6700XT ekran kartında OC şekmesinde min MHz 2000 2200 ayarlamama rağmen 500-600'e düşüyor sebebini bilip yardımcı olabilecek var mı? |
6700XT min Mhz değerinin altına düşüyor.

-
-
Sorun hala devam ediyor.
-
Oyun oynarken mi düşüyor yoksa masaüstünde günlük işlerde (Tarayıcıdan video izleme, internette gezme vs..) mi düşüyor ?
-
Oyun oynarken
-
İşlemciniz nedir? Güç bağlantilari doğru şekilde takilimi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güç yetersizliği olabilir, ısı yüksekliği olabilir, firmware update sorunu bile olabilir kartı 2.el mi aldınız?
-
Pc yük altında 70+ dereceyi geçmiyor .
Hayır sıfır aldım kartı hazır sistem.
güç yetersizliği olabilir demissiniz bu nasıl test edilir ?
-
Psu kaç wat diyecegim ama hazir sistem aldıysaniz ona göre de psu ayarlamislardir yazilimsal olabilir onerilen driver sekmesinden indirim tekrar kurup deneyin derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
650+ watt psu
Önerilen son sürümü kullanıyorum bundan önceki 10 sürümüde yükleyip denedim ordada hala aynı sorun devam ediyor. Artık yazılımsal vs değil ekran kartının kendinde problem olduğunu düşünmeye başladım.
-
Garanti ve Servisi bi ara bakalım durumu söyle sistem zaten sıfirmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OC sekmesinde niye oynuyorsunuz ki ? Kartın min mhz'i zaten 2321 MHz.Boost clock 2581 MHz.Extra oc yapmaya mı çalışıyorsunuz ?
Eğer extra oc yapmaya çalışıyorsanız kart yeterince güç çekemediği için kendini korumaya alıyordur.Normal ayarlar ile denerken bir sorun oluşuyor mu ?
-
Ekran kartı ayarlarından min ve max değerlerini girin.
Örneğin min 2300
max:2550
Güç seçeneğini en sağa çekin(+20 olması lazımdı)
Kaydedin.
MSI afterburber programı kullanıyorsanız,önce msı afterburnerdan ayarlama yapmanız gerekiyor. Çünkü afternburner, ekran kartının değerlerini resetliyor.
-
Normal ayarlarda sorun yaşıyorum.
Oc yapip denedım ondada sorun yaşadım.
-
Msı afterdan hangi ayarları yapmam gerekiyor ?
-
Dostum 3-4 fps için kartı yormaya değmez, ayrıca bios'dan clock değiştmen lazım ki onu da önermem
Programı default ayarlarına al ve profilleri sil ki en azından normale dön
-
default ayarlarda valorantta cok takılma ve yırtılma oluyor bu arada zaten ayarlarım defaultta.
-
RX6700 kullanıyorum 2k da açamadığım oyun yok.Eminmisin dostum ?
-
Kardeşim acıyorum zaten sorunum oyunda fps düşüşü çok oluyor valoranttada anlık takılma ve donma oluyor problem bu
-
İşlemci yada ram kaynaklı olmasın ?
-
Yaklaşık 2 saatir cs2 oynuyorum fps düşüşü oluyor ama kasma hissiyati sıfır ama valorantta hem fps düşüşü oluyor hemde anlık takılma kasma vs oluyor
Benzer içerikler
- ekran kartı tamiri
- ekran kartı boşta kaç derece olmalı
- g sync nasıl açılır
- düşey senkronizasyon nedir
- gigabyte garanti sorgulama
- 9060 xt
- intel iris xe graphics özellikleri
- 5090 ekran kartı
- rx 9080 xt
- rtx 5090
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X