Şimdi Ara

600 Hp olması için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 model bir S2000'in (240hp) 600 hp yapmak için ne yapabilirim?
    mesela 0-100km 4 saniye olsun en fazlada 330a çıksın..

• olur sölerim....
  • KARDEŞ KENDİNDEMİSİN NE İSTEDİĞİNİN FARKINDAMISIN... HANİ KENDİNE ACIMIYOSAN BAŞKASINA ACI O ARABA ADAMI ÖLDÜRÜR BEY HOCAM... YAZIK DİĞER İNSANLARA
  • walla tr de yapabilen olur mu bilmiorum... baya bişi ve masraf lazım ... honda mutluhan a danış bi istersen...
  • İSTANBULDAYSAN TEK ADRES MASLAK OTO SANAYİİ
  • Ben gebzede hondada çalışıyorum zaten..
    ama sanayide yaparlar diyorlar.
    2000 model s2000ler iddalı değildi jettalar bile daha iyiydi dyebilirim ama şimdiki S2000 ler audi TTyi bile alteder
  • s2000 ini o güce çıkarmak için bi s2000 parası daha yemen lazım 2000cc atmosferik motor 240 hp e yani daha ne olsun 600 hp çokk zor ve pahalı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok şey istiyosun 2000 cc bir motorun o güçlere çıkmak için ço kasmanın ötesinde motor ömründende ciddi tavizler vermen gerekbilir
  • Yapılabilir ama çok emek zaman ve para gerekir. Bilenler bilir grupB ralli aracları 1,8 litre motor hacminde ve 500-550 hp civarında güce sahiptiler ve bu motorlar 80 li yılların başında üretildi. Şu anda çok daha iyisi yapılabilir 2,0 litre motoru 900 hp de yaparsın ama bunun için inanılmaz bi turbo basıncına, çok yüksek devirlere hatta metanol gibi yakıtlara ihtiyaç vardır. bunun içinde banka hesabının 6 haneli rakamlara sahip olması gerekir(ytl olarak) Yani gereksiz birşey olur. Bu işler kolay işler değil NFS undergrounddaki gibi kolay olsa keşke ama değil.
    Ha 600 hplik S2000 için ne yapabilirim sorusunun cevabına gelince: öncelikle HKS yada Greddy' nin satış sorumlularıyla görüşerek başlayabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: S2000

Ben gebzede hondada çalışıyorum zaten..
    2000 model s2000ler iddalı değildi jettalar bile daha iyiydi dyebilirim ama şimdiki S2000 ler audi TTyi bile alteder

Ne saçmalıyorsun sen ya ?
  • motor ömründen taviz werme komple motoru titanium yaptır 350_400hp lik turbo kullan(nasıl kulaanırsın bilmiom ama) ardından 100hplik nos kiti uygula belki daha fazlasını alırsın.. bu haliyle bile kaputu kaldırınca motorun yanında dünya kadar boşluk olduğunu görürsün zaten oralar dolcak
  • o pek türkiye de olcak is deil yaff büyük para lazim ona ya paramiz olsada ugrasmayip brabus SLR alsak 660hp 0-100 3.6sn mod a hiç gerek yok;) hazir modlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: nsx

quote:

Orjinalden alıntı: S2000

Ben gebzede hondada çalışıyorum zaten..

Ne saçmalıyorsun sen ya ?

Ne demek iddialı değildi?? Tip olarak desen aynı... motor olarak desen çok az farklar hariç gene aynı.. hatta fabriaka verileri aynı.. ee ne diyon sen yahu?

• s2000i turbo ile modifiyelemeye başla şimdiden
  • yaw ne hondası,ne s2000 i,ne çalışması yaaa....çocuun biri almıştır serçe,yazmıştır arka cama serçedes....
    600hp olması için napaaam????Çiftliğe git beygir al arabanın önüne bağla.....
  • Özel firmalar var onlara verirsen hem kaliteli yaparlar hemde sorun çıkmaz bu işe bilmeden bulaşma ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: qr_bugra

yaw ne hondası,ne s2000 i,ne çalışması yaaa....çocuun biri almıştır serçe,yazmıştır arka cama serçedes....
    600hp olması için napaaam????Çiftliğe git beygir al arabanın önüne bağla.....

• s2000 alan biri, böyle gerizekalıca bi soru soramaz....

bu aynı dodge viper aldım, acaba spoiler taksammı gibi abuk bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiccan -- 21 Eylül 2005, 23:10:01 >
  • s2000 yok ki bunda... Olsa böyle saçmalamazdı..
  • mevcut kaportayla mümkün değil ancak resimdeki alet 1001 hp.onu satın alıp s2000 kasasını üstüne oturtabilirsin pekala
     600 Hp olması için?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.