Şimdi Ara

60 TL Ugreen CAT7 Flat Ethernet Kablosu 5m (10Gbps)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
10
Favori
6.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ugreen Mükemmel marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistem Bilgisayar -- 7 Haziran 2020; 23:32:3 >
  • dış kullanım için uygun mudur, dayanıklı mıdır bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. dışarıdaki ankastreden eve kablo çekilecek de.
  • Wifi den yeteri verimi alamıyorum çok kopuyor.
    Bende cat6 alıp kablo çekeceğim bu gidişle
    Turkcelldeki cat6 hem pahalı hem de 5 m
    GG dekiler kalite olarak çok farkeder mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 7 Haziran 2020; 23:37:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    uzun süreli olacak ise bence gömebiliyorsanız bunun ufak boruları oluyor onun içinden geçirip öyle yapın yoksa dışa ortam için dayanıklı olmuyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Wifi den yeteri verimi alamıyorum çok kopuyor.
    Bende cat6 alıp kablo çekeceğim bu gidişle
    Turkcelldeki cat6 hem pahalı hem de 5 m
    GG dekiler kalite olarak çok farkeder mi acaba
    Ben gittigidiyordan 20m aldım kablo kalın ve kaliteli, hız anlamında başarılı.

60 TL Ugreen CAT7 Flat Ethernet Kablosu 5m (10Gbps) 60 TL Ugreen CAT7 Flat Ethernet Kablosu 5m (10Gbps)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sarkat kullanıcısına yanıt
    pek sorun olmaz sadece kablonun geçtiği yerde kabloyu yıpratacak kesecek unsurlar olmamasına dikkat edin yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim 24mb finet internet hızım var bu kabloyu alırsam hızım artacak mı yada online oyunlarda fark olacakmı şimdi kullanmış olduğum standart kat 6 kablo 10m almıştım bende gg den.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay be hıza bak. 3 liralık kablo da alsak olur tr şartların da.

• Turkcele bak sen vermediği hızın kablosunu satıyor.
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    kablo hız arttırmez cat6 da işinizi görür zaten cat6 normal şartlarda 100 mtye kadar 1gbps hız sağlar.

Genelde bu cat7 ler kurumsal firmalar için local network alanında kullanılır serverlar ile client pc ler arasındaki iletişim hızını arttırmak için.
  • Hızı, parası vs konuşulur da ben flat olmasına değineyim, kalın kablo aldım diye övünmeyin çok zor oluyor eğer uzun kullanacaksanız, benim sonraki durağım %99 flat olacak, çekilmiyor bu kablonun kalınlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Turkcele bak sen vermediği hızın kablosunu satıyor.
    Kendi fiber altyapısı bulunduğunuz sokakta varsa en uygun fiyatlı 1GBPs interneti Turknet veriyor. Umarım yaygınlaşır ve bu hızlar standart hale gelir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Evde 100mbps fiber var, küçük bir switch almıştım çok önceden tv, pc, Digitürk vb dağıtmak için, oyunlarda sık sık paket azaltmaları ve fps düşmeleri oluyordu. Sonra baktım cat kabloların çoğu cat6 bile değilmiş, eskiden olaydan pek anlamıyorken almış takmışım cat kablo diye, cat6 yaptım hepsini, switch kutusunu da gigabitlik üst versiyonla değiştirdim, şu an gayet stabil ve kaliteli bir bağlantı var. Yani cat kablo deyip geçmeyin sonra elinizdekinin gerçek gücünü kullanamıyorsunuz bir anlamı olmuyor. Ev içi bağlantı için Cat6 uygun, Cat7 zevkinize kalmış (fiyat yüksek çünkü). Şu Ugreen flat kablolar çok iyi, incelemiştim daha önce ama 5m çok fazla, switch boxtan sonra uzatma için 2m yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam masraf yapmaya gerek yok o zaman sonuçta cat6 da fiber için uygundur değilmi?

• Bu kablolar Türkiye deki İnternet hızlarını görse kaçar gelmez.

• Metresi ucuz olanlar büyük ihtimalle %100 bakır değildir. Mesela ben alt resimdeki %100 bakır ürünü 2019 Aralık ayında almıştım, metre fiyatını görüyorsunuz.

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Nisan ayında 35 mt aldım. İç hattı yeniledim. Canavar gibi tavsiye ederim.

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Cat 6 ya ihtiyacınız olmayabilir, ben 20 metre cat5(e idi galiba) kablo çektim 75 mbps yi sıkıntısız alabiliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    tabiki gerek yok. cat6 fiber için uygun derken aldığınız hızı rahatlıkla karşılar. Ama fiber bağlantıda dıaşrıdan modeme gelen kabloyu bilmeyen kişilere cat6 şeklinde yapıyorlar bunun hızdan yana sıkıntısı olaz ama görüntü olarak çirkin durur ben mesela dışarıdan gelen fiber bağlantı için fiber kablo çektirdim modeme kadar hem ince gözükmüyor hemde daha iyi, ee modemden pc ye tabiki cat6 var fazlasına gerek yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.