|
bu ilacı ilk kullandığımda burun efsane olmuştu bildiğim burnumu daha önce kullanmıyormuşum onu hissettim. 5 ay falan oldu kullandım ameliyat olmayı düşünüyodum korona çıktı şimdi yaklaşık 1 yıl oldu ameliyat vakti geldi. umarım kökten kurtulurum bu sorundan. hala iki haftada bir eczaneye gidip 2 paket mentollü sardırıyorum. başka otrivine kullananları yorumlara bekliyorum. ![]() AMELİYAT HAKKINDA @Vendetta29 adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı: Tabi, sprey harici bende nefes alamıyor gibi hissetmeye başladım, grip vs olduğumda çok kötü oluyordum, kontrol sonrası septum deviasyonu teşhisi konuldu. Genel olarak bir çok kişide olan bir şey ama kimse umursamıyor, sonrasında doktorum ameliyat tarihi verdi, basit bir operasyon 1 gün hastanede kaldım, ameliyat sonrası her hangi bir ağrı yüzümde şişme vs olmadı, silikon ve delikli tamponlarla 1 hafta yaşamak zorunda kaldım, zorlu bir süreç oldu, kan vs akıntısı hapşırmadan yada burunu zorlacak şeylerden esneme vs kaçınmaya çalıştım, tamponlar çıktıktan sonra yaşadığımı hissettim iyi ki ameliyat olmuşum diyorum, bunca zaman nefes almıyormuşum meğer tüm spreyler atıldı. Ekleme: Ameliyatla şişmiş olan burun etleri de yakıldı. @macrinius adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı: Arkadaslar 3-4 yıl otrivine bağımlısı olarak yaşadım. Gunde 5 kere kullanmazsam nefes alamıyordum. Kaç defa sokak sokak nöbetçi eczane aradım. Bu illetten nane yağı ile kurtuldum. Şu an iki üç günde bir biraz parmağıma damlatıp kokluyorum. Burnumda hiç tıkanma olmuyor. Konuyu görünce yazmadan edemedim. Her sabah yorgun kalkmaktan, rüyamda nefessiz kalıp boğulduğumu görmekten bıkmıştım. Lütfen dediğime kulak verin. Yalnız ilk bir kaç gün sıkıntı çekebilirsiniz. Ona dayanırsanız kurtulursunuz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyyami -- 30 Temmuz 2020; 1:16:45 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt