Şimdi Ara

1500-2000 TL Arası Telefon Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 Bin TL ye kadar telefon önerisi olan var mı? Benim aklımda LG G2 32 GB var sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_6195 -- 2 Aralık 2013; 19:14:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

başlık 15k-2k düzelt onu bende g2 kullanıcısı olarak g2 öneririm acelen yoksa yeni nesili bekle s5-htc m8 sony gene 4-5 amiral tanıtır g pro 2 belki g flex

Sağolun hocam değiştirdim hemen Yeni nesiller ne zaman gelir 1 ay içinde almam lazım da ?
    G2-Note 3- Z1-5S arasından hoşuna gideni alabilirsin

Orijinalden alıntı: ali_6195

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

başlık 15k-2k düzelt onu bende g2 kullanıcısı olarak g2 öneririm acelen yoksa yeni nesili bekle s5-htc m8 sony gene 4-5 amiral tanıtır g pro 2 belki g flex

Sağolun hocam değiştirdim hemen Yeni nesiller ne zaman gelir 1 ay içinde almam lazım da ?

4 ayı var daha temizinden :D
    aradığın özelliklere göre önerebilirim telefon hocam daha sağlıklı olur
  • G2 al kardesim tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    700 TL Telefon Önerisi.
    12 yıl önce açıldı
    MAX. 1200 TL CİVARI TELEFON
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LG G2 ya da Samsung Galaxy S4 diyorum ben.

• Ekran dı, teknik donanım dı vs vs geçiyorum.
    G2 kıyak telefon. F/p olarak alınabilecek bir alet.
    Fakat,
    En ucuz g2 16gbhttp://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g2-d802-16gb-fiyati,1333750.html ---> 1.270 tl.
    Sen 32gb lığına vereceksin 1800 lira. Adam aynı telefonun 16gb lığını 1.250 ye kullanıyor olacak.

Z1 --->http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-z1-honami-fiyati,1265489.html --> şu an en ucuz fiyatı 1.730 tl. Sen de bu paralara z1 alacaksın ( ne olur ?, garanti sebebiyle 150-200 lira pahalı olur )

Telefonların teknik karşılaştırması vs hepsini bir kenara koyarsak,
    Güncelleme desteği, satarken prim yapması ve amiral gemi olması sebebiyle
    En az 1.270 liraya bulabileceğin G2 yi 1800 liraya almak mi mantıklı
    Yoksa en az 1730 liraya alabileceğin z1 i mi.

Kaldı ki LG flex modeli 3-5 ay a kalmaz girer piyasaya. Xperia da ise şu an itibariyle Z1 den üstün bir telefonun sızıntısı yok.

z1 alırsan pişman olmazsın, son teknoloji yeni bir ürün.
    G2 de iyi sorun yok fakat 3 ay sonra LG nin en iyi 2. Telefonu olacak. ( herhangi birisinin 1200 liraya aldığı modele sen 32 gb diye 1800 lira verdiğinle kalacaksın )
    Fakat z1 in en düşük fiyatı zaten şu an 1750 lira.

Ben olsam z1 i seçerdim. Kafadan 8 ay, z1 üzeri bir model çıkmayacak gibi duruyor sony de. Olur da değiştirmeye ya da satmaya niyetlenirsen z1 seni üzmez.

Donanım olarak z1 > g2 zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eceroz10 -- 3 Aralık 2013; 7:43:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eceroz10

Ekran dı, teknik donanım dı vs vs geçiyorum.
    G2 kıyak telefon. F/p olarak alınabilecek bir alet.
    Fakat,
    En ucuz g2 16gbhttp://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g2-d802-16gb-fiyati,1333750.html ---> 1.270 tl.
    Sen 32gb lığına vereceksin 1800 lira. Adam aynı telefonun 16gb lığını 1.250 ye kullanıyor olacak.

Z1 --->http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-z1-honami-fiyati,1265489.html --> şu an en ucuz fiyatı 1.730 tl. Sen de bu paralara z1 alacaksın ( ne olur ?, garanti sebebiyle 150-200 lira pahalı olur )

Telefonların teknik karşılaştırması vs hepsini bir kenara koyarsak,
    Güncelleme desteği, satarken prim yapması ve amiral gemi olması sebebiyle
    En az 1.270 liraya bulabileceğin G2 yi 1800 liraya almak mi mantıklı
    Yoksa en az 1730 liraya alabileceğin z1 i mi.

Kaldı ki LG flex modeli 3-5 ay a kalmaz girer piyasaya. Xperia da ise şu an itibariyle Z1 den üstün bir telefonun sızıntısı yok.

z1 alırsan pişman olmazsın, son teknoloji yeni bir ürün.
    G2 de iyi sorun yok fakat 3 ay sonra LG nin en iyi 2. Telefonu olacak. ( herhangi birisinin 1200 liraya aldığı modele sen 32 gb diye 1800 lira verdiğinle kalacaksın )
    Fakat z1 in en düşük fiyatı zaten şu an 1750 lira.

Ben olsam z1 i seçerdim. Kafadan 8 ay, z1 üzeri bir model çıkmayacak gibi duruyor sony de. Olur da değiştirmeye ya da satmaya niyetlenirsen z1 seni üzmez.

Donanım olarak z1 > g2 zaten.

Arkadaş süper açıklamış z1 dururken aynı fiyata gidipte g2 alınmaz bende g2 kullanıcısıyım ama z1 kasa olarak on basar g2 ye ha yok 16 lığını alıcam 1300 civarına diyosan g2 al ben olsam ikiside aynı fiyatsa hertürlü z1 i gözüm kapalı alırım

• eceroz10 kullanıcısına yanıt
    lg g flex in g2 nin üst modeli olarak görmek tamamen saçmalık(6 inç 720p esneyebilir ekranı ile), Z1 tamam sağlam ama 1600 e 32 lik alabiliyorsun bir de o kaba ve ergononomik olmayan z1 kasasına ne demeli hiç bilmiyorum, sözde 5 inç ekranı var ama tek elle kullanmak note2 ye göre bile daha zor...
  • Bence Z1'i hiç düşünme panelleri sıkıntılı bence ekran en iyi g2'de 32gb 1800 lira hiç bir yerde değil arkadaşım teknosada bile int alırsan %5 indirim yapılıyor.. Yani bence note 3 ün n9005 olanını bulabilirsen kaçırma derim.. Birde hangi türkcellde 1650 lira ya türkcellerde çok pahalı :/

• ali_6195 kullanıcısına yanıt
    en doğrusunu yapıyorsunuz hocam sırf daha sağlam diye alınacak telefon değil bence... Elde tutuşu bile sıkıntı dikdörtgen yapısı nedeniyle...

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

en doğrusunu yapıyorsunuz hocam sırf daha sağlam diye alınacak telefon değil bence... Elde tutuşu bile sıkıntı dikdörtgen yapısı nedeniyle...

İlk başka Z1 İkna etti arkadaşlar ama yine aklımda G2 vardı ben bu Z1 i neden alayim ki dedim baktım sadece dayanıklık yönünden iyi tabi ki bizde çare tekenmez güzel bir kılıf ile hallederim dedim şuan çok memnunum
    hem kronik bir wifi sorunu var hocam xperia serilerinde, tamam kamerası belki daha iyi olabilir ama kameradan çok wifi ile işiniz olacak, bir de telefonu alıp harbe gitmeyeceğiz... Kasa kalitesi de yeterli seviyede zaten g2 nin... Herkesin s3-s4 le karşılaştırmasını doğru bulmuyorum zaten, onların çok üzerinde bir kalitesi var kasa yapısı olarak...

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

hem kronik bir wifi sorunu var hocam xperia serilerinde, tamam kamerası belki daha iyi olabilir ama kameradan çok wifi ile işiniz olacak, bir de telefonu alıp harbe gitmeyeceğiz... Kasa kalitesi de yeterli seviyede zaten g2 nin... Herkesin s3-s4 le karşılaştırmasını doğru bulmuyorum zaten, onların çok üzerinde bir kalitesi var kasa yapısı olarak...

G2 Kamerası hayli hayli yetiyor bir kere IOS kamera var ve 1080p de 60 Fps Z1 in kamerası isterse 100 Mega pixel olsun wifi konusun da çok önemli bir dosya indirirken ve ya internetten film izlerken bi andan kesilirse büyük sorun.Kasa kalitesi s4 ne dir ki ya full plastik note 3 u deri olarak sunuyor sonradan plastik olduğu ortaya çıktı yan çerçevesi metal gibi duruyor ama cidden metal gibi o da plastik çıktı camda plastik zaten nedir bu plastik mühendislikleri anlamadım sözleşme mi yapmış adamlar bi fabrikayla acaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.