Şimdi Ara

Samsung 32 inç 4k Monitör M7 5.999 TL - M8 9.199TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlut_204 -- 25 Kasım 2022; 22:7:24 >







  • Arkadas sabahtan beri bir tane adam akilli 27 inc IPS 2K/4K monitor dussun diye bekliyorum, hep 32 inclikleri dusurduler. Bir tane duzgun 27 inc dusmedi. 27 incler 32'liklerden daha pahali saka gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AHOME A kullanıcısına yanıt

    Ben de 3-4 gündür 4k civarına arıyorum ama hiç düşmedi cidden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AHOME A kullanıcısına yanıt

    Hocam yaklaşık iki aydır bakıyorum. Bana denk gelmedi :) 28" 144hz Samsung 6.000 TL'ye satılmıştı ama 32" monitörler hiç bir zaman ucuz olmadı.

    M8 modeli 120hz olsa çok güzel olurdu ama o fiyata çıktıktan sonra hem görüntü kalitesi bakımından gerçekten iyi sayılabilecek kategoride değil, hem 120 hz değil.


    Çok arada bir model M8, her şeyden biraz olsun demişler ama hiç bir şeyi tam yapmamışlar.

  • Bu paralara m7 43 daha mantıklı. Kumandası da var, tam pc başında sıkıldım arkama yaslanayım film izleyeyim aleti olmuş. Çok fonksiyonlu yazıcı gibi ama her şeyden yarım yarım. M7 yi kullandım. renk anlamında mesela %87 Adobe RGB var HDR 'si orta seviye ama 60HZ. Sihayları mükemmeldi bana gelenin, bulutlanma yok son parlaklıkta bile simsiyah ekran vardı dik baktığımda ama koyu zeminde açık renk yazı kaydırdığımda gölgelenme çok fazla oluyordu. Yani uzun süre VA panel ve BGR subpixel göz yoruyordu yazı okurken.


    Müthiş ayrıntılı renk ayarları vardı menüde. Beyazları tam beyaz veriyordu öyle soğuk mavimsi ya da sarımsı değil. Fakat bu sefer de bir ips kadar canlı değildi. Canlılığı arttırmak için çok uğraştım.


    Ekran parlaklığı ayarı vardı otomatik olarak. Onu açarsanız ortam ışığına göre kısıp açıyordu kendini. Müthiş özellik ama gündüz son parlaklıkta da olsa, mat ekran denmesine rağmen kaplaması %1 falan herhalde ki, koyu temada kendimi aynaya bakar gibi görüyordum. Zaten kocaman 43" panel   Koyu renk perde çekmek lazım cama eğer gündüz kullanılacaksa. 400 500nit olsa çok iyi olurmuş panel M7nin ya da gerçekten mat bir panel olsaymış.


    Bunun dışında tizen işletim sistemi smart tv deniyorda. Çok afedersiniz bir b.k bulamadım ben bu smartta. Sadece platform uygulamaları vardı onun haricinde de smart olmasının bir anlamını göremedim açıçası uygulama olarak. Fakat cihazlar arası geçişler, çok iyiydi. TV de netflix açsam da laptop bağlantısını kesmiyordu çok hoşuma gitti. laptop 2k panel 4k olduğu için ayarlar bozulmamış oluyordu açık pencereler vs..


    Sesi güzeldi.


    Yani günün sonunda 1,5 hafta sonra iade ettim. Şimdi yarı şekilde pişmanım ama ben ıps kullanmaya alışmışım. Siyahlar müthişti ama öyle ghosting mi denir artık yazılar kayarken falan arkasında kalan siyahlığı hiç sevmedim. Ayrıca tivibu kurmuştum, bazı hareketli sahnelerde görütnü iyileştirme efektini kapatırsanız takıla takıla ilerliyor frame drop gibi oluyordu görüntü, netflixte de öyle. Görüntü iyileştirmeyi açınca düzeliyor ama bu seferde 60 80fps çekilmiş gibi oluyor film ve o halini hiç sevmiyorum filmlerin. Bu dediğim hmdi dan takılıyken laptoptan görsel açınca olmuyordu.



    Kimler alabilir, evde monitörü olup da ikinci monitör olarak kullanacak ve aynı zamanda da media tüketecek kişiler alabilir. Birincil monitör olarak kullanmak biraz zahmetli m7 43'ü. Ama sanırım M8'in mat kaplaması daha iyi o monitör olarak düşünülebilir boyutu da makul hem ama 12bin de veirlir mi tartışılır.





  • M7 carrefoursa da da ayni fiyat bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liberty Citizen kullanıcısına yanıt

    Carrefour daki çok uzun zamandır o fiyatta ama farklı bir M7 modeli. LS32AM700 . Özellikleri kırpılmış bir model.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, bildiginiz net bir ozellik farki var mi? Ben am ile bm arasinda teknik fark gormedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48inc oled cx gecen yil kasim ayinda m8 fiyatinda idi 9200tl civari. Nerden nereye valla 1 yilda. Seneye ne olur kimbilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liberty Citizen kullanıcısına yanıt

    Farklar şunlar,


    LS32AM700 LS32BM700

    GTG 8 ms GTG 4 ms

    16,7 M 1 B

    250 cd/m² 300 cd/m²

    6+FRC 8+FRC

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.