Şimdi Ara

3 Ay kaldı bundan sonra ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Foruma Aklıma Takılanları Sormak İçin kaydoldum
    Mezun sayısalım hedefim 6k Tıp istiyorum
    size özetle konularım ne alemde ondan bahsedeyim
    Kimya çözelti ve gazlar hariç bitti
    Biyoloji Bitti
    Fizikten optik elektrik gibi zor konular duruyor
    matematik Bitti ama zorlanıyorum yinede
    geometri uzay geosu hariç bitti
    sosyal hiç bakmadım
    türkçe bakmadım

LYS Matematige ve geometriye başladım 4 er konu bitti kimyaya başlangıc yaptım

ygs netlerim dershanede 110-118 arası . bu saatten sonra nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar ? kafam karışık sadece ygs sözellere mi calısayım yoksa lys de bakayımmı ? bu netlerle tıp olmaz biliyorum hatta bir sene dahamı hazırlansam düşüncesi kafama yattı son zamanlarda ama birdaha cesaretim hevesim olmaz . Çıkar yol bulamıyorum günde 200 soru anca çözüyorum ama bitmemiş daha 50 kitap var bunları imkansız bitirmem benim . Fikri olanlar yol gösterirmisiniz lütfen ..

not: biten şeyler yazarak kimsenin moralini bozmak istemedim ayrıca moral bozulcak bi nette yapmıyorum hemen yorum atarken kırmayın sadece yol gösterin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam önemli olan kitap bitirmek değilki yapman gereken aslında çok basit ygs kalan konularını tamamlayıp denemelerdeki yanlışlarına yönelmen o konularda eksik oldugun yerleri tamamlaman bi yandanda lysyi götürmen
  • sakın bir sene daha mı düşünsem diye aklında bile geçirme. aklında sadece bu sene ilk ve son girişim olacak de(12.sınıf olduğunu varsayıyorum.) diyenlerin hali sıkıntı. kendimden örnek vereyim böyle diye diye 3.senemdeyim

"Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız."
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFarewaL

Sıkıntı,kaygı korku esnasında mide acaip ağrır yanar sürekli.Kendine laf geçiremediğin için kafayı yersin.Hayatın sonu değil yapma etme eyleme bak bana böyle oldu şuna şöyle oldu biz senin gibi yapıyormuyuz diyenlerin varsa bi süre sonra geçiyor ama ailen baskı yapıyorsa durum vahim.Hemde ne vahim.o durumdayken hiç bir kelimeyi kaldıramıyorsunuz hiç bi ses anlatamam.Dediğim gibi mide asidinin düzensiz salgılanmasından vs ülser oluyor.Zaten mide acaip gergin oluyor.Daha geçenlerde yaşadığım durumdur.

annem her sabah geliyor gitme bugün dershaneye diyor yorulursun yat uyu diyor 😂😂😂 calısınca calışma yeter uyu diyor . aile baskısı yokta bidaha dershaneye gidemem gönderemezler o yüzden bu sene yaşımda geçmeden kazanmam lazım diye stres yapıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: primepars

hoca hedef 6 k ise lys çalışın. nirvanaya çıkmaya çalışın. son ay ölümüne denemeyle 118 den 130 a çıkarsınız

çıkmazki o kadar ay hiç çıkmadı 120 lere son bir ayda hiç çıkmaz bence

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.