Şimdi Ara

1.3M 3 Arac Arasindan Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tamamen tek kisi kullanilacak yilda yaklasik 35k yol yapacak bir arac ihtiyacim var. Kesinlikle elektrikli dusunmuyorum tek istedigim akici ve ilerleyen donem de pul olmayacak bir arac alimi yapmak.

1. Ikinci el, BMW 2019 1.18i (arkadan itis), 55k KM
    2. Ikinci el, Mini Cooper 2020 Iconic, 45k KM
    3. Sifir, Skoda Fabia Monte Carlo

Aldiktan sonra 3-4 yil kullanilacagi icin Fabia kilometre ve yas avantajini elinde bulunduruyor. Ancak farkli gozlerin yorumuna ve destegine ihtiyacim var.

Siimdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilerleyen donem de pul olmayacak bir arac alimi yapmak:
    1 ve 2 yeşillik olsun diye konmuş oraya
    Fabianiz hayırlı olsun
    Alternatif: clio,polo
    Yaptığınız km düşünülür ise,Corolla hb hibrit,veya yaris hibrit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Haziran 2024; 6:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 çok ciddi yıllık km olarak lpg li alsanız daha hayırlı sanki

https://secure.sahibinden.com/cs/checkLoading?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2Filan%2Fvasita-otomobil-honda-garantili-hatasiz-yeni-kasa-honda-civic-1176675385%2Fdetay

• Sıfırlarda dolu donanım benzinli Focus alırdım. 1.0T manuel. Akarı kokarı olmaz, 4 yıl garantisi var.

İkinci elde dolu donanım Insignia alırdım. 35 bin km'nin uzun yolda yapılacağını varsayarsak D segment en doğru seçim olurdu. Keyfe göre benzinlisi de alınabilir ama aracın gücüne uyup basınca az yakmaz.

• 1.3m 'ye bu araçları alacağıma çöpe atarım daha iyi. aralarında bi bmw'nin albenisi var ancak yılda 35k km yapacakmışsınız, o da pert olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1.2m Araç Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.