Şimdi Ara

7 bin liranız olsa ne yapardınız? +20 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 bin vardı, üstüne kredi çekip araç aldım. Ancak bu zaruri idi. Bir ihtiyaç yoksa borsaya girerdim. Bana dönüşü olacak bir işe yatırırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 gün için en yüksek vade faiz oranını enpara veriyor. Ben olsam oraya yatırırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack walsh

quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

quote:

Orijinalden alıntı: mr. solucan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Tost

Çomarlık değil de hayatta senden çok şey gördüm sadece, seni tanımıyorum ve buna ragmen bu kadar iddialı bir şekilde konuşuyorum. Oyun sistemi dizmeyi düşündüğüne göre yaşın taş çatlasın 18-19. Sen oyun sistemini kurup asosyal bir şekilde devam et çevreye zararın olmaz en azından, bu ergenlik sancılarında geçecek umarım. Çabuk atlatırsın

''oyun sistemi dizmeyi düşündüğüne göre yaşın taş çatlasın 18-19''

totomla gülüyorum şu an çomara ahahahhahahahaha

Adam gayet guzel bir üslupla anlatmış senin su verdigin cevaba bak.Senin gibi "hersheyle dalgha gechen cool" yaratıklar. Yemin ediyorum ulkenin en dayaklık kesimi sizsiniz var ya, oksijen israfları..

Adam 7 bin TL ile ne yapacağını bilememis hocam sen düşün artık vizyonsuzluğu

zırla...

7 bin lirası olan çok zengin şahış sen zırla

hadi yallah arabistana

yallah vatikana 7 bin lira ile gidebilirsen tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: kmldnzylmz

32 gün için en yüksek vade faiz oranını enpara veriyor. Ben olsam oraya yatırırdım.

yok hocam yüzde 14 ing bank
  • Altına yatır lazım değilse

• jack walsh kullanıcısına yanıt
    Kampanya filan mı yoksa hep öyle mi?

• Hiçbir şey herşey var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yaşındayım. Xbox one x ve ps4 prom olsun istiyorum. Daha alınacak bişi bulunur

Dipnot: Evliyim. 1 çocuğum var. 1 arabam var. Bazen hayat keyfince yaşanmalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr. solucan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Tost

Çomarlık değil de hayatta senden çok şey gördüm sadece, seni tanımıyorum ve buna ragmen bu kadar iddialı bir şekilde konuşuyorum. Oyun sistemi dizmeyi düşündüğüne göre yaşın taş çatlasın 18-19. Sen oyun sistemini kurup asosyal bir şekilde devam et çevreye zararın olmaz en azından, bu ergenlik sancılarında geçecek umarım. Çabuk atlatırsın

''oyun sistemi dizmeyi düşündüğüne göre yaşın taş çatlasın 18-19''

totomla gülüyorum şu an çomara ahahahhahahahaha

Adam gayet guzel bir üslupla anlatmış senin su verdigin cevaba bak.Senin gibi "hersheyle dalgha gechen cool" yaratıklar. Yemin ediyorum ulkenin en dayaklık kesimi sizsiniz var ya, oksijen israfları..

1.90 boyum var gel mekanıma beklerim. sonra zırlama ama

Ulan sen beni guldurdun Allah'da seni güldürsün canım kardesim gunde 38 saat dövüş oyunu oynayan adamsın ne de olsa sokak kavgasında kesin doversin beni benim boy da 1.84 bu arada

• altın alırdım ve hiç bir şey olmamış gibi normal hayatıma devam ederdim
  • 180k var borsada takılıyoryum çoğaltıyorum
  • Ölmeden önce 10 ülke (sadece asya) görme hayalim var . Endonezyaya 3 kez gittim. Tayland gördüm sırada Malezya var. Çoluk çocuk hep birlikte 7 bin yeter.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 12 Ocak 2018; 22:35:49 >
  • Harcayamazdim neden mi cunku malin tekiyim bir turlu adam akilli degerlendiremiyorum elimdeki imkanlari

Ha eger adam gibi harcayabilecek olsam aileme ve kendime tatil etkinlik vs eglenceli bir sey ayarlardim

aslinda ps4 almam lazim ama yeterlan 5 kurus daha verirsem teknolojiye kafayi yiyecegim arkadas yemiyoruz icmiyoruz gezmiyoruz tozmuyoruz hababam telefona pcye tvye bilmem neye para yatiriyoruz

• Öğrenciyim, bu yüzden parayı büyütmekle uğraşamam sanırım. Sınavlar dersler vs. Gider küçük de olsa bir arsa alırdım. Toprak hiçbir zaman değer kaybetmez. İhtiyacım olduğunda da kar ederek satacağımdan eminim.

• Aracın yoksa motosiklet al.
  • Borçlarımı kapartırdım
  • Nusret te yerim..

• jack walsh kullanıcısına yanıt
    Gerekli sınavlara girdikten sonra vize çıkarsa gideceğim.

• Sony oled tv satın alırdım veya uzakdoğu turu yapardım.Vize istemiyor çoğu ülke
  • Sıçrama yapma ihtimali olan coinlerden birine basardım 1 haftada 70 bin olursa ikinci el oto + evlenme masrafı + gerisine yine coin denerim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.