Bildirim
700-800 TL Arası Telefon Önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cccc5
Asus zenfone 5 mı turkcell t 50 mı ıkısı arasında kaldım asus zenfone 6 nın ekranı cok buyuk o yuzden almak ıstemıyorum sarjı ıyı gıden bır telefon ve goruntusu kamerası ıyı olan telefon arıyorum pıksel degerlerı onemlı hangısını onerırsınız
İkisi arasında zenfone 5 . Kamera diyorsan o fiyatta casper via v5 üzerina tanımam._____________________________ LG G2 32 GB BEYAZ -
quote:
Orijinalden alıntı: ForGamer
quote:
Asus zenfone 5 mı turkcell t 50 mı ıkısı arasında kaldım asus zenfone 6 nın ekranı cok buyuk o yuzden almak ıstemıyorum sarjı ıyı gıden bır telefon ve goruntusu kamerası ıyı olan telefon arıyorum pıksel degerlerı onemlı hangısını onerırsınız
İkisi arasında zenfone 5 . Kamera diyorsan o fiyatta casper via v5 üzerina tanımam.
zenfone 6 yıda dusunuyorum ama ekranı cok buyuk kaba telefon ıstemıyorum sen vıa v5 kullandın mı onuda arastırıyım_____________________________ -
O butcede en mantiklisi zenfonelar diger fason cin cihazlarina yonelmeyein derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ForGamer
quote:
İkisi arasında zenfone 5 . Kamera diyorsan o fiyatta casper via v5 üzerina tanımam.
zenfone 6 yıda dusunuyorum ama ekranı cok buyuk kaba telefon ıstemıyorum sen vıa v5 kullandın mı onuda arastırıyım
kullandınmı derken inceledeim sadece kamerası çok güzeldi_____________________________ LG G2 32 GB BEYAZ
-
zaten aklımda zenfone varda casperda gırdı cunku kıyasladım casper baya onde _____________________________ -
Casper via 5 in kamerasını inceledim gerçekten başarılı o konuda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Canon eos 600d 18-55 EF-S IS II+50mm EF 1.8 II
Lenovo Thinkpad Edge 13 -
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn20
Casper via 5 in kamerasını inceledim gerçekten başarılı o konuda
dusunuyorum asus da var aklımda olmadı vıa v 5 ı de arastırırım_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler