Şimdi Ara

6 aylık çalışmam saçma bir sebep yüzünden boşa gitti.Gelin dertleşelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler Matematik de boşlar normalden biraz fazla idi ama sorun olmazdı(5-6 taneydi).Lakin fendeyken tuvaletim geldi ve odaklanamadım hiç.Bio da falan soruları okuyamaz hale geldim.Zar zor onu bitirdim.Hızlı hızlı sosyal yaptım ama matematik de boşlara geri dönemedim.Aslında döndüm ama durup düşünemedim hiç.Kilitledi resmen.Düzgünce baksam çoğunu da yapardım bundan da eminim.Halbuki dün ve bu sabah tuvaletim gelmesin diye fazla sıvı da tüketmemiştim.Gördüğünüz gibi o kadar çalışma saçma bir sebep yüzünden boşa gitti.Normal zor olsa yapamasam içim acımaz ama böyle olunca çok koydu...

• nobadi keyrs
  • Salsaydın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olur öyle
  • sen insan değilsin yarış atısın öyle tuvalete falanda gidemezsin altına yapıcaksın cünkü***
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Salsaydın.

Valla 5dk daha tutsalardı salacaktım.Testislerim ağrıdı tuta tuta.Hayır öyle bir şey ki sakin kalamıyorsun.Sınav başlarken filan hiç öyle heyecan v.s yoktu gayet sakindim.
  • BAŞARILAR GELİR GEÇER
    ASALETİN BİZE YETER
    DEPLASMANDA SAMİ YEN'DE
    DONANIMHABER HEP SENİNLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clint Sexwood -- 23 Mart 2014; 13:31:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

sen insan değilsin yarış atısın öyle tuvalete falanda gidemezsin altına yapıcaksın cünkü***

+++ katiliyorum

Ek olarak : sinav vasatti....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

BAŞARILAR GELİR GEÇER
    ASALETİN BİZE
    DEPLASMANDA SAMİ YEN'DE
    DONANIMHABER HEP SENİNLE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: allpino

quote:

Salsaydın.

Valla 5dk daha tutsalardı salacaktım.Testislerim ağrıdı tuta tuta.Hayır öyle bir şey ki sakin kalamıyorsun.Sınav başlarken filan hiç öyle heyecan v.s yoktu gayet sakindim.

testislern niye ağrıyo lan neyi salıyon
  • sınavdan hemen önce neden işemedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

quote:

Salsaydın.

Uzun süre tutmadın herhalde hiç.Arkadaş bazı kişiler sırf trollemeye geliyor ya ne diyim..

• ah ulan bilgi olsa çatır çutur yaparım istiyosa mıçim sorun olmaz normalde tembel bagırsagı olan bırı olarak bu sabah iyi mıçtım sorun olmadı sınavda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Salsaydın.

Uzun süre tutmadın herhalde hiç.Arkadaş bazı kişiler sırf trollemeye geliyor ya ne diyim..

yoo geçen sene sınavda 2 saate yakın tuttum, türkçede okurken biraz dikkatim dağıldı onun dışında bir şey olmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Salsaydın.

yoo geçen sene sınavda 2 saate yakın tuttum, türkçede okurken biraz dikkatim dağıldı onun dışında bir şey olmadı

Sen rahatmışın o zaman.Ben de hiç öyle bir durum yoktu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.