|
65' Xiaomi P1E Android TV Dolby Vision 17.399TL
-
-
Baktım ve çıktım. Bilgilendirme için teşekkürler.
-
Bu kadar verip bir de 60hz mi olacak? Şaka herhalde. Ben olsam alt linktekini alırdım, 50/55" olsun ama 120hz olsun.
-
Yenilenmiş ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 21 Mart 2023; 23:22:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: damn2uBu kadar verip bir de 60hz mi olacak? Şaka herhalde. Ben olsam alt linktekini alırdım, 50/55" olsun ama 120hz olsun.
Bu fiyata çok iyi. Yenilenmiş (yazılımı güncellenmiştir) demesi acaba ne anlama geliyor. Kullanılmamış olabilir mi
-
Şöyle düşünelim; Müşterisin ve bu tv'de sorunlar yaşıyorsun daha sonra servis geliyor ve yazılım güncellemiyor ve bu tv sorunlu deyip müşteriden geri alıyor. Daha sonra da TCL, ürüne servisin yapamadığı güncellemeyi yapıp ve bu şekilde satıyor. Çok mantıklı gelmedi bana, muhtemelen anakart üzerinde bir işlem/değişim yapılmış olabilir.
-
Fiyat 16049 TL-ye düşmüş, aldım bir tane sanırım işimi görür. teşekkürler.
-
Şuan 13641TL. -
Edge led ve 60hz. -
Kurulum yaptınız mı acaba yoksa kargolama sürecinde mi, Xiaomi ailesinde tek eksik 4k TV şuan 😃 -
Boyuta aldanıp alıyordum, yorumları görünce ödeme sayfasından kaçtım gittim valla.
-
Bence iyi yapmışsınız hocam. Büyük ebat tvde kusurlar daha fazla göze batar. Mesela siyah sahneler çok kötü oluyor. Hiç olmazsa full led alınmalı.
-
Çok iyi fiyat. -
f/p alternatifi var mı bu fiyatlara ? 13641TL ye düşürmüşler, saatler önce 16dan almıştım. Arada ki farkın iadesi olmazsa bu ürünü iade edeceğim. Alternatif önerirseniz değerlendirelim.
-
Bildigim yok hocam. Rakam olarak iyi aslında. Sadece büyük bir tv almış olursunuz. Teknik olarak malum. Ya küçük olacak ya da rakamı artırmaniz lazım. -
13641TL Vatandaki fiyatsa şuan tekrar yükseltmişler
-
Arada geceleri %15 indirim tanımlıyorlar. 16binden o fiyata düşüyor.
-
Xiaomi tvlerden uzak durun garanti biter bitmez elektronik devre sorunları ile baş başa kalabilirsiniz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Baktım ve çıktım. Bilgilendirme için teşekkürler. |
Şöyle düşünelim; Müşterisin ve bu tv'de sorunlar yaşıyorsun daha sonra servis geliyor ve yazılım güncellemiyor ve bu tv sorunlu deyip müşteriden geri alıyor. Daha sonra da TCL, ürüne servisin yapamadığı güncellemeyi yapıp ve bu şekilde satıyor. Çok mantıklı gelmedi bana, muhtemelen anakart üzerinde bir işlem/değişim yapılmış olabilir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X