Şimdi Ara

6 Yıldır Vazgeçemedim Ne Yapmalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle uzun bir yazı olacak, bu anlatacakları mı kısa cümlelerle nasıl anlatırım bilemiyorum bu yüzden kusura bakmayın. 

Lise 2 ye giderken sınıfta bir kızla tanıştım. Sohbet muhabbet derken baya samimi olduk. Sabahlara, gecelere kadar telefonda muhabbet ediyorduk. Hayatımda hiç bir kızla bu kadar güzel muhabbet edip eğlenmemiştim. Başlarda yani ilk 1 sene boyunca ben onu arkadaş olarak görüyordum. Daha sonra artık ona karşı duygularım değişmişti fakat ben kendimi vazgeçirmeye çalışıyordum,ne onu üzmek istiyordum ne de onu kaybetmek istemiyordum. 1 senede böyle idare ettim. Bu arada ne onun ne de benim daha önce sevgilimiz olmuştu. 

2 senenin sonunda yani lise 3 ün sonunda ben üniversiteye daha iyi hazırlanabilmek için açık öğretime geçtim ve son seneyi o şekilde bitirmeye karar verdim. Bu arada ona biri çıkma teklifi ettiğini öğrendim. Öğrendiğimde kendimi çok kötü hissetmiştim bildiğiniz dayanamadım. Çok yanlış bir şekilde, çok yanlış bir zamanda ona karşı olan duygularımı anlattım. Ve oda arkadaş dahi kalamayacağımızı söyleyip beni red etti. 

Neredeyse 1 sene boyunca onunla bir daha konuşmadım. Bu arada hayatıma başka birileri girdi çıktı ama bazı anlayamadığım sebeplerden dolayı hep olacakken vazgeçiyordum. Ondan daha iyisini mi arıyordum sanki ama emin değildim. 

Neyse aradan 1 sene geçince bir ortak arkadaşımız vasıtasıyla bana mesaj attırıp beni ve arkadaşlığımızı unutamadığını söyleyip benle tekrar konuşmak istediğini söyledi ben kabul etmedim. Tekrar ısrar edince kabul ettim pek yüz vermedim kızgındım çünkü ama ona fazla karşı fazla kızgın kalamazdım yine eskisi gibi o muhabbetlerimize devam ettik gerçekten o kadar iyi anlaşıyorduk ki bu kadar iyi sohbet ettiğim nadir iyi insanlardandı. Ama ben onu bir türlü arkadaş olarak göremiyordum işte olmuyordu. Bir daha çıkma teklifi etmektense bilerek ona karşı uyuzluklar yapıp aramızı bozdum bir dahada konuşmadık.

Aradan yine 1 sene geçti ben dayanamayıp ona tekrar yazdım ve eski günlerdeki yine konuşmaya muhabbet etmeye başladık. Uzun süre aylarca muhabbet ettik ama arkadaş gibi de değildik artık. Sonunda ben ona duygularımı anlattım reddedeceğini bile bile. Direk reddedecek sanırken düşüneceğini söyledi 1 hafta daha konuştuktan sonra reddetti. Arkadaş olarak kalmak istedi ama bu sefer çok isterim ama deyip yapamayacağımı söyledim ve öylece bitirdik ama anlaşıp son kez muhabbet sohbet ettik sabahlara kadar ikimizde son olduğunu biliyorduk saatlerce konuştuk en son ben artık veda zamanı deyip bitirdim.

Bu arada çıkma teklifi aldığım kızlar oldu konuştuğum kızlar oldu hatta 1 günlük sevgilim bile oldu ama bir türlü onun yüzünden midir bilmiyorum ciddi bir ilişkiye giremedim olmadı sevgilim. Ve şuanda aradan aylarca zaman geçti ben yine dayanamayıp dün ona mesaj attım yine yaptım bunu ve sabahlara kadar sohbet ettim. Niye unutamıyorum arkadaş niye olmuyor yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuKaGa -- 26 Mayıs 2018; 1:25:43 >

• FuKaGa F kullanıcısına yanıt
    Ümit BESEN
    Alışmak sevmekten daha zor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bu kadar karışık ilişki görmedim. Bu nasıl ilişki? Bir sen bozuyorsun, bir öteki taraf bozuyor. Bir şey söylemek zor gözüküyor. Ben bile, buradan durumun içinden çıkamadım.
  • Neden olmuyor a girmeden önce bu bahsettiğin kızla ilgili birşeyler söyliyim sana. Kız başından beri senden ilgi duymuyor. Sadece onunla ilgilenmen hoşuna gidiyor. Seninle arkadaştan öteye geçmek istemiyor. Bu kesin. Artık durumu kabullenip o kızı unutmanı öneririm. Bu şekilde hayat geçmez. Diğer bir taraftan görüştüğün kızlarla neden olmuyor biliyor musun? Çünkü aklında o kız var. Başkasını düşünmüyorsun. Belki de görüştüğün kızlarda o eski kızın karakterini muhabbetini aradığın için olmuyor. Tevsiyem; Başka kızlarla görüş. Ama hakikaten görüş. O kızı arama sorma stolk atıp takip etme. Başka türlü unutamazsın yoksa. Kızın varsa sosyal medya hesapları engelle mümkünse. Onu hatırlatacak şeylerden uzak dur. Yoksa unutamazsın.
    hocam dediklerin beni ne kadar üzsede acayip derecede haklısın. Onun dediğin gibi bana ilgi duymadığını bilsem de bunu kendime kabul ettiremiyordum. Resmen kendime söyleyemediğim şeyleri benim yüzüme vurdun :) aslında şunu söyleyim başka bir kızla görüşüyordum şuanda herşey de iyi gidiyordu ama yine bir şekilde o geldi aklıma unuttum sanıyordum ama yine geldi çattı işte
  • okumadım yanlış anlama ama şuan takıntıdan dolayı böyle düşünüyorsun bende birini 7 sene sevdim gereksiz yere dünyanın en büyük aptallıklarından biriymiş senin hayallerindeki gibi bir kız değil tamamen yanılsama ağır şarkılar dinleme düşünme oyalan geçer bir süre sonra.

Orijinalden alıntı: FuKaGa

hocam dediklerin beni ne kadar üzsede acayip derecede haklısın. Onun dediğin gibi bana ilgi duymadığını bilsem de bunu kendime kabul ettiremiyordum. Resmen kendime söyleyemediğim şeyleri benim yüzüme vurdun :) aslında şunu söyleyim başka bir kızla görüşüyordum şuanda herşey de iyi gidiyordu ama yine bir şekilde o geldi aklıma unuttum sanıyordum ama yine geldi çattı işte
    Durumun farkında olman da bir başarı. En azından yanlış yolda olduğunu biliyorsun. Kendine zulmetmeyi bırak. O kız aklına geldiğinde eğer boştaysan mümkünse hemen uğraşacak başka bir şey bul kendine. Daha uzun düşünme kızı. Yavaş yavaş yokedeceksin içindeki o kızı. Birde şu yeni kızla olan ilgili arttır. Yeni kızın güzel yanlarını görmeye onu sevmeye çalış. Umarım unutursun. Çünkü unutamazsan hayatını onu düşünerek harcamış olacaksın. Zaman geçiyor. Kimse için o kadar zaman harcamaya değmez. Şu söyleyeceğim şey de seni bir nebze sağlamlaştırabilir. Bir düşünsene sen onu düşünüp mutsuz olurken O ise başkasının kollarında mutluluktan uçuyor belkide. Seni 1 sn bile düşünmediğine eminim. O yüzden aklını başına al. Aklına getirme artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam haklısın. Düşünmeyi bırakıcam. Artık aklıma gelirse açıp şu yazdıklarını okuyacağım. Teşekkürler tavsiyelerin için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende kendimi gördüm desem yeridir Yaşadıklarının hemen hemen aynılarını yaşadım. Çok iyi anlaşıyorduk sonra ben açıldım o klasik yalanı söyleyerek( seni arkadaşım olarak görüyorum) red etti. Sonra aramız bozuldu. Bir süre konuşmadık, mesaj attı tekrar konuşmaya başladık sonra gene aramıza mesafeler girdi konuşmadık. Bu sefer ben mesaj attım falan filan derken ona olan duygularım, onunda bana olmayan duyguları yüzünden aramız gene olmadı.

Üstünden yıllar geçti ve ne ben ona bir mesaj attım ne de o bana.. Tabi bu sürede benim de onun da ilişkileri oldu. Onu tanıyalı toplam 8 sene oldu unutabildim mi dersen unutmadım ama artık ondan bir beklentim yok. Arada sırada sadece profiline bakıyorum o kadar. Uzun lafın kısası ondan bana yar olmayacağını çoktan kabullendim. Çok şükür yıllardır çalıştığım işim var düzenli spora gidiyorum ailem yanımda elbet doğru birisi çıkar diyorum karşıma bir gün. Sende böyle düşün ve onu hatırlamamaya bak dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

★★★ iPhone 5S Kullanıcı Kulübü ★★★
    iPhone 5S 16 GB Gold

• aradan o kadar süre geçti aklımdan çıkardım diyordum ki 6 ay sonra dün beni insatgram dan ekledi elim yoksaya gidemedi bea onayladım yine. Birşey yazmıcam tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.