Şimdi Ara

6736 Vergi Yapılandırması Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    486 lira borcum varmış, 516 lira faiz gelmiş. borç 2010 yılından, işte 1000 küsur tl olmuş borç
    ben yeni öğrendim daha, sormayın uzun hikaye
    borcun benle alakası olmamasına rağmen ödeme zorunluluğu çıktı
    şöyle bir site buldum
    http://ivdb.gov.tr/baskan/6552_hesaps.php
    pek bişey anlamadım
    borç tarihi 11/08/2010
    peşin ödersem kaç liraya düşer bu borç
    anlayan varsa bi el atın
    teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Borç vergi borcuysa peşin ödemede gecikme zammının tamamı kalkar. Ana parayı ödeyip borcu temizlersin. Biraz daha detay vermeni ric ediyorum.

kardeşim bu borç yargı harcı imiş... bi tahliye davasına nasıl olduysa adım karışmış :( yani ev sahibi beni evden çıkarabilmek içindava açmış ve kazanmış. mahkeme ile konuştum, dosyada sizin adınız var diyolar. benim ödemem gerekiyomuş mecburen. bimer'e yazdım ama bakalım sonuç çıkmaz ise ödeyecek gibi duruyorum. hani başımın gözümün sadakası olsun deyip öderim sorun yok ama dosyaya adım nasıl girdi onu merak ediyorum

• 2010 yılına aitse itiraz için süre çoktan geçmiş. Borç kesinleşmiş. Yapılandırıp ödemek en akıllıcası. Online basvuru yapabiliyorsun. Yada avrupa yakasındaydan yeditepe veraset anadolu yakasındaydan hisar vergi dairesine gidip elden başvurabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.