Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vTeck , vTeck Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.962
Cevap
72
Favori
553.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kızını 6 yada 9 yaşında evlendiriyorsa o onun sorunu İslamiyet buna izin vermiyor ..ki Allah ayetinde kaç yaşında evlenmeye başlayacağına dair ayetinde buyuruyor zaten..

Hem İslamla sorunum yok diyorsun İslam disi olan şeyleri İslam'da varmış gibi yazıp tahrik edip iftira ediyorsun.

Ve sana ne İslam'dan sen müslüman misin ? Kendin soyledin değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 1 Kasım 2023; 14:32:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

laiklik dini inançlara saygıdır zaten,bizdeki 1980-2002 model tanımına bakma bizdeki kuzey kore rejimiydi bizdekiler tam aksine laiklik karşıtıdıydı.

istersem kafama hindu sarığı sarar dolaşırım istersem istersem islam sarığı kimseyi gırgalamaz ,istersem başörtüsünü kafama takarım istersen cebime kimseyi alakadar etmez kimsenin dini inaçlarına kıyafetlerine ve ibadetlerine karışamazsın laiklik odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Kasım 2023; 14:52:19 >
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt

Muhtemelen tipini diye başlayan küfürü edecektir... Zihniyeti böyle bunların...

• He önüne gelene hakaret edenler zihniyetten bahsediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aslinda eksik kalinan bir detay : GayriMuslimler de dahil olmak uzere herkes kendi icinde dini kurallara gore yasamali. Resmi tatiller 3 gun olabilir ... Cuma Islami Cumartesi Musevi Pazar Isevi gereceklerle ...

Burada aslinda laiklik pek saglikli da islemiyor. Esit mesafede degil devlet.

Yeri gelir Hristiyan kokenli Musevi kokenli veya Ateis/ Deist /Agnostik/ Nihilist vs bir Subay veya Astsubay da hizmet verebilmeli hatta Genelkurmay Baskanligini da yapabilmelidir...

Disislerinde Ekonomi vs Turkiye de nice Musevi kokenli veya Hristiyan kokenliler de Turkiye de hizmetleri olmustur .. Sukru Sina Gurel , Ismail Cem ve daha niceleri ...

Eskiden Ermeni kokenli Istanbul Bakirkoy den MHP sinden bir Ermeni kokenli Turk Vatandasi da hizmet vermistir eskiden ... Ama devami sistematik olarak gelmemistir ...

Bu mesele sistematige oturmalidir...

Bu devlet tek bir dinin etnisitedekilerin kontrolunde olmamalidir. Cerkez kokenliler MIT de etkisi olmasi gibi ... Sinema sektorunde de Cerkez lerin kayda deger etkileri ... Sinema sektorundekiler de illluuuminnnaattti ye hizmet ediyor sahsen populer bir yuzu iyi bilirim ... Bunlar da olmamali . Esit homejen liyakat odakli yurttaslik Ataturk'un ifade ettigi Turk kavrami idrak ederek ozumseyerek yasatarak anca ideaya / ulkuye ulasilacaktir...

Kurban Ramazan bayramlari resmi olarak bence kaldirilmalidir ve diger dindekilerin de kendi nice bol bol dini bayramlari var nasil yasaniyorsa Muslumanlar da resmi dini bayramlar olmadan da pekala yasayabilir ... Ibadetin de gizlisi makbuldur keza ...

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

İslam'ı sevmeyene saygı duymakta ne bileyim...

• Aynen öyle... Hemde harika sebepler yazıyorum :)

• furandor kullanıcısına yanıt
    Ya belki Müslüman olacam senin ne haddine sorgulamak. Kul olduğunu unutma Allah adına konuşma.

• selimbilmez kullanıcısına yanıt

Atesitler sadece İslam'a düşmandır. Diğer dinler cicidir onlar için.

• Konu basligi Israilin Gazzeyi isgali. Biz burda bos seyler tartisiyoruz. Istailin amaci Gazzeyi topraklarina katip Arabistanla birlikte hem Arao hem kendi Gazlarini Akdeniz uzerinden Avrupaya tasimaktir. Boylece Rusyaya Ambargo uygulayan Avrupa Arap ve Israil gazini alacaktir. Bu ayni zamanda ABD icinde karli bir ticarettir.

Ayni sebepten dolayi Arabistanda du. Festival yapildi. Simdlik Israille iliskileri askiya almis olsalarda daha once bu konuda Arabistanla anlastiklari ortadadir. Yani Suudiler Gazzeyi sattilar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

İnşallah Allah sana hidayet versin ve yemin olsun bunu çok ister ve çok mutlu olurum.

O zaman haddini bil. Senin keyfine göre olacak değil. Yorum yapma kimin ne olduğu hakkında.

• saygı duyucan ateistede onunda inancı ona, sen ona karışmıycan oda sana saygı duy derken gitte kanka dost ol demiyorum yani başka bir saygı tipi o.

şu ana kadar yahudi iş arkadaşımda oldu hemde evinde kaldım tel avivde doğama büyme ist u tabi ispanyol yahudisi, ermenide ateist deistte iş hayatı bu bir ton tip adam karşına çıkıyor, karşılıklı saygı ve dini siyasi konulara girmeyince bir problem olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Kasım 2023; 15:8:33 >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Ama nedense ban yiyeni göremiyoruz... Hala buradalar. Sabah akşam iğrenç şeylr yazıyorlar. Şikayet ediyorum anca mesaj sliniyor. Bana arap yalakası diyene batı yalakası dediğim için 4 gün uzaklaştırma alıyorum. Bence yönetiminde tarafsızlığı tartışılır.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

İslam'a saldırırsan tabiki koruyacagim ne yapacaktım buyur hakaret et mi diyecegim ..ilk önce yaşadığın toplumun dinine degerlerine saygı duymasını öğren klavyede bunlar kolay tabi .

Ben islama saldırdığım falan yok. Olanı söylüyorum senin zoruna gidiyor sadece.

İslamda 9 yaşında evlilik yoktur yalandır diye git işid liderinin karşısında de bakayım ne oluyor? Anında defterini dürerler şirk getirdi diye. Ne sanıyorsun sen?

Laik ülkenin rahatlığında konuştuğunu unutma sakın. O yüzden 4 elle sarıl laikliğe. Bu kafayla şeriatta kendi sonunu getirirsin çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Kasım 2023; 15:16:34 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Konu başlığı bu ama neden ve kimler yüzünden buraya geliyor malum ceza veriyor yönetim dönüp yine başlıyorlar .

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Ticari ilişki ile saygıyı karıştırıyorsun gibime geliyor. Neyse ben uyarayım da...

Son cümle harika...

• 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.