Şimdi Ara

6S ile uzun soluklu bir yol?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5.5 senedir LG G2 16GB modelini kullanmaktayım, uzun süre oldu iyisiyle kötüsüyle çalışır halde fakat başka bir şehire taşınıyorum
    gittiğimde elimde kalmasın diye yenileme fırsatım varken yenilemek istiyorum ve ek sebep olarak Android sürümünden biraz sıkıldım, baydı artık.

6S 16/32GB seçeneklerinden birini Turkcell Mağazasından alacağım. Elektronik aletlerle aram iyidir kullanış olsun, bakımı olsun.
    Kullanıcı olarak bir sıkıntı yaratmam telefona. Sizlerden istediğim 5-5,5 seneyi rahat bir şekilde devam ettirebilir miyim bu telefonla?

Teşekkürler şimdiden..

• Millet patır patır 4/4s kullanıyor. Neden olmasın? 5s kullanıyorum. Hala canavar gibi çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi o size bağlı

Hala iphone 4 kullanabilirsiniz

iPhone 4 2010 da çıktı. 7 sene oldu

Ama iphone 4 5s ile birlikte bitti

Ki 2014 de 5s çıktı

6S çıkalı 2 sene oldu

3 sene daha kullanabilirsiniz

Sonra değiştirmeyi düşünürsünüz

Tabi size kalmış

• 5,5 senede yanılıyorsunuz, LG G2 D802 modeli 2013 Ağustos ayında piyasaya çıkmıştır. Yani 4 senesi yeni doldu.
    Ben de Lg G2 16 gb kullanıyorum, eski pert olan iPhone 5S'i bana hiç aratmadı..
    http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 17 Ağustos 2017; 10:07:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Biraz nasıl kullandığına bağlı eğer sosyal medya, video,muzik gibi yoğunlukta kullanıyorsan, evet.
    2-İşin içine oyun gibi ağırlıklı kullanım alışkanlıkların varsa 2/3 sene sonra inceden artık gitmiyor sahip diyebilir.

Şöyle bak.
    6'yı alalı ve kullanalı 3 sene oluyor. 2 sene daha kullanırım. kullanım alışkanlığım 1-dekinden biraz fazla gibi... oyundan dolayı değil.
    6 ile 6s arasındaki donanım farkı çok ama çok fazla, o yüzden şu an ben bile alacak olsam "6s" tereddüt etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 17 Ağustos 2017; 10:47:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    hadi ya ben lise ve mezun durumunu katıp yıl saymıştım oradan hesaplama yanlışı yapmışım kusura bakmayın.

Gerçekten çok sağlam bir telefon hala çalışır durumda fakat telefonda sarı leke, kendini resetleme, ekran dokunmatiğini saliselik algılamama ek olarakta takılmalar oluyor.
    Kullanımdan dolayı doğa bilecek bir sorun yok yani düşürdüğüm zaman bile kalın kabıyla düştü pek sıkıntı olmadı. Belirtiğim gibi Android platformdan sıkıldım biraz. Görüşünüz için çok teşekkür ederim.
  • Eğer bekleme şansınız varsa yeni modelin çıkmasını bekleyin fiyatlarda düşüş illa ki olacakrır. Belki 6s fiyatına gerileyebilir 7. Oda sizi çok rahat götürür 5 sene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 16 almaya durumun yetiyosa telefon alma se al 64 al

• Appleda garanti durumu iyidir, güncelleme desteği uzun süre devam eder ama her güncellemede cihazın biraz daha yavaşlar. En son sürüme güncellemezsen bir sorun olmadan kullanırsın.

Aksesuar bolluğu garantisi bitmiş bile olsa cüzzi bir miktarla swap değişim imkanı, marketi ile uzun süre cihaz değiştirmeyi düşünmeyenlerin tercih etmesi gereken bir markadır Apple. İlkin yüksek bir ücret veriyorsunuz gibi gelebilir ancak yıllar içerisinde parasını ekarte eder.

6s plus cihazımı 1.5 sene önce aldım ve halen ilk günkü performansında. Kısmetse 3 yıl daha kullanmak istiyorum.

Şu an için en az 6s almalısınız. Zira 3 yıl daha güncelleme desteği devam edecek. Ama sizin gibi 5 sene civarında cihazını kullanan biri için 7 serisine de bir göz atmanızı tavsiye ederim. Zira şu an vereceğiniz artı para, size 1 yıl kazandıracak. Eylülde 7s ve 8 geliyor, 6s alırsanız bir aylık fark ile 2 seri daha eski bir cihaza para vermiş olacaksınız.

• Uzun süre kullanmak istiyorsan hafıza olarak en az 32 almalısın.

• 5.5 senedir lg g2 16gb ile giden adam 32gb bir 6s ile çok rahat ettirir diye düşünüyorum.
  • 16 almayın artık ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eylül gibi al derim uygun giyata düşücektir ayrica 6s en fazla 2 yil diyelim 3-4 zor gibi tabi güncelleme yapmadiğin sürece 3 bile görebilirsin..

• Merhabalar, sanırım sizi en iyi anlayanlardan biri benim çünkü ben de LG G3 32GB kullanıyorum. Aynı zamanlarda ablamla birlikte telefonlarımızı almıştık, o iPhone 6 16GB alırken ben ise LG G3 32GB aldım. İkimiz de çok yoğun şartlarda telefon kullanımına sahip olduğumuzdan telefonların ömürleri normale göre çok daha hızlı bir şekilde kısaldı. Benim telefonun bataryası 2,2.5 saat dayanırken -gerçek ekran süresi- ablamınki 4-5 saate doğru çıkıyor. Eskiden rahatça oynadığım Real Racing 3 şimdi kasıla kasıla oynanıyor bazen oyundan atıyor. Telefonda güncel rom yok Cloudy G3 denilen romu kurdum. Ama iOS hala stabilite duruyor. Bence tavsiyem 6S almanız, eğer aceleniz yoksa yeni iPhone'lar gelince alın.

Esenlikler.
  • merhaba ben yıllarca android telefon kullandım. iyi bir kullanıcıydım. rom , root işlerine kadar yapamadıgım şey yoktu. en son ki kullandıgım android telefonum LG G3 ve asus zenfone 2ydi. ama birgün sıkıldıgımı ve telefonun bu ıvır zıvır işleriyle ugraşmanın bana vakit kaybettirdigi düşündüm. ben de android telefonlarımı elden çıkarıp 2016nın 11. ayında 6s aldım. inanın ki huzura erdim. o günden beri telefonum ne kapandı ne de resetlendi. şimdiye kadar tek bir donma kasma bile olmadı. cep telefonun amacının ne oldugunu bu cihaz sayesinde anladım. artık uzak yollara giderken kafam rahat. yok telefonun sistemi uçacak telefonsuz kalacagım derdi bitti. telefon zaten hep güven veriyor. o an ne işim varsa cebimden çıkarıyorum hızlıca halledip cebime koyuyorum. lazım olmadıkca birini aramadıca varlıgını bile unutuyorum. kafam o kadar rahat ki.
  • Şuan alınsa 3 sene üzmeden kullanırsınız.

• Bende sizinle aynı durumdayım hocam 3 seneden fazladır g2 kullanıyorum yeni yelefon arayışındayım. 6s veya 7 almayı planlıyorum. Hele bir eylül geçsin yeni seri çıksın fiyat durumuna göre alacağım.

• Apple fiyatı düşmez bu ay 6S'lere zam geldi.
  • 4s üzerinden hesap yaparsak 9.3.5 ile son sürümünü almıştı. WhatsApp desteği şu an bile iOS 7'de var. iOS 9 desteği muhtemelen 2019'a kadar devam edecek. 4s'yi WhatsApp desteği kesilene kadar kullanan biri bile 2011'de almış olsa 8 yıl kullanmış olur. Kısaca 6s seni en az 4 yıl götürür.

• Zaten apple alanlarin cogu 5sene yi cikardigini bildigi icin aliyor.Android gibi 2sene sonra guncelleme almamazlik etmiyor.

Alabileceksende 32gb al.Gunumuz insanlarina 16gb yetmiyor maalesef.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.