dostum ben de ilk çıktığından beri g2 kullanıyorum istersen custom romla telefonu daha iyi hale getirip 8 çıkana kadar sabret 6s ve 7 ucuzlar bakarsın 7 alınabilir olur
ha ama çok acelem var dersen iphone 6s kolay kolay eskimez özellikle güncelleme vs yapmazsan 5 olmasa da en az 3 yıl gider
bu arada g2 kullanan biri olarak şunu da yazayım babamda 4s var cidden çok uyuz kardeşimde 6 var gayet hızlı ama rami 1 olduğundan sağlıklı multi tasking için se ve 6s den aşağısını önermem
hafıza olarak 16 sakın alma ben g2de perişan oldum en büyük sorunum bu telefonda
quote:
Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-
Zaten apple alanlarin cogu 5sene yi cikardigini bildigi icin aliyor.Android gibi 2sene sonra guncelleme almamazlik etmiyor.
5s güzel cihaz. Hala gideri var. 7s güzel olursa yedek cihaz olarak bir 7s alırım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
6s Plus ile 2 seneyi devirmiş biriyim. Çerçevesiz telefon harika göründüğü için Iphone 8 falan alcam ancak size şunu söyleyebilirim. Telefonumun ilk hızı nasılsa hala aynı. Beni bu 2 yıl içinde bir kere üzdü. Onda da Jailbreak'li iken kamerayı açtığımda kendiliğinden yeniden başladı. (10 ay önce) Şimdi jailbreak'siz IOS 10.3.3 kullanıyorum. Sıfır problem.
İşin şakası, eğer yıllarca götürsün diyorsanız Apple iyi bir karar ancak 5 sene telefon piyasası için abuk bir beklenti. 2-3 sene için Iphone 7 almalısınız.
siz 5-5.5 sene yaşamayı garanti ediyor musunuz peki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme