Şimdi Ara

7 Adımda Starbucks (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OrQuN

Kahve ayrı bir kültürdür ama evde keyifle içmeyi tercih ederim.

Evde bir Latte,mocha,expresso yapabiliyormusun kardeşim bana bunun cevabını ver.3ü 1 aradanı içip oturursun anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Starbucksun kahveleri pahalı değil ki

Ayrıca iyi kahve içmek isteyenlere Kahve Dünyasını tavsiye ederim

edit:Ayrıca İzmir Alsancakta ki için konuşayım Tevfik Fikret ve Saint Joseph gibi alsancakta kolejlerde okuyan liseliler doluşuyor

Klasik bir kahveci de görebileceğimiz fiyatları var ve üstüne self-servis :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

İnsanlardaki bu takıntıyı, kompleksi anlayamıyorum ya. Niye nesnel birşeyi öznelleştiriyorsunuz? Neden alt tarafı kahve içilmek için gidilebilecek bir mekanı yılan hikayesine çeviriyorsunuz. Putperestlikten beri şu nesne, obje v.b şeyleri yüceltme olayından bir kurtulamadı insanlık. Yok Iphone, yok Starbucks, yok bilmem ne. Bırakın artık aşın bunları önünüzde kocaman bir hayat var. Yaşamınıza bakın böyle küçük şeyleri takmayın kafanıza.

Adam haklı.
  • starbucks'la 3ü1 arada kahvelerin farkın anlamak isteyenler 7-8 kişi toplanın ve caddedeki starbuckslardan birine gidip biz kahve tanıtımı için geldik diyin mağaza yetklisine size kahve ve pasta taddırıyolar ürünü anlatıp birde küçük boy kahve için kupon hediye ediyolar ondan sonra 3ü1 arada içemiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

quote:

Cebinde parası olmamasından dolayı aç yatmış olan arkadaşım var siz bir kahve 8 lira diyorsunuz. Gelin o arkadaşıma 8 liraya kahve içicez diyin.

Ya kardesim napalim yani allah allah imzana da kapitalist karsiti seyler yazmissin da anlat bakalim senin arkadasin neyin nesidir de parasi yok ac yatiyor yani? Onyargili olmak istemem ama ailesel birsey degilse muhtemelen serserinin tekidir, ailesindense de anasinin babasinin sucu neyse yani dedigim gibi ne artik soyle fakir edebiyati yapmayin...sanki fakirlik allahin kaderi gibi herkes aglaniyor...0 dan baslayip milyonlar yapan kac insan var simdi onu mu tartisiyim...arkadasin icin soylemiyorum durumunu bilmedigim icin ama bir ton kafasi calismayan 2 kelimeyi yan yana koyamayan adam fakiriz diye agliyor...starbucksa da gitmeyiversinler o zaman da ona buna b.k atmaya bayiliyor herkes...

Diyeceğim tek şey dostum. Allah seni yokluğa düşürmesin.

Su mesajindan da, yazdiklarimdan gram birsey kapmadigin anlasiliyor...Hala allah dusurmesin diyorsun ya...Dusersem kendim duserim, cikarsam kendim cikarim, kimseye de acindirmam kendimi...

Anlatmaya çalıştığım bazı kişiler bu başlık altında kahvenin pahalı olmadığını iddia ediyorlar. Paranız varsa elbet pahalı değil hiç bir şey pahalı değil ama paranız yoksa 8 lira bir kahve adama koyar. Belli ki sen parasızlık nedir görmemişsin. Bilmiyorsan da dediğin gibi önyargılı davranıp bilmediğin kişiler hakkında "serseri" gibi şeyler yazma.

Ne ben sana bok atıyorum ne de arkadaşım sana bok atıyor. Ben durumu izah etmeye uğraşıyorum sana, kimsenin kimseye bok attığı yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cebinde parası olmamasından dolayı aç yatmış olan arkadaşım var siz bir kahve 8 lira diyorsunuz. Gelin o arkadaşıma 8 liraya kahve içicez diyin.

Ya kardesim napalim yani allah allah imzana da kapitalist karsiti seyler yazmissin da anlat bakalim senin arkadasin neyin nesidir de parasi yok ac yatiyor yani? Onyargili olmak istemem ama ailesel birsey degilse muhtemelen serserinin tekidir, ailesindense de anasinin babasinin sucu neyse yani dedigim gibi ne artik soyle fakir edebiyati yapmayin...sanki fakirlik allahin kaderi gibi herkes aglaniyor...0 dan baslayip milyonlar yapan kac insan var simdi onu mu tartisiyim...arkadasin icin soylemiyorum durumunu bilmedigim icin ama bir ton kafasi calismayan 2 kelimeyi yan yana koyamayan adam fakiriz diye agliyor...starbucksa da gitmeyiversinler o zaman da ona buna b.k atmaya bayiliyor herkes...

Diyeceğim tek şey dostum. Allah seni yokluğa düşürmesin.

Su mesajindan da, yazdiklarimdan gram birsey kapmadigin anlasiliyor...Hala allah dusurmesin diyorsun ya...Dusersem kendim duserim, cikarsam kendim cikarim, kimseye de acindirmam kendimi...

Anlatmaya çalıştığım bazı kişiler bu başlık altında kahvenin pahalı olmadığını iddia ediyorlar. Paranız varsa elbet pahalı değil hiç bir şey pahalı değil ama paranız yoksa 8 lira bir kahve adama koyar. Belli ki sen parasızlık nedir görmemişsin. Bilmiyorsan da dediğin gibi önyargılı davranıp bilmediğin kişiler hakkında "serseri" gibi şeyler yazma.

Ne ben sana bok atıyorum ne de arkadaşım sana bok atıyor. Ben durumu izah etmeye uğraşıyorum sana, kimsenin kimseye bok attığı yok.

Ya arkadasim bak gidersin evinde 1 liraya da kahve yaparsin ama oranin kalitesi, ortami, her gittiginde ayni tadi alabilecegini bilmen bunlar onu bu fiyattan sattiriyor...kac para olsun istiyorsun yani bedava mi versinler...ulkemizin yillik kisi basina dusen milli geliri ustunden yaptigim hesaplamaya gore 8 tl yuksek bir mebla degildir...bugun asgari ucretle calissan maasinin %1ine gider bir tane kahve icebilirsin keyfine bile olsa...Ayrica kesin yargilar kullanmadim ozellikle muhtemelen dedim...acikla da bilelim madem ornek veriyorsun...Ayrica bok atma lafini da kimse sana soylemedi sen sadece aradan firladin benim arkadasim ac yatti diye...

• Parası olan gider içer size ne ? Dar gelirliğin alemi yok !
  • İsteyen gider isteyen gitmezde neden bu konu bu kadar uzadı anlamıyorum.
    Gs-Fb derbisi bu kadar tartışılmıyo forumda
  • Birkaç kere içtim Starbucks'tan kahve.Ortam olarak harika yer ama içeceklerinin tadları hoşuma gitmiyor.
  • Kendi arasında böyle konuşan insanlar var mıdır ya? En başta aşırı kıskançlık var bi kere. Hem bi starbucks atsak nedir yahu?
  • Gloria Jeans tartışılsa anlarım ama fiyat konusunda Starbucks insaflı ve masum kalıyor onun yanında
  • starbucks iyidir, kahvelerini ve tatlılarını severim. görgüsüzler yüzünden artık soğudum maalesef.
  • tchibo yetiyor.
  • sigaramın yanında americano içmeye bayılıyorum. hele birde yanımda saatlerce sohbet edebileceğim bir arkadaşım varsa...

-kahvelerinin tadını beğeniyorum
    -rahat bir ortamı var
    -bir çok kişiye denk gelmiş ama nedense bana hiç denk gelmedi o bahsettiğiniz havalı, kasıntı tipler
    -para benim, zevk benim. istediğim yerde istediğim şekilde harcarım. bir Allah'ın kulu da karışamaz

şunu da eklemeden geçemeyeceğim. Bu firma bir kahveyi 5-6 liraya satıyor olabilir ama o fiyata sadece kahveyi satmaz.. bize oturabileceğimiz temiz bir ortam satar, hijyenik koşullarda hazırlanmış kahveler sunar, güler yüzlü ve müşteri odaklı hizmet satar.

kaldı ki bir filtre kahveyi 4 liranın altında satan bir yer bilmiyorum. varsa da kalitesi tartışılır. bi şeyler içmek için kahve isteyen birisine bu problem olmasa da gerçek kahve kültürü olan biri için kalitesiz ve doğal olmayan kahve problemdir.

bunun yanı sıra bir bardak çayın 75 kuruşa satıldığı cafelere yanınızda bir bayanla gittiğinizde etrafınızda oturan abaza tiplerin göz tacizlerinden rahatsız olmamak ne kadar mümkün? şahsen starbucks'ta bu güne kadar böyle bir durumla karşılaşmadım.

yazdıklarım tamamiyle kişisel görüşlerim ve tecrübelerimden ibarettir. başka birisi tam tersini düşünebilir, yaşamış olabilir. Allah'a çok şükür bir bardak kahveye 5 lira verebilecek durumum var ve gidiyorum, memnunum, severek yapıyorum.

herkesin görüşüne de saygım var. demokratik bir ülkede yaşıyoruz. isteyen istediği yerde istediği içeceği içebiir. kimin nerede hangi içeceği içtiği de kimseyi enterese etmez

• Müdür orası zenginlerin takıldığı bir yer ya öğrencinin cebini yakar sosyete mekanı
  • 7 tane adın mı var.? Ve neden hepsi aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HastaManyak -- 17 Aralık 2011; 2:44:04 >
  • simit sarayı akar gerisi hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: killercreek

7 tane adın mı var.? Ve neden hepsi aynı

-da ayri degil simdi defol git
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyno78

Çay simit neyine yetmiyor?

Starbucks vs Simit Sarayı

şekerli çay içmeyeli aylar oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: killercreek

7 tane adın mı var.? Ve neden hepsi aynı

-da ayri degil simdi defol git

Smile koydum gördüysen,bende farkındayım yani liseli
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.