arkadaşlar ayağımın bilekten bağları lifleri veya kırılması çatlaması lazım birinden biri olması lazım nasıl yapılır acil bilgi lazım evdeki ortamda nasıl olur bana yardım edin vurdum filan pek fayda etmdi yardım bekliyorum
balyozla vur
quote:
Orijinalden alıntı: Big Pun
balyozla vur
manyakmısın oğlum sen
quote:
balyozla vur
lahmacun küreğiyle cok hızlı bi şekilde vurursan kırılıyor.
quote:
balyozla vur
ev ortamı demişsin. şunu yapıyorsun, oturma grubunun en ağır parçasını havaya kaldırıyorsn elinle. ayağından kırmak istediğin yerin üzerine diğer elinle iterek bırakıyorsun. bu işlemi birkaç kere uyguluyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Bir Rind
ev ortamı demişsin. şunu yapıyorsun, oturma grubunun en ağır parçasını havaya kaldırıyorsn elinle. ayağından kırmak istediğin yerin üzerine diğer elinle iterek bırakıyorsun. bu işlemi birkaç kere uyguluyorsun
Alıntıları Göster
Ağır mal
quote:
Orijinalden alıntı: BarTenLee
Ağır mal
Alıntıları Göster
Allah akıl fikir versin.
Balkondan ayaklarının üstüne atla.
quote:
Alıntıları Göster
daha etkili çözümler lazım arkadaşlar bacağımı yan tutup üstüne basıyorum böle dehşet bi acı oluyo öle kalıyor ama 10 dk ya geçiyor
quote:
Orijinalden alıntı: alendarr
daha etkili çözümler lazım arkadaşlar bacağımı yan tutup üstüne basıyorum böle dehşet bi acı oluyo öle kalıyor ama 10 dk ya geçiyor
verdikya lan taktik. dene üç beş kere kırılmazsa gel daha etkilisini vereceğim
quote:
Orijinalden alıntı: melankoln34
Alıntıları Göster
derdin ne?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alendarr
verdikya lan taktik. dene üç beş kere kırılmazsa gel daha etkilisini vereceğim
Alıntıları Göster
bir kere medial bağlarla uğraş çünkü onlar kuvvetli olduğu için kemiğini kopartır garanti çözüm yapar koltuğun üstüne çık ayaklarını dışa bakar tarza getir atla
Bıçağı al eline kesmeye başla bileğini. Kare şeklinde kes ve kestiğin parçayı bir kenara koy lazım olacak. Sonra liflere ulaşınca onlarıda kes. Yaraya kolonya dök. En son olarak yaranın kenarlarına ve ortasına japon yapıştırıcısı dök ve deriyi tam yerine oturacak şekilde yapıştır. İşte bu kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: BarTenLee
Ağır mal
Alıntıları Göster
Gece yatmadan önce diş macununu sürüyorsun, sabah kalktığında lavaboya gidip kırılmasını istediğin yerinden vuruyorsun (şu şekilde ) ve sonra diş macununu temizliyorsun. Ama temizlemeden önce bağırmaya başlama annen falan kızar aman diyeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006
derdin ne?
Alıntıları Göster
yok olmuyo 5kg luk dambılı havadan bıraktım bileğime olmuyo acıdı ama yarar yok yan üstüne bastırmak daha etkili gibi
quote:
Orijinalden alıntı: melankoln34
Alıntıları Göster
Neden kırmak istiyorsun? Konyadaysan gel ben kırarım
quote:
Orijinalden alıntı: sudo
Gece yatmadan önce diş macununu sürüyorsun, sabah kalktığında lavaboya gidip kırılmasını istediğin yerinden vuruyorsun (şu şekilde ) ve sonra diş macununu temizliyorsun. Ama temizlemeden önce bağırmaya başlama annen falan kızar aman diyeyim.
Alıntıları Göster
Bir daha düşün.
quote:
Alıntıları Göster
Sorunlu..
quote: