Şimdi Ara

5K AP Yİ ASTİK SONUNDA.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
14.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

Bugünkü boss eventte clan party yaparak ben ve TheBad/yusuf arkadasimizin kestigi gm bizi teleport etti ve ecel sorulari sordu..

emegi gecen (tuncay-dayi),hatred/faruq,angry/emre,karos/ibrahim 'e tesekkur ederim.

Volkan

5K AP Yİ ASTİK SONUNDA..

5K AP Yİ ASTİK SONUNDA..

Hp ni her resimde silmenin nedeni nedir?

Ayrıca parayı bastırır alır demişsiniz.Karşısında vs attığı adam full +9 yada +10 değil.Bu yüzdem onunda parayı bastırıp pedal alması kadara doğal bir şey yok

Ben elimle oynuyorsam o da elinle oynasin.madem pedallar programlar(h.f) ve blexisler kapiscaksa en azindan DELİKANLİ olunup soylenebilirdi diye dusunuyorum..

bnde bunlarin hicbiri yoktu ve kisiliksiz biri boyle hilelerle beni kesecek diye ihtiyacta duymam yazikki..

not.hp v mp barimin gozukmesini istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 6 Aralık 2009; 19:18:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sky_forever

Ya ulan buraya kalkıpta osuruktan bir oyunda sanal itemlerin varya diye SANKİ GERÇEK HAYATTA 2 okul bitirip Holding sahibi gibi bi konuşma tarzı yapma!

Dupe wipe edilirmiş bende olsaymış bik bik bik..
    Dupe itemlerinde nasıl legal itemmiş gibi çevrildiğiinizde biliyoruz...
    Bana kimse kalkıpta kendim bastım çocuğumu kestim kanını klavyeye sürdüm oldu falan demesein...

HİÇBİR İNSAN EVLADI +9 raptoru OLUPTA ule ben bunu +10a basayım diyecek göte sahip değildir..Sahip olsa bile tonla +9 raptor olması lazım biz low class itemi zor +7 basarken sen high clas itemi +10a basamazsın
    Üstüne bide shell set +10 veya +9 ya bunun NE KADAR İMKANLI olduğunu zaten bilen biliyo..!

7 Yıldır bilirim bu lanet oyunu bildiğimden beride bug vardır...Millet sizin oyun diye oynadığınız şey üzerinden SEKTÖR HALİNE GELMİŞ altına arabalar çekmiş ruslarla kokain partyleri veriyo... +9 baallar +10 shell set siparişleri k2 şirketiyle anlaşmalı büyük dolaplar falan..

Adam takip etmiş yapmış veya çevresindeki bi kaç kilit isimden itemleri almış ne varyani bende bilsem 15 set +9 shellim olsa çok cankuş arakadaşımada koyarım kitlerim itemleri falan...

Eğer gidip para verip aldıysan zaten vefat etmişsin sen haberin bile yok!

Çene yorar bel soğukluğu yapar falan geçiniz bunları... Herşey belli kendinizi kandırmaya çalışıp NOBEL ödülü alamazsınız çünkü KENDİNİZİ KANDIRAMAZSINIZ...

helal olsun ne konuşmuş adam be

• quote:

Orijinalden alıntı: yasr347

quote:

Ya ulan buraya kalkıpta osuruktan bir oyunda sanal itemlerin varya diye SANKİ GERÇEK HAYATTA 2 okul bitirip Holding sahibi gibi bi konuşma tarzı yapma!

Bana kimse kalkıpta kendim bastım çocuğumu kestim kanını klavyeye sürdüm oldu falan demesein...

HİÇBİR İNSAN EVLADI +9 raptoru OLUPTA ule ben bunu +10a basayım diyecek göte sahip değildir..Sahip olsa bile tonla +9 raptor olması lazım biz low class itemi zor +7 basarken sen high clas itemi +10a basamazsın
    Üstüne bide shell set +10 veya +9 ya bunun NE KADAR İMKANLI olduğunu zaten bilen biliyo..!

7 Yıldır bilirim bu lanet oyunu bildiğimden beride bug vardır...Millet sizin oyun diye oynadığınız şey üzerinden SEKTÖR HALİNE GELMİŞ altına arabalar çekmiş ruslarla kokain partyleri veriyo... +9 baallar +10 shell set siparişleri k2 şirketiyle anlaşmalı büyük dolaplar falan..

Adam takip etmiş yapmış veya çevresindeki bi kaç kilit isimden itemleri almış ne varyani bende bilsem 15 set +9 shellim olsa çok cankuş arakadaşımada koyarım kitlerim itemleri falan...

Çene yorar bel soğukluğu yapar falan geçiniz bunları... Herşey belli kendinizi kandırmaya çalışıp NOBEL ödülü alamazsınız çünkü KENDİNİZİ KANDIRAMAZSINIZ...

adam yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

Bugünkü boss eventte clan party yaparak ben ve TheBad/yusuf arkadasimizin kestigi gm bizi teleport etti ve ecel sorulari sordu..

emegi gecen (tuncay-dayi),hatred/faruq,angry/emre,karos/ibrahim 'e tesekkur ederim.

Volkan

5K AP Yİ ASTİK SONUNDA..

5K AP Yİ ASTİK SONUNDA..

Ecel teri döktürecek ne soru sordu sana kardeşim. Adamı kestiğin için çok ihtiyacın varmış gibi birde item hediye edesi gelmiş GM müsveddesinin. Burada SS yi koyma amacını anlayamadım pek. Bir unutmadan bende kestim GM'yi lain item filan vermedi iyice uyuz oldum yahu

• quote:

Hp ni her resimde silmenin nedeni nedir?

Ayrıca parayı bastırır alır demişsiniz.Karşısında vs attığı adam full +9 yada +10 değil.Bu yüzdem onunda parayı bastırıp pedal alması kadara doğal bir şey yok

Sonuna Kadar Haklısın Efe ŞununLa Bi Vs Yapsana La ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasr347

quote:

• Güzel char beyler adama camur atmayı bırakın adamın parası var istediği gibi harcar ama dediğiniz gibi item dengesizliği cok artıyor benim uskoya basladığım zmaanlarda +7 ib basmıstım ve daha ib nin nolduunu oyunun iyileri biliyordu moradonda gezerken millet gm msn fln diyodu bi de mage dizmiştim (+7 shardın 21 gb olduğu zamanlar) master acmıstım +7 compl +7 elixir almıstım 60 lvl dım ve buna ragmen cz nin sayılı magelerindendm fakat bu itemlerle su an cz ye gitsen bi taraflarıyla gulerler.Bu oyunda +7 fp nin 100m olduğu zamanlarıda biliyorum o zamanlar coook daha guzeldi :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.