Şimdi Ara

600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 650 tl ye alabilcegim en iyi android telefon hangisi tavsiyeleriniz için tesekkürler

• GM discovery

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmd veya huawei ascend g610 huawei daha sağlam daha kaliteli bir cihaz ama kesin olamamakla birlikte gmd 4.4 alacak deniyor eğer olursa gmd alınmalı yoksa huawei ascend g610
  • ya gm discovery telefon uçak gbi kullandım bazı eksileri var elbet ama onlarda büyütülecek sorunlar değil
  • ne gibi eksikler acaba bilgilendirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremdurmaz

ne gibi eksikler acaba bilgilendirmisin ?

bencede buyutulecek hatta zaten kendı buyuk onemlı sorunlar,bu arada telefon olarak xperıa M tabıkı

600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE 600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE 600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE 600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE 600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE 600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE 600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE 600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE 600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE 600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE 600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE 600 650 TL ARASI ANDROİD TELEFON ACİL TAVSİYE

• general mobile discovery nin olumsuz yanlarını (ben şarj soketi dışında başka olumsuz bir yanını yaşamadım) belirten arkadaşlara sormak istiyorum 600- 650 bandında öneribilecekleri telefon nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Huaweı g610

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi xperia L'ye bakın derim.
  • huawei accend g610 öneririm veya general mobile discovery
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremdurmaz

650 tl ye alabilcegim en iyi android telefon hangisi tavsiyeleriniz için tesekkürler

Discovery de hakim olan tek sıkıntı şarj soket sıkıntısı oda 1tl ver yeni usb kablosu al yada başka telefonun usb kablosunu kullan.
    Ölü piksel sorunu artık kalmadı ama hâlâ telefonu cekemeyenler dolanıyor ortalıkta.

O fiyata discovery den iyisi yok. Alt seviye telefonuna 4 tane güncelleştirme veren başka firma varsa gelsin bana yazsın.
    Ama onlar işlerine geleni görür, gelmeyeni görmez. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir XPERİA M KULAANICISI OLARAK TAVSİYEMDİR.

ama illede huwai veya gmd dersen bence gmd al çünkü genç bir firma ve telefona android güncelllemsi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KERPETEN ALİ -- 22 Şubat 2014; 15:22:16 >
  • huawei g610

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.