Şimdi Ara

+70 Mage İtem ( Anlayanlar yardım lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kronos'ta 70 level mage charım bulunuyor.
    Şuanki itemler :
    +9 paper set
    +8 scorching staff
    +2 Ce,+1 Ce
    +0 Ske
    +1 Ep
    +1 Fr (Dual)

Mageyi Nasıl dizmeliyim RL için.
    Krowaz , Faun , Takı olarak önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
    (bütçem çok fazla olmasada iyi sayılır arkadaşlar).

• Eğer Flame mage olacaksan
    +2 dual veya +1 dual fr
    +2 veya +3 ep
    +0 glass belt
    +1-+2 dual lkp alırsın .

İron nec almanı önermiyorum zaten krovaz set giyeceğini söylemişsin iron nec gerek yok +3 veya +2 ep nin vereceği can iron necden daha ön planda bana göre.
  • Lr olmayı düşünüyorum
    Krowaz kesin giycem
    Hangi Faun'u almalıyım ve Lr için takı önerirmisiniz ?
  • Up !
  • dostum dizmen gereken mage türü tamamen oyun türüne bağlıdır.magelerle mi meleelerle mi takılacaksın
  • +7 kro set
    +7 faun kaum
    +2 ep
    dual imir+2
    glass +0
    dual +2 lkp
  • Teşekkürler (:
    Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum yardımcı olun lütfen (:
    Up !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    warrior item seçimi..yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendi magemi sayam sana

melelerle takılıyorum atakerim ve LR yim .

dual wse +2
    in
    glass
    dual ımır +2
    elysum +8 ( faun olarakta bütçen iyise aztec tabiki kaul da olabilir )
    +6 krowaz set .
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

+7 kro set
    +7 faun kaum
    +2 ep
    dual imir+2
    glass +0
    dual +2 lkp

1-2 oynamayla bana göre şöyle olsa daha iyi
    +7 kro set
    +7 faun
    İN
    2xİmir ring +2
    glass+0
    2xold sse
    Lkplerden artan parayı ep+2nin ustune eklersen İN parasına yakın bi paran olur 2-3 gunluk ticaretle İN almıs olursun
  • Staff: AZTEC Gold Faun +7
    Armor: Krowaz Set +7
    Takılar: EP +2, glass Belt, lkp +2, imir+2

Böyle bir mage ile harikalar yaratabilrsin cz'de ! Bütçene göre bir ayar çekersin artık :).
    Bu arada Staff olarak Kesinlikle AZTEC almanı öneririm, biraz pahalıdır ama hakkını verir pk'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: sddecar

quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

+7 kro set
    +7 faun kaum
    +2 ep
    dual imir+2
    glass +0
    dual +2 lkp

1-2 oynamayla bana göre şöyle olsa daha iyi
    +7 kro set
    +7 faun
    İN
    2xİmir ring +2
    glass+0
    2xold sse
    Lkplerden artan parayı ep+2nin ustune eklersen İN parasına yakın bi paran olur 2-3 gunluk ticaretle İN almıs olursun

mage için ep2 daha yararlı bence. o yüzden ep2 önerdim.
  • valla in + olmadıkça magesine İN takan mage , oynamasını bilmeyen magedir ya da itemleri çok iyidir..Ortalama magede her zaman EP + LBOL + olmalıdır..+1 olur +2 olur +3 olur bütçene göre..İyi playerlerin çoğuna sorabilirsin.. anti def veren takılarda aklıma takılan birşey ghost hp olayıdır..Örn. senin 30 DD'n var ise totalde normalde sana 1.5k vuracak asas 30 dd sayesinde 1.2k fln vurması gerekir..Her damagede 300 kurtarıyorsa güzel bir olay..Fakat HP'n 2.8k olacaksa ghost hp de kurtarmaz o yüzden full HP abanmak gerekir diye düşünüyorum..Krowaz set en çok magelere yaradı, defans olayını çok güzel hallediyor..
  • Bugraloji

Mage bir clandaysan dediğin doğru full hp bir mage yapılmalıdır zaten vur kaç yapacağın için anti defe gerek yoktur. Fakat hem mage ptlerde hem ataker ptlerde takılıyorsan ne olursa olsun in ve belt şartdır. Hp kurtarmaz seni anti def kurtarır.Parazit maliceli bir asasa kesilmek istiyorsan full hp bir mage yap kesilmek istemiyor anti defli mage yap.

Ayrıca arkadaş Lr mage Lkp küpe hiç bir işine yaramaz lighting stunlar tutmaz.Ce yada wse takmaldıır Lr ve gr mage.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

valla in + olmadıkça magesine İN takan mage , oynamasını bilmeyen magedir ya da itemleri çok iyidir..Ortalama magede her zaman EP + LBOL + olmalıdır..+1 olur +2 olur +3 olur bütçene göre..İyi playerlerin çoğuna sorabilirsin.. anti def veren takılarda aklıma takılan birşey ghost hp olayıdır..Örn. senin 30 DD'n var ise totalde normalde sana 1.5k vuracak asas 30 dd sayesinde 1.2k fln vurması gerekir..Her damagede 300 kurtarıyorsa güzel bir olay..Fakat HP'n 2.8k olacaksa ghost hp de kurtarmaz o yüzden full HP abanmak gerekir diye düşünüyorum..Krowaz set en çok magelere yaradı, defans olayını çok güzel hallediyor..

nasıl bir matematiğin var anlamadım 30 dd standart 300 damage'mi azaltıyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.