Şimdi Ara

700.000 TL'ye otomatik araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 700.000 civarı araç bakıyorum. Kriterlerim şase, podye airbaglerinin işlemsiz olması. Otomatik olması. Tork konvertorlu ya da CVT şanzıman bakıyorum. Beni yolda bırakmayacak sağlam arabalar bakıyorum. Bu fiyat bandında pek iyi araç bulamadım. Kazalı i20'ler var aslında güzel arabalar ama çok sorunlu olanlar bu fiyata satılıyor. Corsa'ların 1.4 Twinport modelleri var fazlaca ama onların da motorları kayısalrı vesaire sıkıntılı, alınmaz diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Var mı öneriniz?

masscars
    500 Bin Altı En İyi İkinci El Arabalar: 2025’te Fiyat/Performans Şampiyonları
    https://masscars.com.tr/500-bin-alti-en-iyi-ikinci-el-arabalar

masscars
    2026 İçin En Uygun Fiyat Performans Arabalar Listesi
    https://masscars.com.tr/2026-icin-en-uygun-fiyat-performans-arabalar

• clio olabilir.

• 1.4 Corsa'ların kayışları neden sıkıntıymış onu anlamadım. Her söylenene kulak verilmez. 1.2 yeni nesil motorları için öyle deniyor yoksa 1.4 Corsa'lar hem tam otomatik hem de motorları oldukça uzun ömürlü. O fiyatlara makyajsız kasa bulunur keyifle binilir.

O motor dümdüz atmosferik motor değil mi yav  .Yağlı kayış yok turbo yok neyi sorun çıkaracak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynen öyle VW'nin hitler motoru gibi dümdüz motor. Gerekli ekipmanla tüm bakımlarını herkes yapabilir o kadar basit bir motor.

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

1.6 hitler motorlu 2000 model Passat otomatik araç 1.500 km boyunca hararet ikaz ışığı yaktı.

Bakım zamanı gelince ustaya söyledim, usta genleşme kabına baktı ardından radtatör kapağını da açıp baktı:

"Sen bu arabayı susuz kullanmışsın" dedi.

Sadece 40 TL kaynak masrafı ödemiştim...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.