Şimdi Ara

60 TL Ugreen CAT7 Flat Ethernet Kablosu 5m (10Gbps) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
10
Favori
6.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu markanın type C kablosunu almıştım Aliexpress'ten, 2 yıldır kullanıyorum çok kaliteli
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Ttnetten geldiler apartman iç kısmına bir kutu taktılar eski telefon kablosunu söküp yerine komple binada olmak üzere 0.75 kabloya benzer ince tel gibi birşey çektiler. Bir tane küçük kutu gibi diğeri kocaman modem iki adet cihaz taktılar kendileri getirdi. Hızda değişiklik yok neden böyle birşey yaptılar anlamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    sizinki daireye kadar fiber var. Yani FTTH oluyor. ince şey dediğin doğruysa telefon kablosu gibi sarı renkli ince kırılabilir fiber kablodur. Küçük cihaz ise gpon oluyor yani fiber sonladırıp oradan ethernet kabloyla modeme net erişimi veriyor. Modemde interneti dağıtıyor size :)
    Hızda değişiklik olmaadı demiştiniz. Tamamen kullandığınız paketle alakalıdır. Muhtemelen aldığınız gibi fiber'e tanımlamış olabilirler. Para varsa yükseltmek size kalmış.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Cat 5 kablo ankastreden eve çekilmesi icin uygundur

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Ama apartman içinden cekin

• VADev V kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bilgi için teşekkür ederim. Hız 26mb 69 lira veriyorum. 2018 Ağustos ayında iki yıllık anlaşma yapmıştım bitecek iki aya. Baktım üst tariflere fiyatlar baya yüksek bakalım yine anlaşma için ararlar muhtemelen ki birçok firma arar indirim yaparlar diye düşünüyorum. Kablonete geçeyim dedim Istanbulun göbeğinde oturuyorum ama kablonet altyapısı yok gelirmi diye aradığımda mahalleliden imza toplamanız gerek diyor yetkili.

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Aralarında çok fiyat farkı yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimdeyken 22 TL'ye 10 metre Cat6 kablo aldım internetten. Asus AC750 modem ile kayıpsız 76-77 mbit hız alıyorum.
    www.amazon.com.tr
    Alfais 4612 Cat6 Ethernet Patch İnternet Kablosu, 10 m: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07NDCMCFQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

dış kullanım için uygun mudur, dayanıklı mıdır bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. dışarıdaki ankastreden eve kablo çekilecek de.
    bunun içim durum nedir bilmiyorum fakat beyaz olanlardan bir odadan diğerine çekmiştim 1 yılda plastiği güneşten kurudu çürüdü işe yaramaz hale geldi.
  • Cat 6, 25 metre kablom var. Modem pc arası 5 metre civarı. Bilgisayarda arada internet gidiyor komple, ping sorunu oluyor arada bir . Kabloyu kasaya çıkar sok yapınca düzeliyor. Bu pc ile mi alakalı kabloyla mı acaba.

• cat8 kullanıyorum tavsiye ederim
  • Sistem Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam.
    2.5 sene önce ae'den aldığım type-c kablo halen canavar gibi maşallah. hem veri hem de hızlı şarj desteği var.
  • 10mt olanını alın. Seneye de kullanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir cat kablosunun flat olanını almayın. İcindeki twist yapıyı bozup düz yapınca crosstalk oluyor ve data paketi veri kaybı yaşatıyor. Herhangi bir cat5e kablo her işinizi görür bilginiz olsun.

Ayrıntılı Bilgi icin cat crosstalk yazıp bakabilirsiniz Google’a

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 747kubimustafa747 kullanıcısına yanıt
    modemin ip tanımlamasını sağlıklı yapamaması da neden olabilir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Hocam mac adresi nasıl aynı oluyor,imkansız gibi bir şey o.
  • Cat8'den kimsenin haberi yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 747kubimustafa747

Cat 6, 25 metre kablom var. Modem pc arası 5 metre civarı. Bilgisayarda arada internet gidiyor komple, ping sorunu oluyor arada bir . Kabloyu kasaya çıkar sok yapınca düzeliyor. Bu pc ile mi alakalı kabloyla mı acaba.
    pc deki ethernet driverini güncel tutun, kabloyu sökmenize gerek yok ethernet bağdaştırıcısını devre dışı bırakıp etkinleştirin aynı şey, ben pc den kaynaklandığını düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.