Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: smart1978 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.540
Cevap
73
Favori
568.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bıyığı kesik halde 1 karış sakalla gezen bi tip değilse bende bişey bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

adamlar teröristleri sırf müslüman diye savunuyor.

Bunlar içimizdeki hainler.

Bunlar Türklüğe en büyük düşmanlar.

Hamas'in orada halkı koruma kapasitesi var mı? Yoksa ve ön binlerce Filistin'i ölürse bu ölümlerden halkını koruyamayacagini bile bile düşmanı kışkırtan Hamas'da en az İsrail kadar suçlu olmayacak mı?

Adamlar müzik festivalinin basıp 260 sivil öldürmüşler şimdi İsrail sivilleri vurunca ne diyeceksin ? Savaş hukuku yok , ahlak yok şimdi soruyorum Filistin'i Gazzeyi kim koruyacak ?

Gazzedekiler kurbanlık koyun gibi bekliyor şu an orada hanginiz o insanları düşündü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 9 Ekim 2023; 17:2:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Konser alanını basıp milleti tarayanların kim dünya üzerinde nefes almasını ister ya. Hümanist olacaz diye sus pus olmaya gerek yok. Ben istemem şahsen. Canları cehenneme.

Hümanistlikte insan olana yapılır ya. Bunlar insanmı konseri tarayanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 9 Ekim 2023; 17:5:58 >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

Yok olmaz daha deccal var.

Benim çölle hiçbir zihniyetim aynı değil onu bir kere geçelim.

Ben insana bakınca insan görürüm din görmüyorum.

Buraya da yazdım bu işin çözümü Filistin ile İsrail bir şekilde masaya oturup toprak böler böyle ülke içinde bölük pörçük olmaz. Filistin İsrailin gücünü ve kazandığı savaşları kabul etmiyor sürekli gerilla taktiği ile saldırıyor. Bu filistine bir şey kazandırmaz. Böyle acı çekmeye sürünmeye devam ederler.

oh oh vursun diyenler çocukça konuşuyor ben hiç öyle yazmadım

olanı söylüyorum

Siviller ölüyor pislik israil diyen de iki yüzlü davranıyor. Savaşı şehre taşıyan zaten filistin. Cephe savaşı yapamam diye şehirde savaşıyor oraya buraya saklanarak. Bu da sivil ölümüne neden oluyor.

Kısacası orası biraz bok çukuru kimse haklı değil.

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

Benim dinim diye bir şey yok ki. Din tektir oda İslam. Diğerlerinin Allah katında hükmü yoktur bu sebeple o değiştirip uydurdukları şeyler din değildir. Değişmese de artık hükmü yoktur. Ama cahillik işte nereden bileceksin.

Karşında güçlü bir ülke var. Onlarla konuşup anlaşmaya çalışmak yerine savaşmak. Filistin başkanı çıksa deseki biz hamasın yaptıklarını doğru bulmuyoruz. Bitti gitti. Belki filistin için değişien bir şey olmayacak ama bu türlü herşeylerini kaybedecekler. Birde israil askeriyle çatışsa anlarım. Masun insanları katlediyorsun. Bu araplar gerçekten mal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 9 Ekim 2023; 17:20:9 >
  • Kayrabey denen işid kafalı durmadan saçmalıyor.

Bunların nasıl sapkın bir zihniyette olduklarını görmek için ibretlik... 

• Herkesin bi inancı var ve insanların inancına saygılı olmayı öğrenemediysen yapacağım hiç bir şey yok. Senin gibiler yüzünden yıllarca savaşlar yaşandı yaşanmaya devam ediyor. Biraz saygıyı öğrensek ne güzel olur

Not: “senin gibiler yüzünden” derken kötüleme amaçlı bir söz değildir. Senin düşüncene sahip demek istedim. Hadi eski zamanlarda işler o şekilde yürüyordu. Ancak bu çağda aynı kafada olmak “Din için savaş” çok yanlış. Bak elin hırıstıyanı , yahudisi birlik olmuş ülke çıkarları için savaşıyor. Bizler ise din kardeşi diye dini çıkarlara takılıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 9 Ekim 2023; 17:28:39 >
  • İsrail Lübnan'a helikopterlerle saldırı gerçekleştirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntoTheStorm -- 9 Ekim 2023; 17:16:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.