Şimdi Ara

657'YE TABİ DEVLET MEMURLARI BURAYA! İÇİNİZİ DÖKÜN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 657'YE TABİ DEVLET MEMURLARI DERDİNİZ ÇOK BİLİYORUM.... GELİN İÇİNİZİ DÖKÜN....
    TECRÜBELERİNİZİ AKTARIN ...

• yukarı
  • 657'ye tabiydim..Dün istifamı verdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

657'ye tabiydim..Dün istifamı verdim...

umarım çok daha güzel bir iş bulursun hocam gönlüne göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

quote:

Teşekkür ederim...Nasipse öğretmen olacağım ve yine 657'ye tabi olacağım...

• irish detaylı anlatsan durumu sevinirim. Nasıl istifa ettin ? Nereden istifa ettin?
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

quote:

Teşekkür ederim...Nasipse öğretmen olacağım ve yine 657'ye tabi olacağım...

• merhaba

maliyede aday memurum. Allahın dağında bir ilçede görev yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JSBach -- 2 Temmuz 2008; 11:56:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav ben bu sene kpss ye girdim. iibf işletme mezunuyum..

4001 ne demek oluyor? 657 ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pampidi

yav ben bu sene kpss ye girdim. iibf işletme mezunuyum..

4001 ne demek oluyor? 657 ne?

4001; fakülte ve bölüm ayrımı olmaksızın kpss sınavında başvuru için yeterli puan almış tüm adayların başvurabileceği kadroların kpss tercih kılavuzunda belirtildiği koddur.

657 ise devlet memurlarının tabii olduğu devlet memurları kanunu'nun numarasıdır.
  • Selamlar size sormak istediğim bir soru var aslında ayrı bir konu açıcaktım ama burayı görünce soruyum dedim .Benim babam polislikten emekli olmuş ama malülen mi yoksa normal olarak mı emekli olduğunu bilmiyorum elimde tc kimlik no su var babamın bunu öğrenebilceğim bir site falan var mı?Niye babana sormuyosun demeyin babamla 9 yıldır görüşmüyorum şimdide açıp bunu soramam ve benim bu bilgileri bir belgeye girmem gerekli.
  • jsbash maaşlar nasıl? Maliyenin maaşları iyidir bildiğim kadarıyla
    quote:

Orjinalden alıntı: JSBach

merhaba

• Olayım dökecem daha köye gitmedik..4 temmuzda tek ders sınavım var geçersem okul bitecek kpss komedisi de açıklansın ya sözleşmeli ya vekillik o zaman yazarım ben sana
  • Bu ösym nin var yaaa....
  • Ben bu sene sınıf öğretmenliğini bitirdim. 2. sınıfta iken lise düzeyinde kpss ye girdim ve 3. sınıfta iken İzmir de bir üniversitede memuriyet kazandı..2.öğretim okuduğum için 2’sini birden yürütebildim…Atandıktan sonra öğrendim ki Milli eğitim bakanlığı memur olanları kpss ile öğretmenliğe kabul etmiyormuş. Tek yol kurumlararası nakil…onun için de sene de 5 kişi alıyor ve hizmet süresine bakıyor…en yüksek 5 kişiyi alıyor. Geçen sene en düşük 15 seneyle atandı atanan…bu yüzden benim tek çarem kaldı. Aday memur iken istifa etmek ve kpss ile atanmak…ben de kpss ye girdim ve fena geçmedi genele göre…istifa ettikten sonra 6 ay bekleme süresi var yani 6 ay memur olamıyorsun…bu yüzden şubata kadar bekleyip şubatta kadroya geçecez artık…olay budur…Ayrıca milli eğitim bakanlığının yaptığı anayasaya, insan haklarına, kanunlara aykırıdır…
  • Sanırım 1 ay içinde tabi olacağım 657'ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalso

jsbash maaşlar nasıl? Maliyenin maaşları iyidir bildiğim kadarıyla
    quote:

merhaba

dediğin gibi maaşı fena değil. 1062 ytl net maaş + 117 ytl fazla mesai var. ama ilçe kötü olduğundan insanın gözü para mara görmüyor bir an önce buralardan uzaklaşmak istiyor. tayin olayı da torpil olmadan olmuyor.

sen nerede ve hangi kurumda görev yapıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JSBach -- 2 Temmuz 2008; 13:54:09 >
  • Normalde öğretmenliği bitirdim ama atama olmadığı için DHMİ de memur olarak işe başladım. 399 a tabiyim öğretmenlik atamam olursa bırakıp öğretmenliğe geçecem. Şu an en büyük sorunu ise tayin olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenahiz

Normalde öğretmenliği bitirdim ama atama olmadığı için DHMİ de memur olarak işe başladım. 399 a tabiyim öğretmenlik atamam olursa bırakıp öğretmenliğe geçecem. Şu an en büyük sorunu ise tayin olayı

DHMİ de maaşlar çok iyi olduğunu duymuştum. şu anda oradaki görevin nedir? AIM mi?
  • quote:

merhaba

Allah'ın dağı dediğin yer vatanının bir parçası. Bir işin olduğu için de haline şükret.
  • fikrim doğru bilgi için burasının uygun olmadığı memurlar için forum var biliyorsun tüm bilgiler orada güncel takip edebilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.