Şimdi Ara

130.000 ₺ Otomatik Vites Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 130 bin liraya kadar araba almayı düşünüyorum önümüzdeki ay. Otomatik vites bakıyorum. Genelde alman dsg araçlarını tavsiye etmiyorlar. Honda araçları da uçtu yaklaşılmıyor. 2010 model üstü olsun istiyorum.
    Şu an baktığım megane 3 ve hyundai accent blue, i20, i30
    Sizlere danışmak istedim, tavsiyeleriniz nedir

• O paraya düzgün egea bulamazsınız. Ağır hasarlı 1.6 e torq bulunur anca.
    Auris bakın bence hocam. Auristen sonraki tavsiyem megane 3 olur. Megane 3 daha temiz bulunabilir.
    Ayrıca, clio 4 1.5 dci edc touchlarda inanılmaz bir gevşeme var. Yine pahalı sayılabilir ama, Makyajlı 2017 model iki tane var favorilerimde. Biri hatasız 150 bin biri kapı çamurluk yarım boyalı tramersiz 146. ( Ankarada ilanlar ) 140 a falan bulunabilir. Torku kasaya göre yüksek ve bence güzel.
    Vw eski kasa jetta oluyo. Dsg eski araçta riskli olabilir.
    Bütçeniz çok sıkıntılı. 40-50 bin üzerine koyabilirseniz sıfır clio, fabia, polo vs var, milletin eskisinden iyidir ama 40-50 bin de büyük para. Allah yardımcınız olsun.
  • Hasar kayıtlı Egea almak bana en mantıklısı gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: byyuxel

Naaptın hocam bir de hasar kayıtlı olacak iş değil.

Ağır hasarlı demedim ki, hatasız boyasız takıntısıyla eski araçlara bakmaktansa tamiri düzgün yapılmış daha yeni bir araç almak daha mantıklı.

• Fiat arabalarına hiç sıcak bakmadığım için dedim. Otomatik vites bir de biliyorsun daha seçicili bir durum. Egea ya girilir mi diyorsun? Hiç araştırmadım, şanzımanı nasıl, kronik sıkıntıları var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyuxel

Fiat arabalarına hiç sıcak bakmadığım için dedim. Otomatik vites bir de biliyorsun daha seçicili bir durum. Egea ya girilir mi diyorsun? Hiç araştırmadım, şanzımanı nasıl, kronik sıkıntıları var mı

Otomatiği dizel alırsan çift kavrama (yanlış hatırlamıyorsam ZF ile beraber geliştirilen) benzinlisinde tork konvertörü var zaten bozamazsın benzinliyi. Motorları bildiğin fiat motoru sıkıntı çıkartmaz, kazalı olmasından ziyade tamiri nasıl yapıldı o önemli. 30.000-35.000 lira kaydı vardır yetkili serviste yapılmıştır ben alır binerim eski bir araba almaktansa.

Düzeltme: Şanzıman BorgWarner ve Magneti Marelli ortaklığında geliştirilmiş ıslak kavrama bir DCT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 6 Ocak 2021; 22:55:43 >

• Küçük olması dert değilse 2013-14 kasa 1.6 titanium fiesta alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O paraya düzgün egea bulamazsınız. Ağır hasarlı 1.6 e torq bulunur anca.
    Auris bakın bence hocam. Auristen sonraki tavsiyem megane 3 olur. Megane 3 daha temiz bulunabilir.
    Ayrıca, clio 4 1.5 dci edc touchlarda inanılmaz bir gevşeme var. Yine pahalı sayılabilir ama, Makyajlı 2017 model iki tane var favorilerimde. Biri hatasız 150 bin biri kapı çamurluk yarım boyalı tramersiz 146. ( Ankarada ilanlar ) 140 a falan bulunabilir. Torku kasaya göre yüksek ve bence güzel.
    Vw eski kasa jetta oluyo. Dsg eski araçta riskli olabilir.
    Bütçeniz çok sıkıntılı. 40-50 bin üzerine koyabilirseniz sıfır clio, fabia, polo vs var, milletin eskisinden iyidir ama 40-50 bin de büyük para. Allah yardımcınız olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ben 2013 cvt arkadaşım 2012 cvt flluence kullandık evimin onune koymam nissandan gelme 1.6 motor ve sanzuman mevcut Nissan Juke ve qq ile aynı makyajsız Megane ve Fluence kasa 4 ileri otomatik bulursanız alın
  • Fiyatları uçmadan bu kasa Corolla HB veya Sedan. Şanzıman tam otomatiktir, aracın kronik bir sorunu yok. Fiyat performans olarak yürütmesi en masrafsız araçlardan bir tanesidir. Yaşına takılmayın, Japon araçlarında bu çok önemli değil.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-2006-corolla-hb-sol-tam-otomatik-102.000-km-de-889862026/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 7 Ocak 2021; 8:25:3 >
  • Pek cik arac kullandım. Hepsi de otomatik arac.Kesinlikle 2008 MONDEO tavsiye ederim. Tam o paranın arabasıdır. Hem dizelini bulursan valla balli kaymak olur.aisin sanzuman en harika sanzumandir.ariza yapmaz, yedek parçası ucuzdur nispeten. 8.0 sehir ici yakar.sanayiyi unutursun.o fiyata hurdaya dönmüş civcivler cliolar astralar da var. Tercih edebilirsin. Sattigima pişman oldum milletin gazina gelerek.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.