Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.964
Cevap
72
Favori
553.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Bunu yaparak eline ne geçer? Hiç. O yahudi Peygamberimizi kabul ediyor mu? Hayır. Bitti. Ticarete izin var dostluğa yok. Ayet var. İşin bitti mi selamı keseceksin. Din bunu emrediyor Kerim. O zaman edison abiye Yasin okuyalım ara ara ampülü buldu :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C03A72D3 -- 1 Kasım 2023; 17:1:35 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    Ne hikmetse İslam dini bayramları tatil. Madem öyle hristiyan vs kimin ne dini bayramı varsa tatil olsun. Müslümanların dini bayramları tatil oluyorsa bu ülkenin Müslüman ülke olduğunu gösterir :) Laik ise tatil yapılmasın. ÖZellikle inanmayanlara yapılmasın. Adam oruç tutmaz ama ramazan bayramı tatili 9 gün olsun diye 4 gözle bekler kefere :)

  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    Boşuna tartışıyorsun bu elemanlarla. Bu zihniyetle sence tartışılır mı? Fotoları büyütmeden önce dikkat et, kusabilirsin.


    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]


    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]


    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 1 Kasım 2023; 16:21:25 >




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kiliseler sandigin kadar seffaf degiller. Tarihlerine baktigimizda her Kilisenin adeta tek basina bir devlet gibi oldugunu gormekteyiz. Avrupa careyi laiklikle Kiliseleri kosesine haosetmekte buldu. Buna ragmen halen daha bircok Kilise korosundaki cocuklar Rahipler tarafindan taciz edilipte uzun yillar ortaya cikmayabiliyor.

    Musluman ulkelerin baska birndini kotulemek icin ayri bir caba sarfedecek motivasyonlari yok. Siz hic Kameralar karsisinda Polis eskiginde Incil veya Tevrat yakan Musluman gordunuzmu? Yada Hz. Isa veya Musayi kotuleyen cizimler onlarin hakkinda birtakim iddialarda bulunan? Goremezsiniz.

    Ayrimda burda basliyor. Yahudi dunyasi yazdiklari kitapla Hiristiyanlari kendilerine kalkan etmisler. Son zamanda Islama gecislerin cogaldigi ve Kiliseden ayrilanlarida baz alirsak Vatikan islami kotulemek icin sistemli calismistir. Dinlersrasi diyalog donemini hatirlarsaniz, orda Ortodoks dunyasiyla barisirken Islamla mucadele baslatilmistir.

    Bu sebeple yazdiklarinin altina ilistirdigin videolarda tamda ediklerimi ispatlar niteliktedir. Kabul edersinki ordaki iddialarin bircogunu biliyorum. Bu konular hakkinda burda tartismalarda yapildi. Bunlar kisaca benim icin bos isler. Isteyen istedigine inanir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Yahu ötekilerde hak din Müslüman adam onlarada inanıyor kaldırıp nasıl yaksın incili tevratı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamam dini bayramlar istemeyene tatil yapılmasın. Ancak o zaman ödediğim vergiden diyanete giden pay düşürülsün. Diyanetin bütçedeki payı belli ödenen vergi belli.

    Geri verin parayı bana ne senin bayram tatilinden?

    Hem tatil yapıyorsun diye dini finanse etmem bende. Bana ne diyanetten bana ne dinden?


    Siz hele diyanet payını geri ödeyeceğiz deyin bakalım kaç kişisiniz bir görelim. Artık camilerde para mı toplarsınız, kapıdan geçenden 5-10 lira mı istersiniz o sizin sorununuz. Kendi helal paranızla dini finanse edersiniz.

    Burada atıp tutmak kolay. Milyonlarca insandan inanmadığı, umursamadığı bir din için para topluyorsunuz. Adamın parasını al sonra laf söyleyince islam düşmanı falan filan.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Haram para halbuki. Ama sen ben deyince din düşmanı oluyoruz. Kendi inandıkları şeyi uygulamıyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Islamdan sonra hak din olarak gorulmuyorlar. O kitaplarinda degistirildigine inaniliyor. Istese yapabilirler ama boyle bir motivasyon yok gereksiz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • - Kuzey Kore Lideri Kim jong-Un, Filistin'e silah yardımını yapmanın bir yolunu bulmaları için kurmaylarına kesin emir verdi.



    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Yahu hristiyanlığın ve museviliğin hatırasına hakaret olur. Neticede kabul ediyorlar. Ama Hristiyan ve museviler İslamı kabul etmiyor uydurma diye. Aynı durum yok ortada. İslam Hristiyanlığın ve museviliğin varlığını kabul eder. Hatırasına hakaret edemezsin eğer Müslüman isen. Musayla isayla dalga geçemezsin. Yoksa sen geçermisn?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Kasım 2023; 16:43:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lextor L kullanıcısına yanıt

    Osmanlı'ya sabah akşam küfür edenler "Araplar Osmanlı'ya ihanet etti" diye bas bas bağıyor sırf İsrail'e laf etmemek için. Ne kadar acınası haldeler...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    - Kuzey Kore Lideri Kim jong-Un, Filistin'e silah yardımını yapmanın bir yolunu bulmaları için kurmaylarına kesin emir verdi.



    🤣🤣 Dombiliye bak sen kendi halkını bastır Filistin' e silah gönder keşke önce kendi halkının aç karnını doyursa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 1 Kasım 2023; 16:59:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Değiştirilmemiş bile olsa artık hükmu yoktur. Her yeni şeriat önceki bitirir.

  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    İnsanları açıkça din savaşına çağırıyorlar.

  • Periah P kullanıcısına yanıt

    Cidden çok komik çocuksunHamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 

    400 sayfa olmus ben senin 400 Mesajini bulabilirim bu konuda YAHUDI GUZELLEMESI yapmak icin kendini yırttıgın

    AMA UTANMADAN bana araptapar vb arap sacmaligindan bahsediyorsun HADI 1 TANE ARAP GUZELLEMEMI BULSANA hatta sana şans verelim TUM baslıklarda olsunHamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 

    Aramizda ki fark senin gibi

    Sozde Turk milliyetciligi maskesiyle palavrasiyla Kendi SACMALIKLARINA kilif arayan bir Turk degilim

    Hadi dersine calis biraz Suriye konusu gibi ISINE GELMEYEN HICBIR SORUYA CEVAP veremiyorsun


    PKK YPG NIN EN BUYUK DESTEKCILERINDEN

    Israili SAVUNAN TURK MILLIYETCISI cidden sorunun buyuk senin

    Allah (senin icin goktanri diyelim )kimseyi Israil avukatligi yaptirmasin MALUM Israilin savunulacak tarafi yok


    Yahuditaparlardan Araptapar yaftalamasi duymakta neyseee iste bunu yapabilecek su forumdaki son kisisin Sozde Turk milliyetcisiHamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Hatirasi diye birsey yok. Son kitaba inanmiyorlarsa islama gore kufre dusuyorlar. Buda ile neden dalga gecmiyorlar? Zaten sorunda burda akli basinda bir toplum neden dini degerler ile dalga gecip kucumsesin? Bunu sadece kollektif psikolojisi bozuklar yapar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Yahu sen Musa ile isa ile dalga geçen birisini görürsen zaten Müslüman yerine koymazsınki.

    Musa diye biri yaşamamıştır dediği için Celal şengör ün başına gelmeyen kalmadı yaw.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Kasım 2023; 17:9:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    Ben böyle para deyince bir tanesinden ses çıkmaz. Herkesten para almayı kendilerine hak görüyorlar. Sonra neden laf ediliyormuş. Bunların 5 lirasını alsan sana düşman olur.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    İki fetvayla helale dönüştürürler. İslamda çare tükenmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Musevilik ve Hiristiyanligi gectim, Buda ile dalga gecen musluman varmi? Muslumanlarin boyle bir motivasyonu yok diyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.