Bildirim
60 bin liraya sıfır araç mı? 2.el Bmw 316i mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2 model arasında bariz fark var
segment farklı bir kere
uzun yıllar binmek isterim derseniz 0 araç daha mantıklı
ama 1-2 sene sonra değiştiririm derseniz bmw alınır ama temiz bulmak lazım çok fazla düzenbaz var artık -
quote:
Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
segment farklı bir kere
ama 1-2 sene sonra değiştiririm derseniz bmw alınır ama temiz bulmak lazım çok fazla düzenbaz var artık
bariz fark olduğunu ve segmet farkı olduğunu biliyorum bmw ye uzun yıllar binilemez mi diyosun -
quote:
Orijinalden alıntı: A380
quote:
segment farklı bir kere
ama 1-2 sene sonra değiştiririm derseniz bmw alınır ama temiz bulmak lazım çok fazla düzenbaz var artık
bariz fark olduğunu ve segmet farkı olduğunu biliyorum bmw ye uzun yıllar binilemez mi diyosun
hayır öyle demek istemio atıorum 10 sene biniceksen al sıfır i30 u düşünme diyo hee 2 sene sonra satarım cnm sıkılır diosan bmw al diyo
bnm düşüncem bn sıkılıorum bn bmw alırdım takılırdım biraz sonra satardım hem bmw yi i30 dan daha çabuk satarsın -
bende kesinlikle bmw derim nedeni ise bmw sevgim olduğu içindir. ama sıfır araç herzaman için mantıklıdır. ama şu bi gerçek bmw gerçekten özel bir araba atmosferi farklı duruşu farklı i30 de görsel açıdan güzel olabilir fakat bmw karşısında bence hiç şansı yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: 26_____
quote:
quote:
segment farklı bir kere
bariz fark olduğunu ve segmet farkı olduğunu biliyorum bmw ye uzun yıllar binilemez mi diyosun
hayır öyle demek istemio atıorum 10 sene biniceksen al sıfır i30 u düşünme diyo hee 2 sene sonra satarım cnm sıkılır diosan bmw al diyo
bnm düşüncem bn sıkılıorum bn bmw alırdım takılırdım biraz sonra satardım hem bmw yi i30 dan daha çabuk satarsın
bmw nin i30a göre kolay satılma dışında avantajı nedir
-
quote:
Orijinalden alıntı: miraz.miraz
bende kesinlikle bmw derim nedeni ise bmw sevgim olduğu içindir. ama sıfır araç herzaman için mantıklıdır. ama şu bi gerçek bmw gerçekten özel bir araba atmosferi farklı duruşu farklı i30 de görsel açıdan güzel olabilir fakat bmw karşısında bence hiç şansı yok.
diyelimki tertemiz bi 2.el bmw var sorunsuz sıfırı aratmayacak bi araba bu durumda i30 almak için bi neden var mı -
quote:
araçtan beklentilere göre değişir.
0km araba 0km arabadır her zaman,2. el bmw nin adama ne çıkaracağı belli olmaz.
BMW elbette ki üstün bir otomobil,sınıf olarak farklı bir kere.
Ama bmw alacak adam daha çok prestijli araç arayan ve 0km sine parası yetmeyendir.
Kişisel bakış açısına göre değişir olay. -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Ama bmw alacak adam daha çok prestijli araç arayan ve 0km sine parası yetmeyendir.
Kişisel bakış açısına göre değişir olay.
sence sorunsuz temiz bmw mi yoksa sıfır i30 mu? -
bmwnin bu 1.6 motoru firmanın yüz karası diyolla? -
-
quote:
ne i30a ne de 2.el 3.16 ya 60 bin bağlamam.Avensis var o paraya. -
quote:
quote:
ne i30a ne de 2.el 3.16 ya 60 bin bağlamam.Avensis var o paraya.
avensis nedir ki? jetta dururken avensis mi alınır -
E90 316i bence -
quote:
60 bin liraya hyundai i30 dizel elite otomatik mi? yoksa bmw 2009-2010 model 2.el 316 i otomatik mi? aslında vites otomatik olması şart değil manual de olabilir. hatta bmw 60 bin liranın altına da var geri kalan parayla lpg takılabilir.
bu arabalardan hangisini neden seçerdiniz? ilanlar ve fotoğraflar temsili örnektir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-japon-otomotiv-hatasiz-2009-bmw-316-i-beyaz-tam-dolu-18-inc-jant-123508559/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-margrup-tan-2009-bmw-316i-premium-paket-sunroof-hatasiz-122732993/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.20-i-temiz-bakimli-satilik-araba-73.000-km-de-121281825/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.20-i-temiz-bakimli-satilik-araba-73.000-km-de-121281825/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-makyajli-kasa-hatasiz-m-paket-122991754/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-gormeden-gecme-super-firsat-full-borusan-bakimli-121413375/detay
Öncelikleriniz nedir?? tek tek yazın konunun ilk mesajına bence herkes daha çok yardımcı olucaktır.
Özellikle ben ilgilenirim konuyla çünkü i30 alıyorum.Ama önceliklerinize göre daha kolay tercih yapılır.
-
yanlış anlamazsan eğer kusura bakmada şahsen ben hyundai e 60 bin para gömmem. çöpe atmış gibi acı oturur içime -
quote:
quote:
quote:
Kişisel bakış açısına göre değişir olay.
sence sorunsuz temiz bmw mi yoksa sıfır i30 mu?
bana kalsa bn ikisinide almam hee bmw 2.0 olsa tamam derimde 3.16 da performans yok i30 temiz ikinci eller var ona bakarım bnm o kadar param olsa forester bakarım yani
-
i30 konfor ile bir miktar sportif yapıyı birleştirmeye çalışan bir araç. BMW 3 serisi ise adama taş döktüren sert bir araç. Ben şahsen BMW alacaksam 5 serisinden aşağısını almak istemem tabi tercih meselesi. -
performans beklentim yok. -
I30 guzel arac ama sana duz vites oneririm i30un en buyuk avantaji da 5yillik servis garantisidir BMW temizini bulmak sorun parcasi pahali bence sifir arac 1adim onde kolay kolay da servise goturmez.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- opel astra h kasa
- inci akü yorumları
- 0 30 yağ hangi araçlarda kullanılır
- lastik tamir kiti - a101
- baskı balata değişimi sonrası alışma süresi
- android auto müzik uygulaması
- suzuki swift 2024
- togg ortakları
- dfsk kullanıcı yorumları
- renault symbioz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X