Şimdi Ara

5K AP Yİ ASTİK SONUNDA.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
14.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel char ama zaman kaybı bir koxp çıkar 5li ok atan yakında +6 kiralık bowla seni patates eder USKO=BUGKO=DUPEKO=YTLKO=KOXPKO=bu eşittirin karşısına daha ne getirebilirisnizki :)
  • berserk echo basılı:S
  • herşeyi düpeye baglıyorsunuz biraz şans işi bazen aynı itemden 20 tane alırsın hiç biri geçmez bazende 2 tane alırsın 2side geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertq_asdfg

herşeyi düpeye baglıyorsunuz biraz şans işi bazen aynı itemden 20 tane alırsın hiç biri geçmez bazende 2 tane alırsın 2side geçer

+1

niye bizim milletimiz başkalarını kıskanıyorki adam gerçekten şanslıysa gerçekten maddi durumu iyiyse bu itemlerin 2 katınıda alır ama bunları yapmış ayrıca dupe veya kral itemi olduğunu nerden çıkarıyorsunuz ben bunu anlamış değilim kanıt gösterin kanıt gösterin arkadaşın gmden item aldığını gösterin bir daha sesimi çıkarmicam dupe olsaydı çoktan silinirdi kafa yormayın dupesi varsa bile millet nie +9da bıraksınki salakmı insanlar +10 basar +3 iron set +3 roc +3we yapar alın sizi düpe hatta edit bile diyebilirsiniz.

dupe yada kral itemi olması için buna bir kanıt getirin

herkesi kıskanmayın , hırsyapmayın, milleti kötülemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: nett0x1c

Ben de akaradaki ardream char MrFuKaRa bilen bilir.Oyundaki tek cs bende.

ee ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNs3R

quote:

Orijinalden alıntı: nett0x1c

Ben de akaradaki ardream char MrFuKaRa bilen bilir.Oyundaki tek cs bende.

ee ?

metin2 oynuyorum abi.Kınaytta ta carım var abi kıralım orda abi
  • duper veya dgl 5 k ap sı varmı ? var. hala oynuormu oynuor neyın polemıgındesınız.
    olumsuz yorum yapan arkadaslar dupeyı bulsanız yapmıcakmısınız ?
    eminim söyle yaparsınız : düpe haram gm e bu acıgı solemelıyım.
  • Ya ulan buraya kalkıpta osuruktan bir oyunda sanal itemlerin varya diye SANKİ GERÇEK HAYATTA 2 okul bitirip Holding sahibi gibi bi konuşma tarzı yapma!

Dupe wipe edilirmiş bende olsaymış bik bik bik..
    Dupe itemlerinde nasıl legal itemmiş gibi çevrildiğiinizde biliyoruz...
    Bana kimse kalkıpta kendim bastım çocuğumu kestim kanını klavyeye sürdüm oldu falan demesein...

HİÇBİR İNSAN EVLADI +9 raptoru OLUPTA ule ben bunu +10a basayım diyecek göte sahip değildir..Sahip olsa bile tonla +9 raptor olması lazım biz low class itemi zor +7 basarken sen high clas itemi +10a basamazsın
    Üstüne bide shell set +10 veya +9 ya bunun NE KADAR İMKANLI olduğunu zaten bilen biliyo..!

7 Yıldır bilirim bu lanet oyunu bildiğimden beride bug vardır...Millet sizin oyun diye oynadığınız şey üzerinden SEKTÖR HALİNE GELMİŞ altına arabalar çekmiş ruslarla kokain partyleri veriyo... +9 baallar +10 shell set siparişleri k2 şirketiyle anlaşmalı büyük dolaplar falan..

Adam takip etmiş yapmış veya çevresindeki bi kaç kilit isimden itemleri almış ne varyani bende bilsem 15 set +9 shellim olsa çok cankuş arakadaşımada koyarım kitlerim itemleri falan...

Eğer gidip para verip aldıysan zaten vefat etmişsin sen haberin bile yok!

Çene yorar bel soğukluğu yapar falan geçiniz bunları... Herşey belli kendinizi kandırmaya çalışıp NOBEL ödülü alamazsınız çünkü KENDİNİZİ KANDIRAMAZSINIZ...

• charın güzel.

kımse kolay kolay bu sevyeye getıremez. ondan dolayı biraz cekememe durumu var . sen onları bi tarafına takma bile güzel char hayrını gör ....
  • Charınız çok güzel tebrik etmek lazım.

Düpe demişler bende bulsam düpeyi bende sonuna kadar sömürürüm oyunu.()
  • Helal olsun valla.Bende dupe bilsem açıkcası bende sömürürdüm.Sizde bunu yapmışsınız belli inkar etmek komik olur.Tebrik ederim dupe mupe yapmış mı yapmış ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

konu hortlamıs sanırım suan 6k ap yi aşmış olabilir bile bu arkadaş

gülmekten koptum

bu kadar ap ile gm bile cz nin mis kokulu toprağını öper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqos -- 28 Kasım 2009; 19:31:44 >

• birkac resim..

5K AP Yİ ASTİK SONUNDA..

5K AP Yİ ASTİK SONUNDA..
  • dwm..

5K AP Yİ ASTİK SONUNDA..
  • Güzel car tebrik ederim..
    Dupe kim bulsa sonuna kadar kullanır
  • tebrikler
  • ver coşkuyuuuuuuuuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

dwm..

5K AP Yİ ASTİK SONUNDA..

Herşey iyi hoşta.Chara ncs şart.Tam velet nicki
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

konu hortlamıs sanırım suan 6k ap yi aşmış olabilir bile bu arkadaş

gülmekten koptum

bu kadar ap ile gm bile cz nin mis kokulu toprağını öper

Bekle öper...Bunda ne kadar ap varsa GM de de o kadar anti-def var. Bunu hesaba katmadın mı? Eğer İN İB gibi anti ler yoksa gmde keser.

• Çar baya güzel
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.