Şimdi Ara

6 günde 2.2 kilo aldım anormal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok zayıftım boy 183 kilo 60tı hala zayıfım kilo alma programı filan yaptım kendimce, işe yaradı ve 1 hafta olmadan 2 kiloyu geçtim. Böyle giderse 1 ayda 70i bulacağım gibi görünüyor. Sorum şu, sizce normal mi?

Ara sıra bacaklarımda, sırtımda filan kasılmalar oluyor sanırım bu yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normal değil hiç, karbonhidrat tozu falan mı kullanıyorsun hiç kolay değil. benim de kilo almam lazım 176, 59 kiloyum. :( nasıl yaptın?
  • aklın varsa kilo almaya çalışma. metabolizman yavaşlayınca istemesen de alıyorsun. ben de zamanında çok zayıftım aşırı. hiç bi pantol bana olmuyodu xs tişört giyiyodum. sonra zaman geçtikçe kilo almaya başladım şu an 80 kilo oldum. geçen ay diyete başladım 4 kilo verdim normalleştim. bence çok kasma öyle ani kilo almaların önünü almak zor. zayıflıktan korkma şişmanlıktan kork.

Orijinalden alıntı: Roark

aklın varsa kilo almaya çalışma. metabolizman yavaşlayınca istemesen de alıyorsun. ben de zamanında çok zayıftım aşırı. hiç bi pantol bana olmuyodu xs tişört giyiyodum. sonra zaman geçtikçe kilo almaya başladım şu an 80 kilo oldum. geçen ay diyete başladım 4 kilo verdim normalleştim. bence çok kasma öyle ani kilo almaların önünü almak zor. zayıflıktan korkma şişmanlıktan kork.

Hocam ben de şu an sizin eski halinizdeyim sanırım. Ama çok zayıfım, zaten kolay almıyorum yemeklerle çok az kilo alabiliyorum kullandığım gainer tozdan dolayı kilo alabildim. Belli bir kiloya ulaşırsam bırakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Fromm -- 23 Mayıs 2017; 16:1:27 >
    (Rocky Balboa - 2006)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyX_X

normal değil hiç, karbonhidrat tozu falan mı kullanıyorsun hiç kolay değil. benim de kilo almam lazım 176, 59 kiloyum. :( nasıl yaptın?

O kadar yazdım hepsi silindi uzun lafın kısası gainer hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Fromm -- 23 Mayıs 2017; 16:8:4 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

Çoğu su ve henüz sindiremediğin bağırsağındaki şeylerdir. 6 günde 2.2 alma diye bir şey olmaz.

Ben de öyle düşünüyordum ama bir deri bir kemikken kanatlarım, göğsüm, yanaklarım, kıçım doldu hocam. 2.2 olmasın da 2 olsun.

Ayrıca benim nasıl tartıldığım hakkında en ufak bir fikriniz yok. Emin olun net rakam bu. Merak ederseniz anlatırım tartılma şeklimi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Fromm -- 23 Mayıs 2017; 16:9:9 >

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

quote:

aklın varsa kilo almaya çalışma. metabolizman yavaşlayınca istemesen de alıyorsun. ben de zamanında çok zayıftım aşırı. hiç bi pantol bana olmuyodu xs tişört giyiyodum. sonra zaman geçtikçe kilo almaya başladım şu an 80 kilo oldum. geçen ay diyete başladım 4 kilo verdim normalleştim. bence çok kasma öyle ani kilo almaların önünü almak zor. zayıflıktan korkma şişmanlıktan kork.

Hocam ben de şu an sizin eski halinizdeyim sanırım. Ama çok zayıfım, zaten kolay almıyorum yemeklerle çok az kilo alabiliyorum kullandığım gainer tozdan dolayı kilo alabildim. Belli bir kiloya ulaşırsam bırakacağım.

ben 21-22 yaşına kadar aşırı zayıftım. sonra bi anda kilo aldım. zaten o yaştan sonra ergenlikten tamamen çıkıyosun metabolizman yavaşlıyor. bence bu yaşlara gelmediysen kilo almaya çalışma sonra tersine patlıyor. aynı şey abimde de oldu. o senden daha zayıftı. 20li yaşların ilk yarısında kilo almaya başladı. şu an 90 kilo ve kilo vermeye uğraşıyor. toz moz kullanma sana tavsiyem. eğer kilo istiyorsan gece yiyip uyu. o kilo yapar.

• quote:

quote:

quote:

ben 21-22 yaşına kadar aşırı zayıftım. sonra bi anda kilo aldım. zaten o yaştan sonra ergenlikten tamamen çıkıyosun metabolizman yavaşlıyor. bence bu yaşlara gelmediysen kilo almaya çalışma sonra tersine patlıyor. aynı şey abimde de oldu. o senden daha zayıftı. 20li yaşların ilk yarısında kilo almaya başladı. şu an 90 kilo ve kilo vermeye uğraşıyor. toz moz kullanma sana tavsiyem. eğer kilo istiyorsan gece yiyip uyu. o kilo yapar.

Emin olun herşeyi denedim. Ben de 22 yaşındayım. Bu yaşa kadar zayıf olunca insan kilolu olmayı göze alıyor hocam. Yeter ki alayım diyorum.

• Şişman ve obezite hastalarının dünya üzerindeki gittikçe artan ezici çoğunluğu göz önüne alındığında zayıflık bulunmaz bir nimettir.

(bu sözü şuraya yazayım da gelecekte ünlü olurum belki.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*-Carraro Sportive 225*-DH Bisiklet Severler Grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

Şişman ve obezite hastalarının dünya üzerindeki gittikçe artan ezici çoğunluğu göz önüne alındığında zayıflık bulunmaz bir nimettir.

Evet ama bunun yan etkisi olarak insanların gözünde kilolu insanlar gayet normal ama zayıflar bazen insan yerine bile konulmuyor malesef durum böyle.

quote:

Şişman ve obezite hastalarının dünya üzerindeki gittikçe artan ezici çoğunluğu göz önüne alındığında zayıflık bulunmaz bir nimettir.

Evet ama bunun yan etkisi olarak insanların gözünde kilolu insanlar gayet normal ama zayıflar bazen insan yerine bile konulmuyor malesef durum böyle.

Benim gözümde şişman insanlar iradesiz insandır. Benzer şeyleri şişman insanlar için düşünüyorum. (hasta olanlar meclis dışı) Şişman insan sağlıksız insandır. Bir deri bir kemik değilsen sorun yok. Mecazi anlamda değil gerçekten bir deri bir kemik değilsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 23 Mayıs 2017; 16:50:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Zayıflık ta şişmanlıkta berbat birşey. İdeal kilonu bulana kadar kilo almaya devam et.

Ben de böyle düşünüyorum

quote:

quote:

Benim gözümde şişman insanlar iradesiz insandır. Benzer şeyleri şişman insanlar için düşünüyorum. (hasta olanlar meclis dışı) Şişman insan sağlıksız insandır. Bir deri bir kemik değilsen sorun yok. Mecazi anlamda değil gerçekten bir deri bir kemik değilsen.

Ben gerçek anlamda bir deri bir kemik gibiydim. Benim zayıflıktan kastım aşırı zayıflık. Evet kilolu olmak kötü bir şey ama ideal kilo en iyisi. 183 cm birisi için en azından 70 olmak şart hocam aşağısı kötüdür ben o kategorideyim aşırı zayıfım.

• Hocam çok üzüldüm vallahi ya

Gainer falan nedir ya ? Kilo almak için vücuduna ne olduğunu bilmediğin kimyasalları hangi düşünceyle sokuyorsun ? Çoğu vücudun hormonal düzenini alt üst eder sağlığı bozar. Kilo aldıran ilaç marifet değildir. Kilo aldırmak en kolay tıbbi ilaçlarla yapılır. 1 hafta tiroksin verseler manyak kilo alırsın. AMA DEĞER Mİ ? Böyle hormonal ilaçlarla tüm biyolojini bozmaya tüm kimyanı değiştirmeye değer mi ?

Normal ekmeğini ye düzeylice baklavını ye. Günlük kalori açığı hesabı yap sağlıklıkça güzel besinlerle protein içeriği bol yiyeceklerle kasla birlikte kilo al. Yavaş ama güzel.

Vücudun kimyasını bozmaya depresyonal etkilerden tutta, halsizliğe, kalp sıkışmasına vb yol açan saçma hormonal ilaçlara ne lüzum ?

Yol yakınken gel vazgeç. Anam babam ekmekle al kilonu en olmazsa

Psn ID: ahmtayd

• 130 dan 108 kiloya düşmüş biri olarak hayretle okuyorum. Zayıfsiniz daha ne istiyorsunuz? Gidin biraz kas yapın manken gibi ortalıkta gezin.

Dünyanın bütün karanlıkları bir araya gelse bir mumun ışığını söndüremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Hocam çok üzüldüm vallahi ya

Gainer falan nedir ya ? Kilo almak için vücuduna ne olduğunu bilmediğin kimyasalları hangi düşünceyle sokuyorsun ? Çoğu vücudun hormonal düzenini alt üst eder sağlığı bozar. Kilo aldıran ilaç marifet değildir. Kilo aldırmak en kolay tıbbi ilaçlarla yapılır. 1 hafta tiroksin verseler manyak kilo alırsın. AMA DEĞER Mİ ? Böyle hormonal ilaçlarla tüm biyolojini bozmaya tüm kimyanı değiştirmeye değer mi ?

Normal ekmeğini ye düzeylice baklavını ye. Günlük kalori açığı hesabı yap sağlıklıkça güzel besinlerle protein içeriği bol yiyeceklerle kasla birlikte kilo al. Yavaş ama güzel.

Vücudun kimyasını bozmaya depresyonal etkilerden tutta, halsizliğe, kalp sıkışmasına vb yol açan saçma hormonal ilaçlara ne lüzum ?

Yol yakınken gel vazgeç. Anam babam ekmekle al kilonu en olmazsa

Hocam diyorum ya her şeyi denedim. Yemek yiyerek de alamıyorum. 20 yıldır mide alışmış belli düzeyde yemeğe, fazlasını yiyemiyorum. Gainer zararlı mı ki hocam içinde karbonhidrat+protein var depresyona veya hormonal dengeyi bozmaya yol açacak ne olabilir ki ilk defa sizden duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

130 dan 108 kiloya düşmüş biri olarak hayretle okuyorum. Zayıfsiniz daha ne istiyorsunuz? Gidin biraz kas yapın manken gibi ortalıkta gezin.

Boyumun 183 kilomun 62 olduğunu okudun dimi reis? Manken gibi değil ruh gibi, kürdan gibi geziyoruz. Omuz yok göğüs yok kanat yok...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.