Şimdi Ara

6 / 7 ayda kafamda sac kalmadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar basliktaki gibi aynen öyle oldu bir anda saclarimi kaybettim. Sakaklara bir sey demiyorum artik da tepeler de oldugu gibi seyreklesti. Diken gibi sac kökleri var acaba onlari uzatamaz miyiz şakak disinda tüy gibi degiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rui Costa kullanıcısına yanıt
    Yaş kaç, neden böyle olduğuna dair bir fikrin var mı
  • Aynen hocam onlari soylemedim. Yasım daha 19. Bir kıza aşık oldum platonik baya bir depresyonda takıldım acaba buna mı baglanmalı?

• Gençler aşık olmak güzel ama bu dünya da yalnız yargilanacaginizi bilin. Her insan yalniz doğar, buyur , kendi hayatını idare ettirir. Bir kız, kadın gelip çok çabuk geçer. Turkiyede , sehrinizde , cevrenizde sayısız kız var. Biri gelir biri gider değer mi uzulmenize, ssaçların stresten dökülebilir. Psikolojin çöker , hayatta zayiflarsin ve zayıflara da hayat acimiyor ..

• minoxidil forte bi araştır belki işine yarar .Fda tarafından onaylanan tek saç çıkarıcı ilaçtır.Eğer ciddi bir dökülme falan varsa şampuanla ıvırla zıvırla uğraşma.
    not:Minoxidili bırakınca dökülme hemen yeniden başlıyor,ayrıca ilk olarak hipertansiyon ilacı olarak kullanılmış sonra saç çıkarıcı etkisi keşfedilmiş.Bunlarda aklında bulunsun.
  • Testesteron hormonu çok salgılandığında saç dökümü yapar. Yaşın ve anlattığın olaylar buna çok yatkın. Dert etme dikkat et düzelir zamanla ya da düzelmez :D

• İlerde okul bitince ektirebilirim ama fena halde kafama taktım bu mevzuyu. Zaten takıntılı biri sayılırım bir de bu yaşta kellik eklendi aslinda sadece sizle paylasmak istedim baskasina sorsam bosver diyip geciyor. Eski fotograflar acı veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

Aynen hocam onlari soylemedim. Yasım daha 19. Bir kıza aşık oldum platonik baya bir depresyonda takıldım acaba buna mı baglanmalı?

Saç dökülmesi tabii ki iyi bir şey değil fakat hayatını psikolojik yönden etkilememeli. Kızın seni böyle saçma bir nedenden dolayı beğenmeyeceğini düşünüyorsan o kızdan hayır gelmez zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Aynen hocam onlari soylemedim. Yasım daha 19. Bir kıza aşık oldum platonik baya bir depresyonda takıldım acaba buna mı baglanmalı?

Saç dökülmesi tabii ki iyi bir şey değil fakat hayatını psikolojik yönden etkilememeli. Kızın seni böyle saçma bir nedenden dolayı beğenmeyeceğini düşünüyorsan o kızdan hayır gelmez zaten

Yok hocam saçlı da begenmedi de hatun .sonra ben onu baska erkeklerle mekanlarda kıskanırken icim icimi yerken aglarken falan saclarim da bundan etkilenmis. Saclarin da duygulari var galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Yok hocam saçlı da begenmedi de hatun .sonra ben onu baska erkeklerle mekanlarda kıskanırken icim icimi yerken aglarken falan saclarim da bundan etkilenmis. Saclarin da duygulari var galiba

Stres saçı döker tabi hocam. Olmuyorsa strese gerek yok. Sana kız mı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.