Şimdi Ara

70-75 Bin tl arası araç tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, aracımı satmış bulunmaktayım.70 Bin Tl bütcem var zorlarsam 75'e çıkabilirim krediye bulaşmak istemiyorum anlıyacağınız 76 bin olmaz.Evimizde bulanan 2. aracımız 1.6 atmosferik olduğundan turbo beslemeli bir araç arıyorum.Sıfır olacak diye bir kriterim yok 2013 üstü düşük kilometreli araçlarada bakıyorum.Aradığım araçtaki özellikler;

-1.4 Turbo
    -Manuel vites
    -Hatcback
    -Performans ve dış görünüm
    -Kalite

Bu özellikler doğrultusunda leon fr ve golf 1.4 tsi 122 hp araştırmaya basladım.Doğuş temmuz sonuna seat leon 1.4 EcoTSI ACT 150 HP Start/Stop araç için 74 Bin tl fiyat verdi.Bu fiyat bandına 2. el düşük kilometreli golf bulmakta mümkün, kararsız kaldım açıkcası.Biraz araştırdım leon performans ve dış görünüm olarak üstün golf ise kalite ve 2. el olarak.Sizden ricam özellikle Leon fr ve golf tsi kullanıcılarının fikirlerini belirtmesi ayrıca diğer alternatiflerede açığım, iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amadeus_M -- 15 Haziran 2016; 13:31:31 >

• Büyük vw bayilerini arayın liste fiyatı 80bin olan 125lik highline golfü 75 civarına alabilirsiniz, golfte inidirimler devam ediyor. Alternatif olarak astra 1.4t otm dynamic alabilirsiniz. Fr güzel ama highline golf alınabiliyorken bence gereksiz, hele manueli.

Bayiyi zorlayıp 75-76 bandına sıfır golf alabilmek varken tok satıcıların 2bin km olmuş 2015 model araçlarına para vermeyin. Gerçi araç almak için ideal zaman eylül sonraıs en iyi indirimleri kışın alırsınız. Bekleyebilirseniz bekleyin.

-2016 Opel Astra 1.4 T AT Dynamic + G.P.P-

-2016 Fiat Fullback 2.4 AT Hardrock-

-2011 Mercedes C180 1.8 CGI Fascination-
  • astra k derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Büyük vw bayilerini arayın liste fiyatı 80bin olan 125lik highline golfü 75 civarına alabilirsiniz, golfte inidirimler devam ediyor. Alternatif olarak astra 1.4t otm dynamic alabilirsiniz. Fr güzel ama highline golf alınabiliyorken bence gereksiz, hele manueli.

Bayiyi zorlayıp 75-76 bandına sıfır golf alabilmek varken tok satıcıların 2bin km olmuş 2015 model araçlarına para vermeyin. Gerçi araç almak için ideal zaman eylül sonraıs en iyi indirimleri kışın alırsınız. Bekleyebilirseniz bekleyin.

Hocam birkaç bayi ile görüştüm cam tavan, 18'' urban jant vs. opsıyonlarla 85 bine geliyor araç.

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Sıfır km astra k 1.4 turbo dynamic. Performans, tasarım, kalite, donanım herşey fazlasıyla var.

Yeni astra'nın tasarımını pek beğenmedim malesef.

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

Büyük vw bayilerini arayın liste fiyatı 80bin olan 125lik highline golfü 75 civarına alabilirsiniz, golfte inidirimler devam ediyor. Alternatif olarak astra 1.4t otm dynamic alabilirsiniz. Fr güzel ama highline golf alınabiliyorken bence gereksiz, hele manueli.

Hocam birkaç bayi ile görüştüm cam tavan, 18'' urban jant vs. opsıyonlarla 85 bine geliyor araç.

Kardeşim bir zahmet 10bin opsiyon koymayıver sende, sipariş ver demiyoruz eldeki hazır araçlardan al geç diyoruz. Arkadaşım bu aralıkta beyaz, içi kum beji, sunrooflu dsg golfü 84'e aldı ki liste fiyatı 92ye geliyordu. Cam tavan bence gereksiz, o kadar fazla açılmıyor düz bir sunroof gibi. Dışta şekil görünecek diye fazladan 3000lira para bence çok gereksiz. İlave olarak highline üstündeki dijon jantlar zaten güzel, ki 17 olmalarına rağmen onlar bile konforu baltalıyorlar, tümseklerde falan baya sertler 18 durbanla at arabası gibi olur hiç gerek yok.

Sana tavsiyem; durban, murban uğraşma, sunroofu da boşver, denk getirebilirsen tungsten gri, kum beji içli bir golf kap. Bej içli golf prim yapar çünkü piyasada az var, herkes hazırdaki siyah içli aracı alıyorki bej içi olanla siyah içi olanın güzellik farkı geceyle gündüz gibi. 85bin manuelinin opsiyonuna para verene kadar dsglisini alırsın on numara. olur. Kimse çok opsiyonu var diye ikinci elde bir aracın ederinin 1-2bin üstüne fazla para vermez. Adamı pek ırgalamaz yani senin durbana 3bin, sunroofa 3bin vermiş olman. 1-2bin üstüne verir kalanı senin zararın olur. O yüzden manueli gereksiz yere dolduracağına, otm alırsın mis olur. Zaten highline fazlasıyla dolu oldu artık.

76-77ye öyle golf bulursan kap geç, krediyle uğraşamam tribi yapma alt tarafı 2bin kredi kullanırsın istediğin aracı almış olursun aklında kalmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

Kardeşim bir zahmet 10bin opsiyon koymayıver sende, sipariş ver demiyoruz eldeki hazır araçlardan al geç diyoruz. Arkadaşım bu aralıkta beyaz, içi kum beji, sunrooflu dsg golfü 84'e aldı ki liste fiyatı 92ye geliyordu. Cam tavan bence gereksiz, o kadar fazla açılmıyor düz bir sunroof gibi. Dışta şekil görünecek diye fazladan 3000lira para bence çok gereksiz. İlave olarak highline üstündeki dijon jantlar zaten güzel, ki 17 olmalarına rağmen onlar bile konforu baltalıyorlar, tümseklerde falan baya sertler 18 durbanla at arabası gibi olur hiç gerek yok.

Sana tavsiyem; durban, murban uğraşma, sunroofu da boşver, denk getirebilirsen tungsten gri, kum beji içli bir golf kap. Bej içli golf prim yapar çünkü piyasada az var, herkes hazırdaki siyah içli aracı alıyorki bej içi olanla siyah içi olanın güzellik farkı geceyle gündüz gibi. 85bin manuelinin opsiyonuna para verene kadar dsglisini alırsın on numara. olur. Kimse çok opsiyonu var diye ikinci elde bir aracın ederinin 1-2bin üstüne fazla para vermez. Adamı pek ırgalamaz yani senin durbana 3bin, sunroofa 3bin vermiş olman. 1-2bin üstüne verir kalanı senin zararın olur. O yüzden manueli gereksiz yere dolduracağına, otm alırsın mis olur. Zaten highline fazlasıyla dolu oldu artık.

76-77ye öyle golf bulursan kap geç, krediyle uğraşamam tribi yapma alt tarafı 2bin kredi kullanırsın istediğin aracı almış olursun aklında kalmaz.

Kendi zevkime göre araç alıp kullanıyorum açıkcası cam tavanı,sunroofu olmayan arac beni bunaltıyor mecbur cam tavan almak ıstıyorum ayrıca dsg rıskıne gırmek ıstemıyorum ve manuel kullanmayı sevıyorum ondan dolayı başlıkta belirttiğim gibi cam tavan ve manuel olacak araç.

• Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    hocam önceden alfa giu mu vardı

Orijinalden alıntı: serkan7621

hocam önceden alfa giu mu vardı

evet giulietta kullandım yaklaşık 2 sene

Orijinalden alıntı: cemehsim

Manuel vites olduğu için en mantıklı seçenek golf bana göre. Tabii ellerinde araç varsa

Bayrama kadar getireceğini söyledi birkaç firma

Acikcasi ben her kose başında bir tane olan arabam olsun istemezdim :)

Orijinalden alıntı: doctor I

Eger bekarsanız ve biraz farkli olsun derseniz mini cooper da bakilabilir. Belki az daha butce zorlarsiniz ama temiz manuel bulunur o paraya.

Acikcasi ben her kose başında bir tane olan arabam olsun istemezdim :)

Bekarım hocam 24 yasındayım.Cooper aslında yaşımada uygun bir araç aklıma gelmedi değil fakat çok basık içi rahat edemedim acıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 15 Haziran 2016; 16:08:07 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.