Şimdi Ara

6 ayda 30 kilo verebilir miyim sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boy 1.92 kilo 120 hedef hazirana kadar 90 a düşmek. sizce zayıflar mıyım o kadar? neler yapmalıyım?

• rahat verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

rahat verirsin
    2-3 ayda verirsin günde 1 saat yürüyüş hamurişini %100 bırak hiç yeme saat 6 dan sonra hiçbirşey yeme meyvede yeme,su içebilirsin sabah normal kahvaltı öğlen salata sebze yemeği akşam et salata ye istiyorsan öğlen mc donalds kfc veya burger kingde yiyebilirsin istediğin menü ama akşam hiçbirşey yemicen

Ve en önemlisi her SABAH tartıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanx111 -- 14 Aralık 2015; 22:32:50 >
  • Yatmadan önce 30 kilo verdiğini düşün uykuya dalınca görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77EFADBE5

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hocam bence 30 kg vermek için 6 ay kısa bir süre sağlıksız olabilir. bence ilk iki ay hariç (ilk iki ayda diet ve egsersiz proğramları kişiye göre farklı cevap verebiliyor) ayda 2 kg verecek şekilde daha uzun zamana yayarak daha sağlıklı olacak şekilde verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayihani

hocam bence 30 kg vermek için 6 ay kısa bir süre sağlıksız olabilir. bence ilk iki ay hariç (ilk iki ayda diet ve egsersiz proğramları kişiye göre farklı cevap verebiliyor) ayda 2 kg verecek şekilde daha uzun zamana yayarak daha sağlıklı olacak şekilde verebilirsin.

Alıntıları Göster
    diyet ve düzenli spor ile verebilirsin fitness saatleri çok işine yarar düzenli olarak ne yürüdügüne bakarsın kaç kalori gitmis vb ayrıca nabız ölçümü yapanları ilede belli bir tempoda yürür ve kalbini zorlamazsındahttp://goo.gl/rrOQ0f misal bu tam sana göre.

• Normali ayda 4 kilodur ama ilk ay çok hızlı verirsin, 7-8 civarı tahminen. Spor vs. de katarak 4-5 ay sürer. Yanlış bilgilendiren arkadaşlar olmuş. 50 kg veren tanıdığın bile olsa sadece diyetistenine güven. Kan tahlillerini vs. yaptır öyle başla hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.85 Boy sizce uzun mu normal mi ?
    15 yıl önce açıldı
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cardio+L Carnitine rahat verirsin.

• Veremezsin 30 fazla, 30 kilo verirsen sağlıksız kilo vermis olursun. Spora başla, yağı kes protein beslen. Haftada max. 1 kilo vermek amacın olsun fazlasını verirsen kesinlikle birşeyleri yanlış yapiyorsundur. Ağırlık çalışarak aralara kardiyo ekleyerek kilo ver. Dediğimi zayiflayinca anlarsin.

• kahvaltini ekmeksiz hamurissiz yap.yagi KESME azalt ve zeytinyagi tereyagi kullan.bol su ic.gunluk 1 saat tempolu yuru.hazir hicbir aburcubur yemek icecek YEME.her sabah tartilma.haftada 1 ideal.ilerlemeni daha rahat anlarsin.
    yazin 3 ayda 150 den 125lere indim.suan 120 kiloya dustum.tekrar yuruyuslerime basladim.bogazida kisiyorum insallah 90lara bende inecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.hız -- 15 Aralık 2015; 0:39:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

kahvaltini ekmeksiz hamurissiz yap.yagi KESME azalt ve zeytinyagi tereyagi kullan.bol su ic.gunluk 1 saat tempolu yuru.hazir hicbir aburcubur yemek icecek YEME.her sabah tartilma.haftada 1 ideal.ilerlemeni daha rahat anlarsin.
    yazin 3 ayda 150 den 125lere indim.suan 120 kiloya dustum.tekrar yuruyuslerime basladim.bogazida kisiyorum insallah 90lara bende inecegim
    İnsanlar mutsuz oluyor sonuçlardan genelde hızlı kilo verdiklerinde. Kesinlikle az yemeden, sağlıklı beslenerek ve spor yaparak vermeni öneririm. Ben 4.5 ayda 97 den 80'e düştüm, gayet düzenli spor yaptım ve disiplinli bir şekilde sağlıklı beslendim.

Senin 90 olan hedefin de benim 80 e benziyordur muhtemelen, boyum 1.80. Kilo hedefi koyman güzel ama bence belirli bir zamanla kısıtlama kendini, yavaş yavaş ver kilonu, yazın sonuna doğru güzel bir şekilde vermiş olursun.

İmkanın varsa bir 15 kilo falan verdikten sonra vücut çalışmaya başla, çok faydası olur. Ben bu sayede son 7-8 kiloyu bir gram bile kas yakmadan verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 15 Aralık 2015; 0:56:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

kahvaltini ekmeksiz hamurissiz yap.yagi KESME azalt ve zeytinyagi tereyagi kullan.bol su ic.gunluk 1 saat tempolu yuru.hazir hicbir aburcubur yemek icecek YEME.her sabah tartilma.haftada 1 ideal.ilerlemeni daha rahat anlarsin.

Haftada bir pizza, lahmacun vs yiyebilir miyiz?

• Tuzu, şekeri, unu, yağı bırak ve 1 saat koş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

İnsanlar mutsuz oluyor sonuçlardan genelde hızlı kilo verdiklerinde. Kesinlikle az yemeden, sağlıklı beslenerek ve spor yaparak vermeni öneririm. Ben 4.5 ayda 97 den 80'e düştüm, gayet düzenli spor yaptım ve disiplinli bir şekilde sağlıklı beslendim.

Senin 90 olan hedefin de benim 80 e benziyordur muhtemelen, boyum 1.80. Kilo hedefi koyman güzel ama bence belirli bir zamanla kısıtlama kendini, yavaş yavaş ver kilonu, yazın sonuna doğru güzel bir şekilde vermiş olursun.

İmkanın varsa bir 15 kilo falan verdikten sonra vücut çalışmaya başla, çok faydası olur. Ben bu sayede son 7-8 kiloyu bir gram bile kas yakmadan verdim.

Alıntıları Göster
    Sıkı bir fitness ( Başlarda haftada 4 gün ) ve diyet programı ile verebilmen mümkün. Yüksek kilo çabuk gider fakat orantı birbirine yaklaştığında ( Boy ve kilo ) vermen zorlaşır. Fakat bu süre zarfında kas oranın artar. Spor süresince alacağın L-Carnitine ve BCAA gibi yağ yakmanı hızlandıracak ürünlerde kullanacaksın büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Sıkı bir fitness ( Başlarda haftada 4 gün ) ve diyet programı ile verebilmen mümkün. Yüksek kilo çabuk gider fakat orantı birbirine yaklaştığında ( Boy ve kilo ) vermen zorlaşır. Fakat bu süre zarfında kas oranın artar. Spor süresince alacağın L-Carnitine ve BCAA gibi yağ yakmanı hızlandıracak ürünlerde kullanacaksın büyük ihtimalle.

Alıntıları Göster
    ben 60 kilo versem dünyadan yok olmuş oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

ben 60 kilo versem dünyadan yok olmuş oluyorum

Alıntıları Göster
    6 ayda 36 kg verdim zamanında düzenli yemek ve spor ile kolay iş :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: deskel

6 ayda 36 kg verdim zamanında düzenli yemek ve spor ile kolay iş :)))

Alıntıları Göster
    Cok rahat verirsin ayda 5 kiloya denk geliyor haftalik bazda dusunursek 1.25 kilo vermen gereken miktar 7 gunde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InCroyable

Cok rahat verirsin ayda 5 kiloya denk geliyor haftalik bazda dusunursek 1.25 kilo vermen gereken miktar 7 gunde.

Alıntıları Göster
    Ben 5 ayda 22 kg verdim. Öyle çok ahım şahım bir diyet yapmadım. Sende verirsin bence biraz zorlarsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

quote:

Orijinalden alıntı: Kaanx111

2-3 ayda verirsin günde 1 saat yürüyüş hamurişini %100 bırak hiç yeme saat 6 dan sonra hiçbirşey yeme meyvede yeme,su içebilirsin sabah normal kahvaltı öğlen salata sebze yemeği akşam et salata ye istiyorsan öğlen mc donalds kfc veya burger kingde yiyebilirsin istediğin menü ama akşam hiçbirşey yemicen

Ve en önemlisi her SABAH tartıl

Hee 3 ayda versin hayvan gibi deri sarkmasi sonra bilmediginiz sey hakkinda konusmayin

Aynen aga bunlarin boyle kafadan atma dietleri beni bitiriyor zaten Herkesin metabolizmasi farklidir,kas kutlesi/yag orani farklidir.Ve konuyu acan arkadas gibiler kontrolsuz bir sekilde bir anda kilo verince deri sarkmasindan tutun metabolizma yavaslamasina birsuru problemlere neden oluyor.Once duzenli bir egzersiz programi ile saglikli bir beslenme programi hazirlanmasi gerek bu tur durumlarda.

• Kardesim forumda cok kilolu olan arkadaslara yardimci olmaya calisiyorum vucut gelistirme antrenoruyum ve tamamen ucretsiz yapiyorum bu isi her konuda destek veriyorum bana ozel msj at numarami vereyim 30 kilodan fazla verdirtirim sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.