Bildirim
1 ayda max bu kadar kalori yakabiliyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şimdi bakmışım en bu ay sadece yuruyerek 20.000 kalorinin üstünde yakmışım. Bunun bir haftasıda hatta evde takıılıp çıkmama rağmen böyle.
Spor yapsam herhalde 50.000 falan olur.
Hocam baya az bu 1 ay için. Eğer kilo sorunun varsa sabah yürüyüşleri sana iyi gelebilir.
Edit: Mesela bugun çok hareket etmedim buna rağmen 5000 adım olmuş. Eve gidiene kadar muhtemelen 10.000 adım ve 500 kalori olur. Günlük zaten 500 kalori yakmak için çok bişey yapmaya gerek yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ülkücüadam -- 31 Ekim 2025; 13:4:31 >_____________________________ -
10 bin kalorine li ya erkek zaten 2100 kalori yakıyor gunluk. Sadece bazal hiç hareket etmese. 5 gun oturarak yakacagım kaşori bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
1 ayda bunu yapmak için canım çıkıyo😵💫
En iyisi eve bisiklet almak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 1 Kasım 2025; 1:31:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En iyisi yememek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
En kilit nokta yemesen zayıflarsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kilı mutfakta verilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı