu, m4 aqua için ekran jelatini hakkında bilgim yok malesef, ekran bombeli vs mi ,sony z1 ise ekran tft olduğu için, ips ve amoled ekranlara göre soluk bir görünümü var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Crauls

Bencede m4 aqua,android6 alacagida aciklandi

Bence bu butcede c4 alinabilir. Zira teknosada iki gundur surekli indirimlerle 899 tlye satiliyor. Yeniden girecek diye soyleniyor indirime pek cok kisi de faydalanmis bu fiyattan. Dolayisiyla 899 a c4 alinabilirken (ekstra para puan falan da olabilir arastirmak lazim) m4 aqua gibi 8 gb hafizali telefon 2015 de alinmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 18 Ekim 2015; 17:05:33 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.