Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (14 Mobil) - 5 Masaüstü14 Mobil
5 sn
17.534
Cevap
73
Favori
568.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İsrail işte kuranı uyguluyor Gazze'den sürgün edecek hepsini

tabi kendi dinine göre

Neden kızdınız adamlara?

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• Atını Öpen Kovboy A kullanıcısına yanıt
    Vaadedilen topraklar hakkıysa alsın arkadaş. Sonuçta her şeyin sahibi Allah. O ne isterse o olur. Belki İsrail’in almasını istiyordur. Kaderin önüne geçemezsin

İronidir. Vaadedilen topraklar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Birde haksız kavramına değinmişsin. Kafirleri öldürmeyi hak görüyor. Onu napacaz. Kime göre haklı kime göre haksız bunu kim tayin ediyor?

Türkün töresinde kimse inanç sebepli öldürülmez. Sende bu yüzden bu ayetleri değiştirme eğilimine giriyorsun kültürün yüzünden. Çakışıyorsun. Şirk yapıyorsun bilmem farkındamısın.

Savaş halinde olmaya kim yetkili barış halinde olmaya kim yetkili. Kuranda yazmıyor kimin yetkili olduğu. Kafiri gördüğün yerde öldür diyor. Ucu çok açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 9 Ekim 2023; 16:22:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]

Sizin araplar pkk'yı terör örgütü saymıyor galiba... Bu araptaparlardan bir halt olmaz!Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 9 Ekim 2023; 16:18:17 >

Zulmün farkındalar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]

bilim adamları kanda islam ile ilgili bir şey bulamamışlar

kanlar sadece insan kanıdır

Bir gün sen de insan kanı dökülmesinden rahatsız olursan aramıza bekleriz.

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• UzmanAga kullanıcısına yanıt

Sen baya karıştırmışsın, çorba yapmışsın yalan yanlış şeylerden.

Arabistan o çağda edebiyatta ileriydi, biraz okursan görürsün. Hatta en iyi seçilen şiirler kabenin üstüne asılıyordu. Cahiliye ile başka şeyleri karıştırıp cehaletini gösterme.

O zaman kimse meal filanda yayınlamadı, saçmalamayın.

O kadar mezhepte yok, hepsi hepsi 4 tane. Diğerleri sapkınların uydurmaları.

Şeyh, veliler efendimiz öldüğünde çıkmadı. Ben araştırıyorum, geziyorum, ziyaret ediyorum. Söz konusu veliler, erenler Anadolu ‘ nun manen fethini yapmıştır. Köylere kadar türbeleri var Horasan Erenleri’ nin. Bilmediğiniz şeyleri yazmayın, komik olmayın.

Fetö, metö, ıvız zıvır cinsel şeyler yapanlar ile Hacı Bayramları, Yunus Emre’ leri, Abdülhakim Arvasi’ leri vs tonla evliyayı karıştırma. Türkiyede velinin olmadığı toprak yok, istanbuldan Şırnak ‘ a kadar toprakta yatıyor hepsi. Bunları karıştırıyorsan bu senin art niyetin.

Tasavvuf ekolünde mürşid ve mürid vardır. Bunun esasları ortadadır. Adamlar Japonya’ dan mevlana’ yı ziyarete geliyor, seviyor, ağlıyor. Sen bu topraklarda doğmuşken neyin düşmanısın?

İnancın yoksa bunları anlaman güç. Anlamanı da beklemiyorum, bu durumda konuşmaya gerek yok, yazışmayalım lütfen. Yalan yanlış şeylere inanmakla kalmayıp bunları savunuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 9 Ekim 2023; 18:41:41 >

• Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

Asıl irinle kaplanmak için bir mensubiyete tutunmuş olmak gerekir, mesela müslüman kanı demek gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 9 Ekim 2023; 16:38:46 >
    Allah birdir. Ondan başka ilah yoktur. Hz. Muhammes s.a.v onun dünyadaki son elçisidir. Hak kitap Kuran-ı Kerimdir. Allah bize Hz. Muhammed s.a.v ümmetinden olmayı kabul etsin. Mensubu olduğum tek şey budur.

Güle güle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aslında yahudi seven değilde Müslüman düşmanı demek daha yerinde olur.

Müslüman katleden kim olursa olsun bunlar onları sever, öper vs. vs..

• Mossad'ın Arap casusu dolu. Yakın zamanda Türkiye'de de MİT'e yakalanıp ters kelepçeyi yediler. Buradaki İsrailtapar siyonistlere sesleniyorum, o Arapların içinde sizin dindaşlarınız da var. Bütün Arapları Müslüman sanıp sövmeyin boşuna. Çoğu Arap devletinin başına İngilizlerin eliyle yerleştirilen azınlık Arap grup sizinle masonluk denen aynı tarikattan, aynı inançtan. Size, Müslüman Türklere ihanet etmeniz karşılığında İsrail'i hediye eden İngiltere merkezli küresel çete, ele geçirdiği Müslüman Arap devletlerinin başına da kendi hizmetçilerini getirdi. Arap medyasında güç sahibi olanlar da sizin o sözde "kardeşlik" tarikatınızdan. Sözde Türk medyasında yakın geçmişe kadar olanlar gibi.

Böyle kontrolsüzce sövüp durmayın yani Arap genellemeleri yaparak, yoldaşlarınıza ayıp oluyor sonra. Arapların içinde İsrail ve sizin gibi İngilizlerin dostu olanlar devletlerde güç sahibi şu an. Azınlık da olsalar.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.